Daniela szukałam informacji na stronie czy można je 'klepac' codzinnie, czy tylko liczy się pierwsze klepnięcie. nic takiego nie znalazłam, wiec na wszelki wypadek wolę wejść w każdy link 🙂
Mi i wczoraj i dzisiaj zaliczyło punkt, tylko musi pokazać się ta wiadomość, że zalicza. Bo jak rano weszłam to nie zaliczyło. Więc trzeba klikać codziennie 🙂
Faktycznie, sprawdziłam 🙂 Link nie jest jednorazaowy ale nie zawsze "załapuje" punkty 😁 Odwiedziłam więc dziś wszystkich 🙂 a moje drzewko urosło o jeden poziom 💃
Poziom wzrostu kończy się na 5, o ile dobrze zapamietałam oglądając "lasy" osiąga się go przy 100pkt. Potem nic juz się nie zmienia (widziałam i po 300pkt nadal na 5 ) 🙂 Wiem, że można wtedy wydrukowac sobie certyfikat drzewa 😁 Ja jestem juz na 4 poziomie 😎 W ogóle przeglądjaąc lasy zauważyłam, że baaardzo mało ludzi sadzi brzózki 👀 Prawie same dęby i sosny 😉 W każdym razie właśnie odwiedziłam wszystkie 🙂
Daniel, ja jestem dziewczyna - nie bede klikac myszek 😎 od klikania myszek sa faceci, wzglednie dziewczyny kochajace inaczej, ale ja jeszcze w sobie takiej tendencji nie odkrylam (wszystko przede mna 😂 )
Edytka - ja wszystkie napotkane walenie klepie, aczkolwiek rzadko bywam w miejscach gdzie one wystepuja. Natomiast jak znow jakiegos zobacze to obiecuje poklepac tez od Ciebie 😜 😂
Kaprioleczka- Głodnemu chleb na myśli... a ja normalnie napisałem 😁 Powiedzmy że większość zamiast myszek przy komputerze ma laptopy i klikają w touch-pad'y 😜