Forum towarzyskie »

prawko

Dokładnie😀 Gazu tyle, ze aż wyje. Ale co tam, nie trzeba się przejmować. Półsprzęgło i nie puszczac go do końca! Nie ma sily żeby samochód zgasł czy sie nie wygrzebał. Te górki są takie, ze prawie ich nie ma.

Dokładnie, ja za pierwszym razem przyzwyczajona do corsy (zdawałam ponad dwa lata temu 😉) chciałam przykozaczyć i ruszyć łagodnie, prawie bez gazu i co dupa, zgasł. Za drugim razem tak depnęłam, że mało górki nie pzreleciałam, ale zdałam 🙂 Oczywiscie zgórką nei mam problemów, co ten stres robi z ludźmi.

mery
Współczuje, czekanie jest najgorsze, kolejni wracają a człowiek czeka i czeka  😵 Zdasz nastepnym razem, voltowe kciuki są niezawodne (no prawie  :hihi🙂.
karolinaaa  Musze najpierw wyjeździć te 5h i dopiero się zapisuję...

Eee głowy do góry laski, w końcu zdamy i będziemy szaleć po ulicach  💃
ja właśnie nie wiem w końcu czy muszę te 5 godzin wyjeździć :P muszę się dowiedzieć ;D
właśnie, nie poddamy się!  😁
bierzmy przykład z pony podchodziła kilka razy, aż w końcu się udało  😎
Damy radę !!

Dziewczyny, które oblaly na placu: czy egzaminator zaproponował wam tak czy siak kontynuowanie egzaminu??
Cóż... Jestem beznadziejna i mi samochód na gorce zgasl 2 razy !!! Co za kompromitacja... 😵

Pocieszyć Cie?

Ja na górce za mocno zaciągnęłam ręczny i... nie umiałam go spuścić  😵 szarpałam sie, szarpałam aż musiałam prosić egzaminatora o pomoc no i oczywiście oblałam, bo jakbym sobie będąc sama na mieście, na środku skrzyżowania tak zaciągnęła ręczny to co? będę błagać przechodniów o pomoc?  😁
Haha!! To już chyba wole jak mi gasnie 😉

a chwalilam się, ze chciałam ruszyć na luzie 😁 zapomnialam, ze się bieg wrzuca 😉
mery, tak, mi egzaminatorka (b mila z reszta) zaproponowala i pojechalam. nawet mnie pochwalila ze ladnie siedze za kierownica, opieram sie o fotel a nie leze na kolku jak (podobno) wiekszosc.
Jak oblałam za 2.razem , to potem pojechałam jeszcze na miasto. I ofc wszystko dobrze zrobiłam, ale fakt - na luzie.
Za 3. razem już nie, bo mieli takie opóźnienie, że ponoć nie mogli brać, jak ktoś na placu oblał.
Ja dziś jechałam przez pół miasta za drugą elką i oczywiście potem nie było już jazdy. Byłam zirytowana, bo koleś jechał 15 km/h i co chwilę stawał. A ja się wpieniłam i oczywiście już potem nic nie wychodziło.

Się śmiejecie z ręcznego, ja nie zwalniam, bo nie mam siły >__>
A moje prawko od dwóch dni leży w urzędzie i czeka na mnie! A ja się dowiedziałam o tym dzisiaj. Za godzine zamykaja urząd, a ja jestem 30km od niego...napewno zdąrze. Cóż, przeżyje weekend i w poniedziałek będę próbowała odnaleść się w tym strasznie wielkim budynku. Moja zerowa orientacja w terenie wyjdzie na jaw 😡bierzmy przykład z pony podchodziła kilka razy, aż w końcu się udało  😎

Zapomniałaś o mnie i moich szałowych 4 razach  😎
ja właśnie nie wiem w końcu czy muszę te 5 godzin wyjeździć :P muszę się dowiedzieć ;D
właśnie, nie poddamy się!  😁
bierzmy przykład z pony podchodziła kilka razy, aż w końcu się udało  😎

