Forum towarzyskie »

prawko

Buahaha, ten facet, który oblał mnie za 3 razem, i wracałam z nim do ośrodka, też jechał tak, że pożal się Boże... deptał po gazie i przekraczał prędkość  😎
jutro mam egzamin i mam pytanie...wiem ze glupie 🤔wirek: ale swiatla drogowe to drazek do siebie a pozycyjne trzeba przekrecic , nad mijania? w fiacie punto?
Poszukaj sobie filmików na youtube, w których będziesz miała wytłumaczone to wszystko
JARA  👍

Dziękuję za gratulacje. Wieelka zasługa pana egzaminatora, był taki sympatyczny, że prawie wcale się nie stresowałam 🙂
Wszystkim zdającym życzę takiego egzaminatora 😉

Donia pozycyjne przekręcić raz, są przed mijania. a drogowe do siebie drążek.
gdzie zdajesz?
Zdaje w Tychach, woj.ślaskie
Donia Aleksandra, z tego co słyszałam to dość łatwo tam macie?
Wydaje mi sie ze tak jak wszedzie, sa przypadki zdajace po 13 razy tez, ja sama juz 2 razy podchodze🙂 i mam nadzieje ze ostatni 😉
Donia Aleksandra, mamy nadzieję że ostatni 😉 powodzenia :kwiatek:
Donia Aleksandra trzymam kciuki!

Ja dzisiaj zakończyłam kurs, zdałam egzamin teoretyczny i praktyczny wewnętrzny... Pozostaje tylko wybrać się po termin do MORD(or)u, już się boję  🙇
swiatla drogowe to drazek do siebie a pozycyjne trzeba przekrecic , nad mijania? w fiacie punto?

tak jak pisała Paulinka
przekręcić raz, są przed mijania. a drogowe do siebie drążek.

tylko pamiętaj, że żeby włączyć drogowe, muszą być włączone mijania
Dzieki dziewczyny :kwiatek: :kwiatek:
fiat punto...? a to nie jets w calej polsce tak samo ??
My na slasku na punciakach jezdzimy...
  Dobra ide  🥂 na odwage
w bialymstoku jezdzimy nissanami micrami

mery zwroc uwage ze w egzaminach np pojazdem z literka L sa lanosy 😉
Nie zazdroszczę tych punciaków  😎 u nas jest Yariska, wcześniej był Chevrolet Aveo, a jeszcze wcześniej właśnie Punto
Szepcik, dlaczego nie zazdrościsz? Mnie się grande punto jeździło świetnie 🙂
Wczoraj wyjeździłam pierwsze 2h z 5. Jaka miła odmiana jechać dieslem po benzynie z Bielska..ahh
Oczywiście nie byłabym sobą gdyby mi samochód nie zgasł na światłach:P Ale tylko dlatego, ze zagadałam się z instruktorem i jak zobaczyłam zielone bez zastanowienia chciałam ruszać..na trójce. Cała ja:P
Dawno tak długo nie jeździłam samochodem, wysiadłam i iść nie mogłam normalnie, stawy mi się całkiem zastały.

Jeszcze tylko 3 godziny i kolejny egzamin 🙄
Mi się na puncie jeździło fatalnie, ale to było takie zwykłe, zwykłe punto, plastikowe w środku, prawie się sypało  😂
u nas tez punto to było takie wiekowe, sprzęgło łapało gdzie chciało, hamulec na ostatnich 5 cm pedała  😜
najlepiej jeździło mi się corsą C i grande punto 😉
A ja myślałam że w całej polsce są takie same auta na egzaminy  😂

U nas są Toyoty Yaris i jeszcze czasami Ople Corsa ale generalnie to wszystki Ople są powoli na Yariski wymieniane.
Mnie na Yarise jeździło się bardzo dobrze, jeździłam w zasadzie nówką sztuką bo jak zaczynałam swoje pierwsze jazdy to miała dopiero 3 miesiące.
Punto...  🤣 wciskane sprzęgło wyło jak mordowane zwierzę ("wiiiii -hamulec,światła - wiiiii-jedynka i ruszamy, wiiiiiiiii-dwójka) a na górce urwałam ręczny.  😵 To były czasy!
Aprilla  🤣
Mi tam nigdy nic, do czasu jak wykupiłam dodatkowe jazdy żeby się nauczyć parkować w końcu. W te i wewte, w te i wewte... Zagrzał się prawie do końca skali 😵 coś tam się odkręciło i nie chłodził.
Nie zdalam... 👿  nastepny 20kwietnia
  Slyszalam o czyms takim ze jesli napisze do nich skarge , ze oczekuje tak dlugo n atermin i ze podam ich do sadu, to przyznaja do 2 tyg. Slyszal ktos o czyms takim??
nie skarge, a podanie, w którym uzasadnisz dlaczego zależy Ci na wcześniejszym terminie 😉
No mozliwe, mowie tylko to co podslyszalam. Posanie musze napisac do osrodka w ktorym zdawalam?pisalas moze cos takiego?
mery zwroc uwage ze w egzaminach np pojazdem z literka L sa lanosy 😉

nie mam na co uwagi zwracac, bo u nas TYLKO yarisy pomykaja 😉 i myslalam, ze to w calej polsce tak powinno byc, ale nie jest widocznie 😉

Donia moj kumpel tak skladal podania to nawet terminy dostawal na dwa dni pozniej... a nie 2tyg 😉

niby mowilyscie, ze mniej wiecej w polowie kursu przychodzi kryzys. ja jestem prawie w polowie i jestem przeszczesliwa jak nigdy, dzis przez godzine luk zwalilam tylko jeden i generalnie jest cudnie, jezdze super, a gorka tak mi sie spodobala, ze nic tylko to bym robila 😀 !! a moj instruktor stwierdzil tylko, ze: "chyba lubie sie smiac" 😉
Donia Aleksandra podanie składasz w WORDzie, w którym masz ochotę zdawać egzmin. nie wiem na ile jest to pomocne, sama nie miałam takiej potrzeby (miedzy teoretycznym a praktycznym miałam tylko 6 dni przerwy). u nas o tych podaniach wspominali podczas wykładów. a sprobować można zawsze 😉
A jest jakis wzor takiego podania?bo kompletnie nie wiem jak ja to mam napisac 😲
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się