Forum towarzyskie »

moda, ciuchy etc...

Ada, niestety nie znalazłam 🙁
Gagulec, ooo, tak  😀 proszę  :kwiatek:

maracuja, trudno, ale dzięki  :kwiatek:
torby z river island na żywo nie wyglądają już tak ładnie.

byłam w ulubionym promodzie, ciuchy śliczne ja zawsze, ale cholernie drogie- tshirt 60zł? bawełniana koszulka z ozdóbką 100zł? spódnica 200? kaszana generalnie.
Często wyglądają równie ładnie jak na stronie, ale ta wiosenna kolekcja po prostu nie jest moim zdaniem udana.
Czy ktoś się orientuje w którym sklepie stacjonarnym znajdę takie cudo?

<to akurat pochodzi ze strony karmaloop.com>
ale minę ma ta dziewczyna 😁
i ewidentny brak piersi, bardziej na niej to wisi niż się 3ma :P
chuda, to nie ma, ale stanik wg mnie co najmniej nieładny
A ja naciagnelam mojego mena na zakup kiecki z Promodu, ktora wstawialam na poprzedniej stronie.Jest oblednie piekna, skromna, ale ten len i koronki..ahh.. I przylaczam sie do fanow promodowych. Faktycznie maja fajne ciuchy..
niestety, kiedyś były dla mnie za poważne, czy eleganckie, mimo wielu uniwersalnych i niezobowiązujących ciuchów. dziś mogłabym tam chodzić i wyciągać garściami z wieszaków. tylko hm... no własnie, zawsze ten jeden problem 🤣
Pamięta ktoś tę reklamę i sukienkę? 😀 http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=XWb2SNZgIJ4
Kiedyś były takie w River Island, ostatnio przeglądając allegro trafiłam na nią i przypomniało mi się, że bardzo ją wtedy chciałam, jednak cena była odstraszająca. Kilka dni temu na all sukienka wystawiona za 79 zł, nie zastanawiałam się i kliknęłam. 😁
"Sukienka na jeden sezon" i to jeszcze sprzed kilku sezonów - plama na honorze zakupoholiczki. 😂
ja chcę taką! (nowa kolekcja h&m'u, na razie widziałam na fb - ciekawe czy będzie w Polsce :kocham🙂
a  do mnie wlasnie przyszlo takie cos  😀 tanie i fajne

+ ja..

skóra to ta ramoneska z Bershki co pisalam wczesniej  😉 (sorry,za brak głowy ,ale jestem po anginie ,nie uczesna itp  😁 )
Naciau, też chce taka ramoneske!!! Na allegro kupilas?
nie ,w sklepie  😉 na allegro drozej niz w sklepie i w dodatku taka sama cena eko skóry jak nat.skory w sklepie  🤔
Dostanę gdzieś taką bluzę w wersji damskiej, ew. coś w podobnym stylu?  😍

olek, a czym się różnią takie bluzy męskie i damskie? po czym widać, ze to męska?
cieciorka, chyba niczym szczegolnym, cos mi sie kolacze po glowie ze jakas forumowiczka tylko meskie kupowala, bo lepiej rozmiar pasowal... ale moze cos pogmatwalam?
Rozmiarem sie różnią. Ja mam jedna męską, bo damskie sa na mnie za krótkie (mam długi tułów) i w większości przypadków źle na mnie leżą. olek jeśli dorwiesz taką S-kę to bedzie dobra na ciebie, poza tym na moje to te bluzy raczej lepiej wygladają jak są luźniejsze niż super obcisłe 😉
kujka, chyba tulipan tak robiła.
ja bym nie poznała po zdjęciu i takim modelu, ze to męskie lub damskie 🤣
dla mnie unisex 😉
PonPon, biała kolekcja teoretycznie powinna wejść do sklepów 14 kwietnia 🙂
teraz mam pytanie z serii: "użytkownik o niskim IQ"
naprawdę nie wiem... jaką nazwę mam wrzucić w wyszukiwarce allegro żeby mi wynalazło rzeczy w stylu jakim zaprezentowalam w poprzednim poście?
🙇
no i oszalałam na punkcie kermita. tylko że z moimi 158 cm wzrostu to ja sobie mogę pomarzyć o męskiej na mnie. w sce się nawet utopię pewnie ... 👿

No to faktycznie zrobię tak jak mówicie - wezmę S-kę  😉
Olek  a ile masz wzrostu ? Ciekawa jestem, czy Ska będzie pasowac 😉
podpinam się pod pytanie. i mam jeszcze jedno, skąd w ogóle bierzesz eskę?
Ski na allegro, troche ich jest 😉
http://www.stefanel.com/still_life.aspx?id=997
Jakie dodatki do tej sukienki zeby nie "zginac", bo jest dosyc delikatna ?
Ja bym dała coś brązowego. Ale nie mam odpowiedniej wizji, żeby sprecyzować czym jest to 'coś'. 😀
tulip, to na jakieś wyjście? Zależy od okazji ...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się