Forum towarzyskie »

moda, ciuchy etc...

Seksta, Ja w luźnych piżamach się po prostu gotuję jak jest tak gorąco jak dzisiaj 😉
crazy, mam jeszcze pytanie, jak z rozmiarowo u nich?
podpinam się pod pytanie Hermes, czy 36/38 to w miarę standardowe S czy już M? a 34/36 to jeszcze XS czy juz S....
ja się pochwalę spodenkami 😅

z tego czegoś

wyszło to coś (kolor na fotkach przekłamany, spodenki sa w kolorze takim jak spodnie były, na razie nie zmieniałam koloru 😁 )

mam nadzieje, że fajnie to wygląda bo siedziałam 2 godziny... 😵
ja się chyba skuszę na .
mówicie, że przesyłka free?
widziałam dzisiaj reklamę w tv - korzystał ktoś już? http://www.bubbleroom.pl/
noen - jak dla mnie super  🙂
noen fajne! pokarz na tyłku 😉
ja ostatnio dżinsowe szorciaki przykryłam długą białą bluzką koszulową, moją ukochaną 'zosią z pana tadeusza' jak nazywa to mój chłop, wyglądało to zaje 🍴
noen, bardzo ładnie, pokaż na sobie. 🙂

Dzisiejszy dzień uważam za udany - rano bluzeczka z bufkami w Zarze, po południu kanarkowo-żółte rurki w szmateksie. 😉

Oprócz tego bardzo podobnie ubrałyśmy się z kumpelą, zupełnie nieświadomie. 😉

Dziękuję dziewczyny, jutro zrobię zdjęcia na sobie 🙂 :kwiatek:
exploited, o jaką tunikę Ci chodzi, brzmi super! 💘
Pursat, bardzo mi się podoba, ale założyłabym brązowe albo czarne baletki, nie lubie jak jest za dużo kolorów 😁 Ale Twoje nogi to... 😜
Apropo spodni z przetarciami to przestrzegam - nie można ich zbytnio męczyć (jak ja)

😉
tulipan, świetny zegarek! Skąd 🤔 💘

adidas
tulipan, a masz moze link gdzieś do allegro ? 😀
taką

sięga mniej więcej jakieś 10 cm niżej niż te szorty, jest prześwitująca i zwiewna, więc było je widać. i super na upał  😁
exploited - ja też tak chodzę, tylko że ja mam męską, długą i zawsze rozpiętą. Pod spodem bokserka i nie czuję się naga w miejscach bardziej oficjalnych. No i super się sprawdza w upały  😉
tulipan, dziękuję :kwiatek:
exploited mam podobną, muszę wypróbować 😜 A co miałaś pod nią, zwykły biustonosz ?
wtedy akurat było tak gorąco, że ubrałam pod nią tylko stanik, koronkowy triumpha w kolorze petrol.
a zazwyczaj noszę pod nią białą bokserkę, żeby nie czuć się jak to tulipan określiła 'naga'
lepszej fotki nie mam, minę sobie musiałam zamalować, bo fotka melanżowa a raczej po 😂 😁 ale koszule widać 😀
exploited, no melanżowe sa najgorsze 😁 Ale na prawdę ślicznie!
tulipan, a chcałoby Ci się cyknąć fotki, jak Ty tą męską koszulę robisz, że to łądnie wygląda rozpięte, i za razem nie czujesz się naga ? Bo ja jak mam duży dekolt to co chwilę poprawiam bo mi jakoś hippisowsko jest 🤣
Pursat, bardzo mi się podoba, ale założyłabym brązowe albo czarne baletki, nie lubie jak jest za dużo kolorów 😁 Ale Twoje nogi to... 😜

Zazwyczaj łączę dwa kolory, czarny z jakimś innym, teraz postanowiłam trochę się ożywić i ten fiolet na butach bardzo mi się spodobał. 😉
Dziękuję :kwiatek:
noen - postaram się wieczorem zrobić zdjęcie. Zakładam szorty, bokserkę, na to koszulę, jakieś dodatki i tyle. Nie lubię chodzić z odsłoniętymi ramionami bo wydaje mi się wtedy, że jestem zbyt rozebrana  😉
tulipan, okej, to chętnie poczekam :kwiatek:
noen, ja zestaw koszula+bokserka+szorty noszę tak:
http://imageshack.us/g/21/obraz004ep.jpg/

Zdjęcia stare, kiedyś robione na szybko
ostatnio choruję troszeczkę na nike airmaxy, dokładniej te
ma ktoś? jak, do czego je ubieracie?
jett, jett, też fajnie, ale nie w moim stylu, lubię jak tak ludzie chodza, ale ja wolę elegancko się ubierać. Wszyscy mówią, że do mnie nie pasuje inaczej 😁
exploited - ja mam airmaxy, ale w nich nie chodzę bo mi kolorystycznie nie pasują 😡 W lecie - szorty + bokserka, w zimie - rurki + bluzka bawełniana (najczęściej). Ponieważ lubię tez dziwne połączenia to zdarzało mi się je ubierać do marynarki  😉
Z rozmiarami w halensie, mysle ze ok.. ja nosze 40/42 i L i XL jest ok
crazy zlozylam zamowienie  🤬 🤬 🤬
A mnie pogieło...  😵 tak jak raczej rzadko ciuchy kupuje, tak dzisiaj mnie na serio pogieło  😁
Wchodze do New Yorkera- "ooo ale ładna sukienka!" Przymierzam, kupuje...
Wchodze do H&M- "ooo ale ładna sukienka!" Przymierzam, kupuje...
Tydzień temu też kupiłam sukienke....
W dodatku wszystkie w panterke  🤔wirek: 
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się