Forum towarzyskie »

moda, ciuchy etc...

Nie wiem jak teraz zimą, ale jesienią i wiosną takich kurtek było od groma: place, hale itp. Na Allegro na pewno znajdziesz.
JARA, Czy jak przyjdzie do Ciebie ta bluza (czarna z Tajlandii) to mogłabyś ją obfocic. Ciekawa jestem czy wygląda tak fajnie w rzeczywistości jak na zdjęciu🙂
Jasne, nie ma problemu! Tylko od razu mówię ,że ta bluza do grubych nie należy 😉 Ale ten kaptur  😍
Wczoraj oglądając tą strone znalazłam mase rzeczy która mi się podoba i to w jednym miejscu 😁 ciągle linki mojemu M wysłałam jemu też sie podobały więc może coś mi kupi 😀
Powiem Wam ,ze 2 moje kolezanki zamawialy te ciuchy 'japan style'  😁 i po otrzymaniu paczki sie zalamaly. dobrze ze ciuchy takie tanie, bo zadna z nich ich nie zalozyla 😉 wygladaly inaczej niz na zdjeciach itd..
JARA, dzięki 🙂 🙂
Nie wiem czy widziałyście takiego użytkownika na Allegro:
Klik

Ciuchy nie są jakieś wybitnie piękne i może nie każda to perełka, ale aukcje zaczynają się od 1zł i można za fajne pieniążki coś wyrwać.
Widziała może któraś z Was w Zarze, na dziale męskim bokserki (chociaż mają bardziej spodenkowy krój) żółte w rekiny/błękitne w pingwinki. Były u nas, ale niestety przespałam. We wszystkich sklepach wykupili i teraz sobie strasznie pluje w brodę... Miałabym wielką prośbę: gdyby którakolwiek duszyczka takowe spotkała...baardzo bym prosiła o skontaktowanie ze mną! Przelałabym pieniążki za nie+wysyłka 🙂
:kwiatek:
Nie wiem czy widziałyście takiego użytkownika na Allegro:
Klik

Ciuchy nie są jakieś wybitnie piękne i może nie każda to perełka, ale aukcje zaczynają się od 1zł i można za fajne pieniążki coś wyrwać.

Kupiłam kiedyś u tego sprzedawcy spodnie i spódnicę, dużo lepsze w rzeczywistości niż na zdjęciu 🙂 Mój brat kupił kurtkę zimową u niego i już któryś sezon w niej chodzi i dalej wygląda ok. Sprzedają oni jeszcze pod dwoma innymi nickami i można prosić o jedną przesyłkę. Jeden to chyba "wysokie obcasy" a drugi coś na "r", ale nie pamiętam w tej chwili.
Szczerze polecam bo za niedużą kasę można wylicytować naprawdę ciekawe i dobre gatunkowo rzeczy 🙂
Czekam aż znów będą mieli spodnie, bo te co od nich miałam niechcacy podarłam o gwoździa 😡
a ja znalazłam coś a'la misiowego, TZN też z ciekawym kapturem  👀
http://www.pickyourshoes.com/new6/puma_bode_lizard_hoodie.htm
Poratujcie mnie prosze,  moze cos podpowiecie... w przyszly weekend mam slub znajomych a pozniej obiad w jakiejs restauracji i zupelnie nie wiem jak mam sie ubrac. Slub jest cywilny a ze zupelnie nie bywam na takich imprezach to nie wiem tez w co powinnam zalozyc. Co wypada a co nie? Moze macie jakies pomysly  😵
Biała bluzka, czarne spodnie 😉 klasycznie. Albo małą czarną 😉 tyle, że zimno.

edit:
Brytyjski projektant mody Alexander McQueen popełnił samobójstwo.
😲 😲 😲

Wiadomo coś więcej?

nie wierzę, wprost genialny projektant...
jeszcze tyle życia miał przed sobą.
Zmarł, mając zaledwie 40 lat...
Na razie nie ma żadnych oficjalnych wiadomości.

Ch. Louboutin  😍

edit:
Przyszły do mnie dziś dwie paczki: 1 - bluza-miś jak dla mnie mogłaby być lepszej jakości :/ 2- bluza czarno-szara i bluzka - bardzo fajne 🙂
JARA, szlafrok z niej fajny 😉 Ja pod tym kątem kupowałam.
kasskaa co dokładnie było z ciuchami nie tak jak byc powinno?
jakosc zalosna i ogolnie o ile na fotkach wygladaja ladnie to w rzeczywistosci sie nie ukladaly itp
Po wypraniu wygląda tragicznie :/ zobaczę jak wyschnie.
Za to bluza i bluzka są świetnej jakości.
A ja wrocilam z zakupow, kupilam spodnice ołowkawa terranowa, granat a paskiem w groszki, bardzo mi sie podoba 😀 i sweterek łososiowy camieou(czy jak sie ten sklep pisze) no i kolczyki dlugie czarne🙂
ja się dzisiaj zakupowałam porządnie ;D
tunika i sweter z Promodu i koszula w krate z H&M. wstawię później zdjęcia  😉
ajj no i buty z bershki czy jak to sie tam pisze
a co do szpilek Louboutin'a, to na allegro jest strasznie dużo podróbek(?) większość w cenach 300-500, a oryginalne przecież kosztują 3tys?  🤔wirek:
emade, chyba są też jakieś trochę tańsze...
Ale tak czy inaczej 300 czy 500 zł to możena powiedzieć że prawie za pół darmo.
Swego czasu podobały mi się jedne za 700zł ale bałabym się taki buty kupić bo najprawdopowobniej byłyby to podróbki.
Zresztą na allegro jest zaskakująco dużo aukcji butów "Loubotin'a" jak na naszą biedną polskę.
Bo zapewne ktoś kogo stać na takie buty nie będzie ich szukał na allegro.

Poszukuję spódniczki ołówkówki z wysokim stanem !
Czy ktoś widział gdzieś takie ??? (może być sklep st. może być internet)
a co do szpilek Louboutin'a, to na allegro jest strasznie dużo podróbek(?) większość w cenach 300-500, a oryginalne przecież kosztują 3tys?  🤔wirek:

Podróbki 😉

Nie wiem czy zauważyłyście teraz w sklepach tego typu buty : KLIK
Na zimę się nie nadają ze względu na wycięcie na palce, a na lato.. noga musi się okropnie pocić.
No to na jesień/wiosnę, tylko na suche dni 😉
albo na zimę do samochodu  😎

mi osobiście się takie nie podobają, ale w zeszłym roku było ich masę w sklepach

1,900

Ferragamo 2,800

1,200

A teraz uwaga uwaga... kilka postów wyżej wstawiłam fotkę butów.. które butami nie są 🙂 Macie pomysł cóż to może być?
to jest szlany pantofelek sprzadawany razem z winem (czy szampanem, nie pamietam już). taki do dekoracji 🙂
Dokładnie to jest kieliszek do picia szampana 🙂😉
kieliszek?
jak z tego pić?

W którymś tam wieku, we Francji było modne picie z butów/szpilek kurtyzan 🙂 No i tak producent szampana stwierdził, że to dobry patent i razem z Christianem L zrobili coś takiego 🙂
Obcas jest zrobiony ręcznie z kryształu. Za obcas trzyma się jak za nóżkę kieliszka, szampana nalewa się tam w czubek buta i przechylając pije z napiętka :]
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się