Forum towarzyskie »

moda, ciuchy etc...

W sumie zamówiłam 4 rzeczy (od 3 różnych osób). 3 bluzy i 1 bluzkę.

Czarna z Tajlandii

Miś - w kolorze beżowym

Taka sobie bluzka, bez szału

Bluza

I teraz coś mi się zdaję, że wpadnę w nałóg kupowania od nich ciuchów ;D
JARA, tę bluzkę "bez szału" też kiedyś chciałam zamówić, ale akurat bez kasy byłam. I mi przypomniałaś teraz 😵

Tak sobie myślę, że albo ta dziewczyna w misiowej bluzie ma bardzo długie ręce, albo ja bardzo krótkie. Albo bluza na fotce ma krótkie rękawy. Albo moja ma długie?  😎
Dworcika a Twój kolor misia to jest w realu jaśniejszy od tego na zdjęciu - są rożne kolory?
Czyli jak to w końcu jest z tymi ciuchami japan style? Dobre jakościowo czy nie?
Dworcika a Twój kolor misia to jest w realu jaśniejszy od tego na zdjęciu - są rożne kolory?
Ten ze zdjęcia, na którym jest Azjatka to jest inny kolor. My kupiłyśmy beż, a na zdjęciu jest brąz.

Tą bluzkę zamówiłam, bo mam taki golfik:

i w sumie bluzkę zamówiłam ze względu, że ma takie same rękawy jak golf  😍 a one się tak cudownie układają.
JARA, jak Cię kiedyś spotkam, to jak słowo daję - zgnębie psychicznie za te foty! :[
Ale mam golfik z takimi rękawami, z tym ze moje nie mają ściągacza, a są zapinane na guziczek ;p

Dokładnie w takim kolorze zakupiłyśmy futrzaki 🙂😉

edit:
Chociaż tu wygląda jak biały ;/

Dworcika  😡
u mnie wygląda na ecri z białymi ściągaczami 😉
Najlepsze jest to, że rzekomo te same bluzy na Allegro stoją od 29,00 do 79,00zł
Wszędzie powstawiane są te same zdjęcia i jestem ciekawa czy się różnią między sobą, mimo takiej rozbieżności cenowej.

Mają mniej-więcej taki kolor jak rękaw na tym zdjęciu.
Hmm, w tym sklepie, który linkowałyście, ceny są takie w sam raz - niedobrze  😎
te sukienki, te tuniki  😎
Że niedobrze to wiem... wciąż myślę jak tu wzbogacić mój budżet. 70% tego sklepu mi się podoba, co jest bardzo dziwne, bo mi się zazwyczaj NIC nie podoba.

Moim następnym krokiem chyba będzie szara bluzka stylizowana na bluzę, którą pokazywałam na poprzedniej stronie (?) albo ten kremowy sweterek. Bo w bluzkę z haftowanym tyłem to się nie wcisnę.
NIENAWIDZĘ WAS. Skąd ja mam wziąć kasę na te ciuchy?! Wszystkie?
Oddaj nerkę ... ;D 😉
Strzyga, pamiętaj o alergii.
Wynajdziemy Ci jakieś lniane ciuszki  🙄
Strzyga, pamiętaj o alergii.

Jesteście okropne!  😁
Alergia. Ale tam nie wszystko jest z poliestru ...
Strzyga, masz również alergię na elastan, bawełnę, wełnę i folię spożwyczą.
To ja wam powiem, ze zakochałam się w pewnej bluzie z Croppa 🙁 na stronie w ofercie jej nie ma, na Allegro też nie ma. A nie wydam na nią 99zł. - chociaż i tak pewnie bym w nią nie weszła.

Bluza jest tego typu, nie jest bawełniana tylko ze śliskiego materiału
http://stylio.pl/marki/194/cropp+town/jea/372429

i jest od dołu błękitna i  w górę cieniowana do białego.
Strzyga-najlepiej nago  😁
Ona jest uczulona na mróz ;]
powinnam chodzić w takiej wielkiej kuli...
No to nie pozostaje nic, tylko iść i się zabić  😵 Ewentualnie można ją zamknąć w saunie  😜
Dworcika czyli odebrałaś już tą bluzę z uszami? Jak tak to napisz jak ona gatunkowo wygląda 😉
Dworcika czyli odebrałaś już tą bluzę z uszami? Jak tak to napisz jak ona gatunkowo wygląda 😉

[url=http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,168.msg477332.html#msg477332]KLIK[/url]
aaaaaarhg...

doszłam do sukienek - nie no, po co ja się tak katuję...
Ja odcinanych pod biustem bluzek nosić nie mogę, bo jak ciężarna wyglądam, ale ta czarna jest okropnie fajna 🙂😉
JARA   :kwiatek: Pisz jak dojdzie ta twoja czarna bo mnie się podoba 😉
Nie wiecie gdzie mogę upolować podobną kurteczkę w jakiejsc fajnej cenie? Choruję na taką już baaardzo długo  😀

Zdjecie z  szafa.pl
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się