Forum towarzyskie »

moda, ciuchy etc...

wesele
tulip, ja bym daław jednej wersji: duże, okrągłe branzolety- złote lub drewniane, ale takie sztywne i duże, wyraźne kolczyki i kometrówka.
w drugiej: perełki w uszy, jedna perełka na złotym wisiorku na szyi i pierścionek plus satynowa kopertówka.
ale najlepiej wstaw swoje zdjęcie w niej, bo tu nie wiele widać- jak zachowuje się materiał w świetle, czy się opływa,  czy ma swój kształt, nawet odcienia dobrze nie widać chyba- to jest róż/bez/niedoprana biel?
Taki beż, krem.
Bo zastanawiam się nad taką wersją delikatną typu:
-włosy kok z jakimiś warkoczykami, coś w tym stylu
-buty i kopertówka nude skórzane
-kolczyki i pierścionek perły
tulip, IMO całość w nude, będzie po prostu nud...na. 😉
Pursat  to co dodajemy do tego ?

Ja bym się odważyła na jakiś mocniejszy kolor. Podoba mi się połączenie cielistego z czerwonym, choć do niedawna wydawało mi się to niedorzeczne. Np. czerwone szpilki i kopertówka w takim kolorze jak sukienka. Delikatna biżuteria - jak najbardziej na tak.

Nawet znalazłam coś takiego w necie:
ja mam mnóstwo rzeczy męskich.  😁
Uwielbiam męskie sweterki.  🤣 ostatnio znalazłam taki dziki sweterek 😀

nie patrzcie na minę..  😵 😂
Karutek, mam 175 cm  😎
exploited, poprzedniczka już udzieliła odpowiedzi  😉
olek pochwal się fotami, jak już ją będziesz miała. strasznie mnie ciekawi jak będzie wyglądać ta eska chociaż poglądowo 😉
Jak dorwę gdzieś tą S-kę, bo cholera na allegro nie widzę..  👿
no właśnie ja też nie znalazłam nawet na allegro, dla tego pytałam tutaj. z tym, że zostałam odesłana znowu do allegro. ja w ogóle mam tak, że jak obaczę coś co mi się podoba, to pierwsze gdzie uderzam, to alle  😂 
Z Kermita będzie chyba tylko M-ka, ale ją też warto sprawdzic, bo czasem róznice miedzy rozmiarami nie są duze.
http://allegro.pl/adidas-oldschool-adicolor-g4-kermit-origina-37-1-3-i1514584708.html  😁
Tylko z kolei boję się, że w M-ce męskiej utopię się na szerokość, że będzie jak worek po kartoflach..  🙄
Buty są świetne, kolega ma  😁
No, to jest straszne, że one są tak szerokie 🙁 Gdyby nie to, to Mki by były idealne, a tak lipa..
buty świetne
miałam adasie z goofym, model gazelle, błękitne i robiły szał w praktycznie każdymj miejscu w które je zabrałam  😁
nie potrzeba mi kolejnych butów, i nie wydam na nie tyyyyle. nooo

sandru za czasów mojego gimnazjum lubiłam pomykać w męskich rzeczach. jak się było małym i chudym to nawet w worku się wyglądało genialnie ha ha. sweter fajny, miałam podobny, ale dałam wujkowi, bo kumpel z klasy kupił sobie identyczny  :hihi
ja za to bede latac  👀
Jak dla mnie to:

ale przełamałabym to czernią. Np. kopertówka czarna.
Jak dla mnie to:
[quote author=tulip link=topic=168.msg973684#msg973684 date=1302627257]

ale przełamałabym to czernią. Np. kopertówka czarna.
[/quote]

A ja turkusem - niekonwencjonalnie, a zgodnie z sezonową modą, więc problemów ze znalezieniem dodatków by nie było.
http://www.stefanel.com/still_life.aspx?id=997
Jakie dodatki do tej sukienki zeby nie "zginac", bo jest dosyc delikatna ?

o! w watku BUTOWYM dałam buty NUDE - pasowałyby jak ulał do tej kiecki ;-)
Tak - to ja chodzę w męskich adasiach  😉 Mam 174cm wzrostu i damskie bluzy są na mnie zwyczajnie za krótkie. Męskie M poza trochę przy długimi rękawami leżą dobrze.

Lepszego zdjęcia bluzy w całości nie posiadam
A jak z szerokością w biuście? Nie wiszą? Masz rozmiary S czy M? 😉
Zwykle nosze je rozpięte do połowy i jak dla mnie wygląda ok (biust mam raczej większy niż mniejszy  😉).

A widział ktoś gdzieś taką bluzę z adidasa w rasta kolorach? U mnie nigdzie nie ma. 🤔
Zamęczę, ale teraz jest potrzeba kopertówka w kolorze sukienki, może być jakiś szał typu kształt serca czy coś
http://www.stefanel.com/still_life.aspx?id=997
Karutek dzięki, szczerze mówiąc nawet o allegro nie pomyślałam :kwiatek:
nie patrzcie na minę..  😵 😂

No co, rasowy dziubek.  😁  Sweterek bardzo ładny.  🙂  W ogóle męskie ciuchy mają jakieś ładniejsze wzory, na damskich to ciągle jest to samo - jakieś buźki, serduszka, kwiatki... A koszule to już zupełnie, jak w końcu znajdę jakąś ładną damską to jest z paskudnym żabotem!  🤔
a ja dzisiaj dorwałam moje wymarzone jeansowe szorty!!!

znalazłam je w big starze, zakochałam się od pierwszego wejrzenia. trzeba będzie troszkę schudnąć. przynajmniej mam cel 😂

a ja chcę kermita! ale o tym to sobie z moim kurduplowatym ciałkiem pomarzyć...
exploited, świetna koszula! A szorty... nie lepiej takie zrobić samej? 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się