Zaba dobrze prawi, ja mam obnizone moto na max na przednim zawieszeniu i cala pianka z siedzenia wyjeta i dostaje tylko palcami do ziemi, wiec czasem jest malo ciekawie. Ale jest ogromna roznica w prowadzaniu moto, jest twardsze bardziej trzepie i amortyzajcja kuleje. Jesli to tylko kwestia dostawania palcami, ja staje na czubeczkach da sie nauczyc, nie latwo ale da sie. Nastepne moto bedzie custom made jak mnie bedzie stac hehe
I tak, dobra zbroja to podstawa.
Chcialam polecic zajefajne ochraniacze dainese ktorymi sie ciesze od kilku tygodni na spodnie zakladam takie na kolana i piszczele sa naprawde super!!! (obiecuje wstawic fote). I nietrzeba sie w skorze piec.
Medzik jak zrozumialam twoj slang, to ty chcesz sie z R6 na blejda przesiadac? Wogole masz niebosiezne plany co do moto...
Tunrida
Jesli robisz stunty, czyli te ewolucje wszelkie, to tak umiesz je zastosowac kiedy sa konieczne bo robisz caly czas, no czesto. Jak juz umiesz stawiac moto na kolo, to jest dla ciebie normalne ze jak jest piekna prosta i czysto to jedziesz na jednym 😉 Bo po co na dwoch :co
Generalnie jak uczysz sie stuntu to uczysz sie jak wyczuc moto i swoje cialo, balans... opanowanie i trening.
http://vimeo.com/9149102