Forum towarzyskie »

moda, ciuchy etc...

Ja powinnam zrobić porządek z szafą u siebie, bo to aż wstyd żeby mieć taki bajzel. Zresztą powinnam w ciuchach też zrobić porządek. 😁
tak  😁 jestem sentymentalną wariatką, wiszą tam już jakiś rok... to były moje ukochane spodnie... 😵 mam tak od dziecka, że bardzo się przywiązuje do rzeczy. potrafię nazywać przedmioty, buty, pierdoły od dziecka... do dzisiaj 😂

edsit:
notarialna niech moje foty będą dla ciebie motywacją 😁 przynajmniej u mnie wysiłku było MASĘ, ale przecież warto.... 💘

Co myslicie?
fajny!  😀
Jeszcze bezowy jest, ale chyba granat praktyczniejszy, chodzi za mna juz dlugo.. chyba czas zaszalec:P
a co to za plaszcz? granat praktyczniejszy a i do Ciebie (jeśli dobrze kojarzę) będzie lepiej pasował 😁
a skąd taki płaśzczyk? Może też się skuszę...
a skąd taki płaśzczyk? Może też się skuszę...

również bym chętnie się dowiedziała skąd 🙂
O nie:P NIe powiem wam.. ahhaha 🙂

www.halens.pl

Polecam, naprawde dobra jakosc🙂
crazy ty niedobra babo!

odpadłam!
exploited   ja też!!  😵
Aaaaa, będzie dobra TA sukienka na wesele? 😜
edit: dubel. Net mi świruje  😡
cudowna! nie lubię za bardzo różowego i mało rzeczy różowych mi się podoba, ale ta kieca jest śliczna.
Hahahah teraz istny napad na halensa.. hahaha🙂 dobre..NIe znalyscie tej strony? To dawne quelle, ale nowa jakosc , nowa firma itd...Wiele markowych rzeczy..

I jakos naprawde fajna, kiecki mi sie strasznie podobaja, ale za drogie zeby wisialy w szafie 🙂

Zastanawiam sie jeszcze nad czerwonymi dzinsami... tylko ktore?

crazy zamorduję cię! Ile tam kosztuje wysyłka?
edit: mam już, 12,50! biorę kiecę 😀
hanoverka, tą co ja wstawiłam bierzesz też ? 😁
Nie ta twoja jest przepiękna, ale ja nie mam gdzie w takeij iść, biorę taką http://www.halens.pl/halens/moda_damska/odziez/sukienki/mini/halens-Sukienka__m393476.html różowa do latania po mieście  😀
Teraz wysylka jest chyba za free, do ktoregos czerwca , dzis mi na meila przeslali.

Jedyne co mnie wqrza to czesto dlugieee oczekiwanie.. niestety

To moze nie wchodzcie w zakladke " buty" ;P
hanoverka, też zarąbista 😜
crazy, ile się około czeka, bo w sierpniu mam weselę, a jak zamówię i będzie niedobra to w razie czego przeróbki muszą być 😀

edit: a jak będzie ta trochę tańsza to też kupię 💘 http://www.halens.pl/halens/moda_damska/odziez/sukienki/do_kolan/Love-Label-Sukienka__m383150.html
Bardzo roznie , naogol 14-21, ale niektore rzeczy maja wydluzony termin dostawy.. napisany przy produkcie
crazy, nienawidzę cię okrutna babo! 🤬 powiedziałaś "nie wchodźcie w dział obuwie", a oczywiście wlazłam...ja zbankrutuję! 😜
Wiem  co czujesz🙂
Dobra to teray musicie mi doradyi, cyz ta sukienka co wrzucałam wyżej (ta różowa) czy do niej będą pasowały te lub te ewentualnie jeszcze takie

JA ZWARIOWAŁAM 😵 
te platformy nude, tamte w kwiaty niet, a te różowe to za dużo 🙂
Cholercia,

Chciałam sobie coś kupić do spania na lato i jedyny krój jaki mi odpowiada to ten: http://allegro.pl/pizama-rozowa-w-grochy-spodenki-i-bluzka-38-40-i1655084000.html
A na allegro widziałam tylko różowy. W jakim sklepie znajdę takie? Chciałabym się zmieścić w 30 zł.

A w sumie to jedyny krój na allegro, który nie pogrubia, nie poszerza i nie robi ze mnie beczki.
Reszta to koszmar...
zawsze możesz spać nago  😁
Frania, Gorzej jak rodziciele wejdą do pokoju  😂
Notarialna  w pizamie chyba kroj pod wzgledem wyszczuplania/pogrubiania sie nie liczy chyba, ze interesuje  Cie Twoj wyglad podczas snu :P
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się