Forum towarzyskie »

moda, ciuchy etc...

Mam podobnie - uwielbiam sukienki tego typu, ale przestałam je kupować, pomijając absolutnie zachwycające okazy.
Przerzuciłam się na "everyday dresses", bywają równie interesujące, a wartość użytkowa jednak znacznie wyższa. I wygodniejsze.
Nie wiem czy ją kiedykolwiek założę - możliwe, bo imprezy to jednak nieodłączna część mojego życia. 😁 Na co dzień oczywiście bym jej nie nosiła. Przede wszystkim ma dla mnie wartość sentymentalną. Kupiłam, bo kiedyś była moim marzeniem i miałam okazję nabyć ją w śmiesznej cenie. Może nawet wisieć w szafie i po prostu być. Mam kilka takich rzeczy, które kupiłam dla radości posiadania ich, jakkolwiek dziwnie by to nie brzmiało. 😉 Staram się kupować ciuchy, które rzeczywiście będę zakładać i nawet mi to wychodzi, kiedyś było gorzej - wystarczyło, że coś było dla mnie piękne, niekoniecznie użyteczne - kupowałam. Teraz się już opamiętałam. 😀
Kochane...
Mam problem xD
Uwielbiam rajstopy w kwiatki... chcialabym do nich jakas sukienke, ale nie mam pomyslu...
Szukalam po sieci, ale nigdzie nie moge znaleźc jakis orpozycji co do tego zalozyc (do rajstop)...
Może wiecie cos? Macie jakies fotki przykładowe...  :kwiatek:
o tez sie z checia dowiem do czego rajstopy w kwiatki, bo ,moje dotychczasowe zestawy mi sie znudzily ( rajstopy w kwiatki + czarn tunika + krótka kurtka dzinsowa )

Pursat sukienka nie w moim stylu ale masz świetną figurę!
Mam fioła na punkcie rajstop, te z motywami kwiatowymi uwielbiam i mam ich mnóstwo, więc mam także doświadczenie w ich łączeniu. Nigdy jednak nie szukałam inspiracji w internecie, więc tak na szybko nie mam zdjęć - mogę wieczorem cyknąć ostatnie stylizacje, jakie sama robiłam z ich udziałem.

Generalnie: w tym sezonie kwiatki do kwiatków, z tym, że trzeba umieć do dobrze skomponować.
Ooo jakbys mogla cos 🙂 nawet nie sa sobie - mozesz na podloge polozyc tak jak na czlowieku to ma lezec i bedzie git... Bo ja nie mam pomyslu w ogole 🙁
widziałam ze Gagulec wstawila zdjecie w getrach, ja nosze zawsze do spodnicy , moze byc ? ( sory za psełdoartystyczne zdjecie )

dobra wstawilo sie , tylko czy nie za duze?
Ooo zakolanowki 🙂 slicznie!!! Ja zrobilam fotke w moich kwiatowych rajstopkach, ale sie troche wstydze wstawic xD.
Dawaj! Ja dopiero wróciłam z treningu i jestem wykończona, więc jutro coś wrzucę...
Sorry za artystyczny nielad na lbie ^^ i komorkowa jakosc...

/edit: zdjelam do linka/

Bez kitu... dla dobra ogółu powinnam sobie czarny prostokąt nałozyć na twarz w paincie... ale jestem zmęczona i mi sie nie chce xD.
Gagulec...
sorry... twarz piękna - body również...
ale to co masz na nogach... to jakaś masakra  😲 😲
nogi wygladają jakby były poparzone III stopnia i odchodziła z nich skóra  👀 👀
Olga, super, też uwielbiam zakolanówki! 🙂
Mam uwieczniony jakiś zestaw z nimi:

Gagulec, może na żywo wyglądają lepiej, ale pierwsze skojarzenie - Jezu, co ci się stało w nogi?! Wzór wygląda jak siniaki tudzież jakieś czerwone placki o pochodzeniu alergicznym 😉
Hahaha no wlasnie jakosc komorkowa ;( i dlatego nie bardzo chcialam wtsawiac 🙁.
One sa sliczne (te rajstopy) w kwiatki... z Reserved... 🙂.
Dodofon, ufff cieszę się że napisał to ktoś inny niż ja 😉
Pursat - Ty "dzago"!!  😜 😜

