Forum towarzyskie »

moda, ciuchy etc...

To rzeczywiście ekspresowo. 😲 Ja na buty czekałam kiedyś chyba z 3 miesiące... 🙄
A w jakim sklepie znajdę podobną do tej japan style jasną spódniczkę? Bo chciałabym taką ale po sklepach mi się chodzić za bardzo nie chce  🙄
wie ktoś może jak długi jest czas na dokonanie zwrotu w stradivariusie?
Ja mam sporo ciuchów JS i na jakość nie narzekam. Kupowałam dwa razy z Tajwanu, paczka szła ok 10-14 dni. Później stwierdziłam, że bardziej opłacalne jest kupowanie na stronie. Nie ma tam może wszystkich ciuchów co są na allegro, są droższe, przesyłka zawsze kosztuje tyle samo i w razie czego zawsze mogę zwrócić ciuchy. 7 razy zamawiałam ze strony, zawsze na ok 200zł. Dwa razy zwracałam ubrania, bo nie trafiłam w swój rozmiar.
Nie mówię, że każdy ciuch jest super, ekstra.. bo można trafić na naprawdę szmatę. Ceny ciuchów w Azji są niskie, dlatego że koszty ich produkcji są niskie. Osoba szyjąca dżinsy za jedną uszytą parę dostaje ... 10gr.
korsik, 30 dni z tego co pamietam
Ma ktoś może tę: http://etorebka.pl/s03.php?f=0207#  torebkę (bądź w innym kolorze)?
Chciałabym się dowiedzieć jak ona wygląda założona na tym długim pasku  😉
Ja mam szarą, później zrobię ci zdjęcia. 😉
Ok, będę czekać  :kwiatek:
korsik, 30 dni z tego co pamietam

na 100% 30 dni bo wczoraj zwracałam  😉
Mam nadzieję, że tu coś widać. 😉 Wybacz mało pasujące ciuchy, ale nie chciało mi się przebierać, żeby wszystko miało ręce i nogi. 😁

Dziękuję  :kwiatek:
W takim razie już ją zamawiam  😁
a mam pytanie, jak mozna sobie poradzić ze spadającymi szpilkami?  🙁
Pursat, bardzo fajna torba!
a mam pytanie, jak mozna sobie poradzić ze spadającymi szpilkami?  🙁

a dokładniej? o co chodzi??
szpilki do włosów? do ubrań?
Pursat, bardzo fajna torba!

Dziękuję, bardzo ją lubię. Może dlatego, że była wzorowana na Miu Miu. 😁

chodzi mi o buty na obcasie, 'klasyczne' szpilki bez pasków, podczas chodzenie po prostu mi spadają, zsuwają się a w numer mniejszy po prostu nie weszła mi noga.
Mozna wkleic na piete ten silikonoway paseczek.. sypac talk...
new.day, ja odkryłam genialny, ale mało ekhem, kobiecy patent 🙂 Przyklejam od środka buta taśmę dwustronną 😀 Z butem, z nogą czy z rajstopą nic mi się nie dzieje, a wytrzymują tak cały dzień 🙂 Też mi wszystkie szpilki i buty bez paska wokół kostki spadają, to widocznie zależy od budowy stopy... Mój sposób jest przetestowany i naprawdę mi sprawuje się super 🙂
new.day, kup naklejany za piętę pasek
dziękuję, wypróbuję wszytskie sposoby  :kwiatek:
a widziałyście gdzieś spódniczkę/sukienkę kremową (sukienka może być np. góra kremowa dół czarny lub na odwrót) w drobne kwiatuszki-ale naszyte? Widziałam ostatnio śliczną sukienkę ale to była 40
new.day, wkładki.
zrobiłam sobie spodenki, wyszły czadowo 😜 Pochwalę się jak wrócę we wtorek :kwiatek:
Pursat, Mieści zeszyty A4? długi pasek jest porządny? Zastanawiam się nad tą torebką już trochę czasu i chyba ją zamówię, w sklepach nic mi się nie podoba. Tylko teraz jaki kolor najlepszy? Ta szara jest taka ciemniejsza jak na twoich zdjęciach czy jaśniejsza(jak na sklepowych)?
Spokojnie mieści A4. Pasek wygląda na porządny, ale ja nigdy z niego nie korzystałam. 😉 Kolor jest taki jak na katalogowych, może odrobinkę ciemniejszy.
A ja dzisiaj zrobiłam z długich spodni krótkie. Wybieliłam, lekko postrzępiłam. Moja pierwsza przeróbka, więc proszę o wyrozumiałość  😉
http://imageshack.us/g/135/obraz061q.jpg/

edit: dopiero teraz zobaczyłam, że źle ułożyłam tył i wygląda jakby był nie równy...
nie mam za bardzo gdzie się pochwalić, a sądzę, że tutaj będzie najadekwatniej. wreszcie zorganizowałam moją szafę wnękową i z graciarni zrobiłam z niej garderobę! nareszcie pierwotne przeznaczenie czegoś co stało się rupieciarnią w moim domu, jest MOJĄ garderobą! 💃 💃
na początku po wyjęciu połowy gratów, było tak:

i wreszcie końcowy efekt

może nie jest tak jak u Lene Orwik, ale i tak jestem dumna. zwłaszcza zważając na fakt, że zrobiłam to sama z mamą, bez pomocy ani jednego faceta 😁 😁 😅

exploited, Nawet nie wiesz jak ja ci zazdroszczę takiej szafy... 😵
kobieto ona przez 7 ostatnich lat była graciarnią, chociaż wybudowana została  jako 'garderoba'. dzisiaj wstałam, pomyślałam sobie 'posprzątam w szafie'... posprzątałam 😁 padam na ryj dosłownie, bo od 10 do jakiejś 20 cały czas ganianie z workami, a to makulatura, a to śmieci, a to na pck jakieś ciuchy, normalnie nogi mi do tyłka włażą. a z tego mojego 3 piętra to dzisiaj zrobiłam tyle kursów na dół i z powrotem, że w tydzień robie 3 razy mniej ha ha 😁 😁 ale opłacało się 😍 💘 będę tam spać 😂
exploited, pozwól, że spytam... te spodnie to tak na co dzień wiszą na ścianie w Twoim pokoju? 😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się