Forum towarzyskie »

moda, ciuchy etc...

pochwaaal sie 😁
baffinka, szmatoholicy chwalą się kolekcjami kolorystycznymi, pokaż nam swoja panterkową w takim razie 😁
Exploited, Noen jesteście pewne?  😎  W sumie to szału jako tako nie ma, ale mi się podobają  😀
Proszę bardzo:
pierwszą i trzecią bym brała. ale w sumie to by była jedna z tych kiecek, które ubierasz 'raz na ruski rok'.
ale co jak co podziwiam w sumie za odwagę. ja kocham panterę i ogólnie zwierzęce wzory!  na zdjęciach strasznie mi się podoba i wszystko bym brała (no może nie wszystko 😀 ale te lepsze), ale jak już przyjdzie do samego aktu kupna to działam ostrożnie, bo się trochę boję 🤔wirek: 😁
Dziewczyny w was moja ostatnia nadzieja !
Kupiłam kilka dni temu taki krótki t-shirt w h&m z pozłacanym nadrukiem. Problem polega na tym, że to "złotko" po praniu zniknęło....a prałam w 30 stopniach. Ma ktoś jakiś pomysł czym mogę przywrócić to pozłacanie ?
baffinka, też brałabym 1 i 3 😀 A szczególnie trzecią! 💘
A ja mam też jedną sukienkę z h&m'u i jeden jumpsuit z bigbok'a w panterkę i je po prostu uwielbiam 😍
a masz jakieś zdjęcia poglądowe może?

edit:
baffinka btw ta pierwsza to robi taki cyyyc , że łohoho xD

edit2:
noen a ten twój jumpsuit, jak ci sie kiedyś znudzi. to jestem pierwsza w kolejce !
exploited to pytanie do mnie ?
Jeśli tak to nie mam żadnych zdjęć, to jest dokładnie to samo co pozłacane napisy na koszulkach....po prostu kolor jakby sie rozpuścił i został sam biały nadruk  🙄

baffinka btw ta pierwsza to robi taki cyyyc , że łohoho xD

edit2:
noen a ten twój jumpsuit, jak ci sie kiedyś znudzi. to jestem pierwsza w kolejce !

pierwsza robi, a za to druga kryje. 🙁

A mój jumpsuit mi się nie znudzi, wyprzedany został w 4 dni ze wszytskich bikboków  a ja go dostałam z jakis resztek magazynowych za.... POŁOWĘ CENY 😍 Myślałam że umrę ze szczęścia! Nie wiem jak się uchował, ale pani w kasie mi gratulowała, i mówiła, że jestem niezłą szczęściarą 😀iabeł:
A wcale nie był taki drogi 80zł normalnie a ja dostałam za połowę ceny 😅 A jezeli będzie to mogę Ci kupić, ale jaki rozmiar potrzebujesz? :kwiatek:
egonowa tak do ciebie 🙂 kurde, no nie mam pomysłu. jedyne co mi świta w głowie, to ktoś z aerografem i złotą farbą do tkanin ... 😉
noen leci pw bo to ot 😉
exploited Spróbuję tą farbą do tkanin. Dziękuję  :kwiatek:
Dziewczyny ta pierwsza jak dla mnie to jest mistrzostwo świata. Zakochałam się w niej od pierwszego wejrzenia. I nawet niegłupio do leginsów wygląda więc na codzień w ostateczności też da się ją ogarnąć.
Druga to jest taka najzwyklejsza, w sam raz na lato. No i za śmieszne pieniądze ją kupiłam, bo 30 zł  😎 Także do pracy mogę się w niej bujać.
a trzecia już była rozdziewiczona na imprezie  😀
Co do cyca- cokolwiek bym nie założyła to cyc się rzuca w oczy troszeczke 😡

Fota z przymierzalni z leginsami:
aaaa zakochałam się w tej kiecy jeszcze bardziej! gadaj co to!  🍴 💘
baffinka, ślicznie wyglądałaby z leginsami do połowy łydki! 😜 I to New Yorker, tak ? Bo chyba jak odwiedze Polsckę to będzie to moja trzecia panterka. No i ta z czarnym ściągaczem też skąd pochodzi? :kwiatek:

