Forum towarzyskie »

moda, ciuchy etc...

ja będę jutro, mogę popatrzeć za nią 🙂

e: z którego działu jest? Bo na stronie Zary nie mogę jej zlokalizować
maracuja, ooo dzięki  :kwiatek:
Z tego młodzieżowego.
Wiecie ile kosztuje ta koszulka?  👀
39 chyba
zamówiłam ten żakiet..  😵
incognito, a ja mam odwrotnie, ciuchy z tego sezonu dużo bardziej mi się podobają, zwłaszcza buty niż z ostatniego.
cieciorka, święte słowa, BUTY 😍
:emota200609316:

błagam niech ktoś zablokuje mi allegro i wszystkie sklepy z ubraniami!  😵 😵
JARA, podobał mi się pomysł z polówką, ale sama polówka już nie. Żadnego akcentu, że to forum końskie... taka nijaka 😉
mój chłopak stwierdził, że ta re-voltowa koszulka wygląda jakby należała do członka jakiejś lewicowej bojówki szykującej zbrojną rewolucję ;P
Właśnie odhaczyłam kolejny punkt na liście "Moje wymarzone torebki z Zary". 😍 No cóż, mam słabość do nich. 😁
Ładne są, a mimo tego jeszcze nigdy nie kupiłam żadnej. Mam słabość do torebek z River Island i je kolekcjonuję.  😉
Wzory z Zary idealnie trafiają w mój gust, ale raczej te ze starszych kolekcji i na nie poluję. Zostały mi jeszcze trzy, które chcę mieć, w tym jedna tak bardzo baaardzo. 😉 Te z ostatnich kolekcji już nie robią na mnie takiego wrażenia. 😎 Z River Island też mi się bardzo podobają, ale nie mam żadnej, a chciałabym taką czarną, bodajże pikowaną kopertówkę z łańcuszkiem i perełkami - też któraś z minionych kolekcji. 🙂
Pamiętam ją - też bardzo mi się podobała, ale ze względów praktycznych kupuję tylko pojemne torby. Za mało mam wyjściowych okazji, żeby w kopertówki poważnie inwestować.
Pursat, jak się chwalisz to pokazuj! Przez Ciebie zapałałam miłością do torebki z Zary, którą zdobyłaś ostatnio (te, ktora wszystkie blogerki chca miec w swojej kolekcji 😉 ).
Tamta to jest moja największa miłość, bardzo często ją noszę. 🙂

A najnowszy nabytek wygląda tak:

Nalle, wow, dzięki, obejrzałam sobie przez ciebie te torebki i jutro jadę obmacać, potrzebuję torebki, ale kompletnie nie mam pomysłu, jaka miałaby być, a te które obejrzałam w necie podobają mi się!
Ktokolwiek widział - ktokolwiek wie! 😍

śliczna, daj znać jak coś wyśledzisz!
PonPon, jaaaka pieknaaaa!  😜 koniecznie zdradz skad to!

(a pursatkowa to przepaskudna, no ale ja mam alergie na cwieki lancuchy i wszelkie tego typu wstawki... 😉 )
Za to nie jest żadnym zaskoczeniem, że ta się Tobie spodobała - patrząc na "tunikowe" stylizacje łatwo uznać, że jest w twoim guście.  😉
Nalle, jesli chodzi Ci o "stylizacje" ze zdjec z koniem to nie swiadcza one o moim guscie za specjalnie - ja sie w ten sposob "do ludzi" nie ubieram, z reszta kiedys juz (moze nawet w tym temacie?) pisalam co sadze o europejkach probujacych wyjsc na ulice w strojach sciagnietych z azjatyckiego bazaru 😁
ubieram sie niestety najbanalniej na swiecie - jeansy + top +  sweterek. tuniki mam cale 2 🙂 niestety nie mam kasy na takie ubrania, jakie chcialabym nosic a na szukanie okazji nie mam zwyczajnie czasu.

a propos toreb (duzych, bo ja rowniez nie kupuje malych toreb 😉 ) to upatrzylam sobie przed chwila takie cos:
Właśnie te miałam na myśli. Ale nie do końca się zgodzę: nie świadczą w takim razie o twoim stylu, ale o guście mimo wszystko, chyba tak. Myslę, że nawet na sesję nie ubrałaś rzeczy, które Ci się nie podobają.  😉
Dlatego nie zdziwiło mnie, że tego typu motyw, chociaż subtelniejszy i w casualowej formie, mógł Ci się spodobać.

Torebka, którą wrzuciłaś, bardzo fajna, tylko najchętniej zostawiłabym pompony a łańcuch wyrzuciła - zupełnie tam nie pasuje. Co to za cudo?
PonPon, piękna 😍
w sam raz do "złamania" biurowej nudy (to o mnie, oczywiście)
skąd?! skąd?!  😍
Dziewczyny pomocy!
Czy ktoś widział (lub wybiera się) w Zarze, bluzkę ze zdjęcia poniżej w małym rozmiarze S lub XS?

Ja kupiłam XS 🙂. Były jeszcze tydzień temu to zerknę u siebie i Ci dam znac 🙂.
Czy koszulki PROSTO oraz CHADA PROCEDER i ewentualnie STOPROCENT są dobre jakościowo? warte swojej ceny?
Atutowa, Ja miałam-mam Prosto i jest dobra jakościowo 😉

edit: tak samo jak MOLESTA 🙂 Też są fajne i dobre 🙂
Nalle, ja tez bym wyrzucila lancuch (choc moze da sie to zrobic samemu? :hihi🙂
cudo stad: http://www.ludowomi.pl/sklep/galeria/kategoria/torby-i-torebki/kolekcja/torba-duza-z-haftem-4
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się