TAK TRZYMAĆ! zdawałam razy 5, a jako ciekawostke dodam, ze kurs robilam ze 2-3 lata, juz sama nie wiem:P
Albo o mojej szczęsliwej 7-ce  😎
karolinaaa a który raz? Trzeba po 3 napewno i po 6 wiem z życia  👀
moja kumpela zdała za 10 🙂 ale zdała 😀 !
ja dzis sie dowiedzialam o takiej jednej co zdawala 17 razy... 😎

grunt to sie nie poddac 😉

Strzyga ja ostatnio wyprzedzilam Lke jakas, ktora sie wlokla... 😉

Ja na górce za mocno zaciągnęłam ręczny i... nie umiałam go spuścić  😵 szarpałam sie, szarpałam aż musiałam prosić egzaminatora o pomoc no i oczywiście oblałam, bo jakbym sobie będąc sama na mieście, na środku skrzyżowania tak zaciągnęła ręczny to co? będę błagać przechodniów o pomoc?  😁

hihi czad 🙂 uśmiałam się
mery, mi chyba nie wolno. nerwa złapałam koncertowego =)
Ninivet wiesz ja na górce też odwaliłam. Jechałam ,jechałam i szukałam idealnego miejsca do zatrzymania się żeby nie czepił sie egazminator,że na za małym wzniesieniu stanełam..Aż przejechałam tą górke  🤔 😁 Ale miałam takie sympatycznego ,że pokazał mi ,żebym wrzuciła wsteczny i cofneła.

edit: Strzyga nie wolno? moze chciał Cie instruktor zdenerwować 😉 Ja na egazminie juz pod koniec nie wyprzedziła L-ki która jechała wolniej to egazminator do mnie czy ja w ogóle umiem wyprzedzac bo jakos nie widzi zebym umiała i no cóz myślał że już skóci egzamin.
A ja głupia z nerwów się zastanawiałam ,że skróci to znaczy ,że idzie mi dobrze czy ,że źle  😁
Dziś zdałam wew w końcu jupi 💃  jutro idę składać  papiery do wordu 😉
17 razy ... jak byłam ze swoim byłym na egzaminie w wordzie to była dziewczyna która zdawała 13 razy i za żadnym razem nie wyjechała nawet z placu
17 razy ... jak byłam ze swoim byłym na egzaminie w wordzie to była dziewczyna która zdawała 13 razy i za żadnym razem nie wyjechała nawet z placu

w obu przypadkach stwierdziłabym, że widocznie prowadzenie samochodu nie jest dla mnie i dałabym sobie spokój 😎
Dziś zdałam wew w końcu jupi 💃 

gratulacje  😅  to teraz dalsza część 🙂
A mi się dziś super jeździło. Przy okazji dogłębnie poznam moje miasto. W niektórych miejscach byłam po raz pierwszy...
A ja odebrałam nareszcie😀
Niestety mam terminowe... Także za 4 lata kolejna wizyta u lekarza i w urzędzie.
a ja zadzwoniłam do mojego instruktora... az sie biedny zalamal, ze akurat na gorce  😉
A ja odebrałam nareszcie😀
Niestety mam terminowe... Także za 4 lata kolejna wizyta u lekarza i w urzędzie.

A dlaczego terminowe, jeśli można wiedzieć?
O ile pamiętam to terminowe prawka dostaje się przy "konkretnych" wadach wzroku?
mery Jak mnie mój instruktor zobaczy na tych 5h, to chyba zwątpi  🤣

Dewizka   Noo i super, teraz z nami podbijaj WORDy i MORDy 😀

Strzyga hehe, to tak jak ja - cała Huta to była czarna magia dla mnie  😉
zdałam 😅 😀 😀
brawooooooooo! 🙂 🙂

a ja chyba nie pisałam, że oprócz moich wszystkich przygód ze zdawaniem prawka, jak juz w koncu tego dokonałam, poszłam odebrac to okazało sie, że zrobili mi błąd? 😵
Gratulacje! 🙂
A ja dzisiaj miałam mieć już pierwszą lekcję- i co się okazało? Że to dopiero spotkanie organizacyjne, a właściwy kurs od przyszłego poniedziałku...
pony jaki błąd?
gratuluje bo chyba Ci jeszcze nie gratulowałam 😉

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się