tulip, ja bym daław jednej wersji: duże, okrągłe branzolety- złote lub drewniane, ale takie sztywne i duże, wyraźne kolczyki i kometrówka. w drugiej: perełki w uszy, jedna perełka na złotym wisiorku na szyi i pierścionek plus satynowa kopertówka. ale najlepiej wstaw swoje zdjęcie w niej, bo tu nie wiele widać- jak zachowuje się materiał w świetle, czy się opływa, czy ma swój kształt, nawet odcienia dobrze nie widać chyba- to jest róż/bez/niedoprana biel?
Taki beż, krem. Bo zastanawiam się nad taką wersją delikatną typu: -włosy kok z jakimiś warkoczykami, coś w tym stylu -buty i kopertówka nude skórzane -kolczyki i pierścionek perły
Ja bym się odważyła na jakiś mocniejszy kolor. Podoba mi się połączenie cielistego z czerwonym, choć do niedawna wydawało mi się to niedorzeczne. Np. czerwone szpilki i kopertówka w takim kolorze jak sukienka. Delikatna biżuteria - jak najbardziej na tak.
no właśnie ja też nie znalazłam nawet na allegro, dla tego pytałam tutaj. z tym, że zostałam odesłana znowu do allegro. ja w ogóle mam tak, że jak obaczę coś co mi się podoba, to pierwsze gdzie uderzam, to alle 😂
buty świetne miałam adasie z goofym, model gazelle, błękitne i robiły szał w praktycznie każdymj miejscu w które je zabrałam 😁 nie potrzeba mi kolejnych butów, i nie wydam na nie tyyyyle. nooo
sandru za czasów mojego gimnazjum lubiłam pomykać w męskich rzeczach. jak się było małym i chudym to nawet w worku się wyglądało genialnie ha ha. sweter fajny, miałam podobny, ale dałam wujkowi, bo kumpel z klasy kupił sobie identyczny :hihi
Jak dla mnie to: Bo zastanawiam się nad taką wersją delikatną typu: -włosy kok z jakimiś warkoczykami, coś w tym stylu -buty i kopertówka nude skórzane -kolczyki i pierścionek perły
ale przełamałabym to czernią. Np. kopertówka czarna.
Jak dla mnie to: [quote author=tulip link=topic=168.msg973684#msg973684 date=1302627257] Bo zastanawiam się nad taką wersją delikatną typu: -włosy kok z jakimiś warkoczykami, coś w tym stylu -buty i kopertówka nude skórzane -kolczyki i pierścionek perły
ale przełamałabym to czernią. Np. kopertówka czarna. [/quote]
A ja turkusem - niekonwencjonalnie, a zgodnie z sezonową modą, więc problemów ze znalezieniem dodatków by nie było.
Tak - to ja chodzę w męskich adasiach 😉 Mam 174cm wzrostu i damskie bluzy są na mnie zwyczajnie za krótkie. Męskie M poza trochę przy długimi rękawami leżą dobrze.
No co, rasowy dziubek. 😁 Sweterek bardzo ładny. 🙂 W ogóle męskie ciuchy mają jakieś ładniejsze wzory, na damskich to ciągle jest to samo - jakieś buźki, serduszka, kwiatki... A koszule to już zupełnie, jak w końcu znajdę jakąś ładną damską to jest z paskudnym żabotem! 🤔
a ja dzisiaj dorwałam moje wymarzone jeansowe szorty!!! znalazłam je w big starze, zakochałam się od pierwszego wejrzenia. trzeba będzie troszkę schudnąć. przynajmniej mam cel 😂
a ja chcę kermita! ale o tym to sobie z moim kurduplowatym ciałkiem pomarzyć...