PS lepiej mieć więcej ego cyca niż w ogole 😎
Tak, tak- New Yorker. Kosztowała niecałe 80 zł. Musze chyba opić tak udany zakup  🥂
Noen ta z czarnym ściągaczem to z takiego zwykłego sklepu no name- za 35 zł  😁
P.s. na cyca to ja broń Boże nie narzekam. Ciesze się że go mam  😎
baff za tego no name'a to ja Cię nienawidzę 😤 Jest na prawdę świetna. A tą z New Yorkera dobrze opij, bo ładna również jest 😀

ja mam za to tą :

i żałuję, bo jest trochę bąbkowata i poszerza biodra których wcale nie mam ogromnych, a w niej wyglądają na dość duże 🙁

w ogóle to zaciekawiła mnie bandana, jeżeli ktoś ma, powklejacie fotki jakiś fajnych spięć, wzorow itd. ? :kwiatek:
Noen wiesz... były jeszcze dwie jakby co tylko inne kolory  😉
Fajna ta Twoja. Masz fotki na sobie? Ja od bombek niestety musze z daleka się trzymać  😵
baffinka, a jakie kolory? 💘

A próbowałam zrobić zdjęcie sukienki, i za dobrze mi nie wyszło, mam za mały pokój, to najlepsze zdjęcie niestety. Jutro postaram się coś w salonie zrobić, ale teraz nie chce rodziców budzić 🥂

a mi się jeszcze ten jumpsuit spodobał :
[img]http://www.bikbok.com/Global/BikBok/collection/2011/110208/Atilda_black_W16.jpg.transform?w=332&cp=true[/img]
chyba musze go jutro przymierzyć 😀iabeł: Doradźcie, brać czy nie 🤔
brać! jaka cena? skąd?
przeglądarka mi się zacięła, i teraz na mozilli musze siedzieć 👿 Coś mi ta re-volta razem z google chromem szwankuje 🤬

A co do jumpsuitu, kosztuje 130zł, tez bik bok 😎 :kwiatek:

dodaję zdjęcie sukienki, bo w poprzednim poście nie mogę 🍴 :
noen, gdzie znalazłaś ten jumpsuit? Podoba mi się🙂

edit: chyba jestem niewyspana, już przeczytałam, gdzie 😉  Można dostać je też gdzieś w PL?
Beattle, ten czarny jest z Bik Boka, tak samo jak mam jeden w panterkę i różowy, niestety nie do dostania w Polsce, w Norwegii ledwo co panterkowego upolowałam, bo szybko zszedł, bo niska cena + piękny był 🙁
Dzisiaj idę przymierzyć, może będzie fajny, pokazę fotki 🙂
Noen fajnie leży ta kieca  😀
Te moje były jeszcze dwie- szara panterka i taka bardziej w różu. Moge sie tam przejść, ale dopiero w poniedziałek i pstryknąć fotki jak jeszcze będą  😀
baffinka, ooo, super by bło jkabyś pstryknęła mi szarej! :kwiatek:
Własnie przyszły  😜
Piękny kolor. 🙂
ciesze ,ze drogo za nie nie dalam a nowe z metka i h&m 🙂
Mam bikini z F&F, każda część po 14 zł - tak wyszło na paragonie, bo na metce po 25 😉
Niegłupie, czarne, proste, stanik 75D
Ja też kupiłam bikini z F&F i jestem baardzo zadowolona.
Jest śliczne i wygodne, ładnie się układa, a kosztowało mnie jedynie 24 zł  🙂
Bardzo fajne.
Ja mam pytanie- czy kobiecie w wieku Chrystusowym pasuje biała(ze wstawkami kwiatuszków gdzieniegdzie) sukienka na ramiączkach,lekka,letnia,zwiewna,długość do połowy łydki? Mierzyłam taką bardziej białą bez wstawek i czułam sie nieswojo,w sensie jakbym szła do pierwszej komunii.
W tej drugiej było oki(takie mam wrażenie) i co? Ujdzie starej babie?  👀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się