Znacie jakieś fajne strony o modzie? Ale prawdziwej modzie, a nie pseudomodzie w wydaniu polskich "stylistów". Odpadają też blogi typu "pochwalę się zawartością swojej szafy, jestem taka trendy" 😵
Dziś przyszła do mnie bluza, ta czarna z Tajlandii, szła 7 dni 😉 Zrobiłam kilka fotek, niestety nie potrafię zrobić sensownej fotki kiedy ona jest na mnie ;D
Materiał nie jest wybitnie gruby, ale nie jest też cienki. Bardzo mi się podoba, jest dobrej jakości z fajnego materiału, ładnie i porządnie wykończona. Warta swojej ceny (29zł + przesyłka).
widzialyście może w jakimś sklepie internetowym lub w normalnym typu h&m,adidas czy cropp takie dresy, znalazłam takie na allegro ale każde są w rozmiarze M lub L a ja potrzebuje S
tak dokładnie to ta aukcja, ten użytkownik ma sporo fajnych dresów ale szkoda że same duże rozmiary.Zależy mi żeby dresy były szare, takie luźne ale nie za bardzo żeby nie wyglądać w nich jak chłopak nawet lekko luźnawe.. szukam szukam i nic 👿
emade na yogę lepsze są spodnie w stylu leginsów lub generalnie bardziej dopasowane, blisko ciała, nie za długie (jak stoisz bez butów to żeby nie deptać po nogawce) 😉
Kurde, nie wiem czy te da rady jeszcze dostać, bo to poprzednia kolekcja? Nowa kolekcja jest jak dla mnie okropna! Spodnie ze zdj nr 2 są z nowej kolekcji i jako tako są "zjadliwe". W sklepie od 240zł, na Allegro od 165zł. Mowa oczywiście o samych spodniach, bo bluza kosztuje drugie tyle. Spodnie dresowe Endorfina