Olga - super zestaw - ale ćmika wyeliminuj  😉

Gagulec - zwalam na komórkę - a nie to, że ktoś Ciwrzątek na nogi wylał  😉

cieciorka - cóż starosć usprawiedliwia szczerość  🏇 🏇 nie mam zwyczaju wchodzenia w di wazelinowania  😉 dla samej idei ;-)
Dodofon thx, właśnie próbuje rzucic

Gagulec ja bym wziela cos luźniejszego do tych rajstop na górę

Pursat  😜
A dla mnie to co ma na sobie Pursat wygląda jak zestaw pani spod latarni, takiej podrzędnej klasy. Każdy z elementów fajny, ale całość, szczególnie połączenie szpilki+getry..masakra. (Zaraz zostanę zjechana przez połowę forumowiczek, albo coś jeszcze gorszego).
Eeee nie zostaniesz 🙂.
Ja lubie zakolanowki ale tez nie do szpilek... i ta panterka mi nie lezy w tym zestawie...
Ale spodniczka i kurtka mi sie podobują 🙂.
Gagulec, masz szerokie ramiona i jesteś wąska w biodrach- nie noś bluzek na szyję, tak jak na załączonym zdjęciu, bo wyglądasz bardzo nieproporcjonalnie. Jeśli już, to na dół polecałabym jakąś krótką bombkę.

Pursat, jak zwykle super 😀 bardzo podoba mi się połączenie szpilki + zakolanówki!
Dodofon, Olga, Scottie - dziękuję. :kwiatek:

smarcik, no cóż, wszystkim nie dogodzę, masz prawo mieć swoje zdanie, ale trudno mi się z tobą zgodzić, bo nie widziałam nigdy "pani spod latarni", a jedynie tirówki przy drodze i wyglądały zupełnie inaczej. 😉 Mnie taki zestaw nie szokuje i nie wywołuje takich skojarzeń, widziałam takie połączenie u wielu dziewczyn. 🙂

Gagulec
, zakolanówki najczęściej noszę do baletek, do szpilek rzadko. 🙂 Spódniczkę kocham, bo ma śliczny złoty suwaczek z tyłu. 😁

Wiecie może pod jakim hasłem mogę szukać takich koszulek krótkich opadających na jedno ramię ?  😉
mmm taki mały zwias mam, w zasadzie to czesto kupuje rzeczy "bo sie podobaja" które potem leżą w szafie i czekają na zabawienie  🙄, przechodząc do sedna do czego sredniej długości marynarka w szerokie pasy?
http://re-volta.pl/galeria/moja/foto/35895
bo tak niby mam wizje ale zdeczka nudną, no i nie wiem

gagulec, moja znajoma ma podobne, nosiła je z krótkimi dżinsowymi spodenkami, jakaś tam kolorowa/napisy/zwiewna koszulka i bodajże czarne w coś vansy i wyglądąło super
Pursat,
to nadal te szpilki ze Stradivariusa o ktore juz kiedys pytalam?
Nadal. Obecnie jestem w stanie w nich wytrzymać 1/3 dnia dość intensywnie chodząc, ale wygodnymi nigdy ich nie nazwę. 😉
mnie też się zakolanówki nie podobają, może nie z prostytutkami kojarzą, ale jednak z lekką wsią
ja również bardzo lubię zakolanówki, najczęściej noszę je do krótkich czarnych szortów, rzadziej do spódniczek. a z butami też mam zawsze problem😉 w chłodniejsze dni super sprawdzają się kozaki/emu ale obcasów raczej unikam
Gagulec, bardzo problematyczne te rajstopy sobie wybrałaś - kiedy ja już biorę w kwiaty to staram się, żeby "tło" było kryjące. Inaczej w zależności od koloru i wielkości wzoru nogi wyglądają albo jak posiniaczone, albo całe w żylakach. No i duży wzór dość mocno pogrubia.

Obiecana przeze mnie kompozycja kwiaty + kwiaty.
mnie też się zakolanówki nie podobają, może nie z prostytutkami kojarzą, ale jednak z lekką wsią

Ja się być może źle wyraziłam- mi się zakolanówki podobają niezmiernie, tylko do płaskich butów- trampek, czy takich jak nosi Gagulec, w żadnym razie nie do szpilek.
nalle - te rajstopy są super;-)
takie jak porcelanowe filiżanki  😀 😀

pamiętacie stronę gdzie któraś polecała rajtki?? takie do kupienia?? tam były rajtki w druk gazety... stykłyby mi...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się