Forum towarzyskie »

prawko

Młoda, a gdzie Ty tej linii nie zauważyłaś ? Na mieście? Jeśli tak, to ja polecam Ci patrzeć też na znaki, bo jesli była tam linia ciągła, to musiał być też znak STOP.
Więcej uwagi i następnym razem sie uda.
(7/9/09) Prawo Jazdy:: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne.    😜  😅

Lukasowa- nigdzie nie napisałam ze to jego wina.. I nie powiedziałam też ze chciał mnie udupić. Napisałam ze wrócił w to miejsce i wiedział ze jestem nieświadoma co zrobiłam źle- bo tak było. Owszem pewnie chciał żebym poprawiła błąd ale skoro nie wiedziałam co źle zrobiłam wiec nie mogłam poprawić. Akurat egzaminator był całkiem w porządku, nie powiedział nic co mogłoby mnie bardziej zestresować, nie doszukiwał sie nie wiadomo czego i jak wróciłam do WORD'u to omówił wszystkie moje błędy dokładnie i powiedział o czym mam pamiętać kolejnym razem.

opolanka- Tak to było na mieście ale to takie dziwne skrzyżowanie przed rondem, które składa sie z dwóch skrzyżowań i pasa który biegnie obok w inną strone, a że akurat ta drogą nie jeździłam to nie orientowałam sie co i jak.. Widziałam trójkąt na jezdni a na linie głupia nie zwróciłam uwagi.. I do tej pory nie wiem jak ja na nią najechałam.. Nie pamiętam  🤔wirek:

W piątek zdaje jeszcze raz.. Teraz będę sie gapiła jak głupia 'pod koła'  🙂

Czy jeśli ktoś nie zda egzaminu ZAWSZE wraca na miejscu pasażera?
ja mam II podeście we wtorek, o 16.30 😉
Wiem, że się powtarzam... ale czy Warszawa czy tak jak u dziewczyn wyżej Kraków czy Białystok: wszędzie są krótkie terminy oczekiwania na egzamin! Ja zaczęłam kurs jeszcze zimą, na egzamin zapisałam się w kwietniu i wciąż nawet pierwszy raz nie podeszłam w tu już dziewczyny śmigają po kilka razy;P Wiem, wiem zazdrość brzydkie uczucie 😉 Ale szlag mnie trafia, że muszę tyle czekać!!  👿
[koniec marudzenia]
Wiem, że się powtarzam... ale czy Warszawa czy tak jak u dziewczyn wyżej Kraków czy Białystok: wszędzie są krótkie terminy oczekiwania na egzamin! Ja zaczęłam kurs jeszcze zimą, na egzamin zapisałam się w kwietniu i wciąż nawet pierwszy raz nie podeszłam w tu już dziewczyny śmigają po kilka razy;P Wiem, wiem zazdrość brzydkie uczucie 😉 Ale szlag mnie trafia, że muszę tyle czekać!!  👿
[koniec marudzenia]

Łapkami i nóżkami sie podpisuje pod tym !!!!!!  👿
2,5 miesiąca się czeka (SIC !!)  na egzamin a jak nie zdam teraz to już muszę do innego miasta bo mi WORD zamykają.

Gdzie się najkrócej czeka na egzamin i ile to jest? Bo chyba wakacje sobie zaplanuje w jakimś zadupiu z Wordem, bo nie mam siły znowu czekać 2,5 miesiąca jak mi nie pójdzie ...  👿
ja miałam na wszystko miesiąć czekania. Jakoś chyba 20 maja poszłam sie zapisać, dostałam termin na 24 czerwca na teorie, tego samego dnia się zapisałam na praktykę na 24 lipca. I dziękuję bogu że zdałam za pierwszym razem  🙇 🙇
Odebrałam dzisiaj  😜 😅

Jeszcze raz powodzenia wszystkim zdającym! Trzymam za Was mocno kciuki!!  😀
I co, pierwsza pełnoprawna przejażdżka już była? 😉
jeszcze nie... Dzisiaj śmignę do stajni sama samiuteńka. Ciekawe czy dojadę  😁
Szepcik, trzymać już kciuki? 😉
Właśnie! Szepcik, czekamy na wieści z frontu! 😜
Wasia i jak poszło? 😉
jutro na 11:30 mam egzamin proszę o masę kciuków !!!!!!!!!!
juz umieram ze strachu  😵
Było cudownie  😍 Na początku lekki stresik, ale pierwszy skręt i emocje opadły. Mogłabym jeździć caaały dzień. O dziwo w ogóle nie bałam się wyprzedzać, zmieniać pas, słowem kombinować  🤣

Ninevet, a zdajesz w Katowicach czy Dąbrowie? (czy może jeszcze gdzie indziej? 😉)
Wasia i chyba właśnie o to chodzi! Ale pamiętaj- ostrożnie 😉
Gliwice - ostatni egzamin. Zamykają WORD - wyjeździłam 40 h w Gliwicach i innego miasta nie znam, jak tu nie zdam to będę musiała jakiś Rybnik/Katowice/Bytom sobie wymyślić i znowu kase na jazdy znaleźć gdzieś...
Ninevet, byłam przekonana, że gliwicki WORD już jest zamknięty, nie wiem czemu... A Ty jesteś z Katowic, prawda? (czy się mylę?) Więc pewnie znasz miasto, może najłatwiej byłoby Ci tam? Ale oczywiście nie ma co gdybać, zdasz jutro!! 😀

edit: a ja siedzę i się grzecznie światełek uczę 😜 Dziwna jestem, ale tego się obawiam najbardziej 😉
Wymusiłam pierwszeństwo  😡
Ale powiedział, że bardzo mu się podobała moja jazda, pewna i dynamiczna  😎
Nie wróciłam już z nim do ośrodka, i teraz się zastanawiam co z kolejnym terminem - bo w sierpniu, na początku, i chyba jeszcze w drugi weekend wyjeżdżam, i nie chcę sobie egzaminem zablokować wyjazdów, a już na pewno nie będzie wolnych miejsc w lipcu, bo od przyszłego tygodnia MORD pracuje tylko od 9 do 15...
Word w Gliwicach zamykają za 2 dni wiec to moja OSTATNIA szansa w mieście które znam w którym uczyłam się jeździć.  😕
Nie ukrywam, że dodatkowo mnie to stresuje a w moim wypadku stres nie jest z tych "mobilizujących" czy "dopingujących" ale raczej w tym momencie nie wiem gdzie prawo gdzie lewo, a nawet przypomnienie sobie własnego imienia graniczy z cudem.  🍴

Jestem z  właśnie Gliwic 🙂

już sobie wybieram następne miasto - myślę, że Rybnik będzie dobry, dużo rond które lubię, bo Katowice i Bytom mają za dużo jednokierunkowych  🤔
Szepcik  ja brałam 10 lipca termin w naszym krakowskim MORDZIE i dostałam pierwszy wolny termin na 27 sierpień
Aaaaa... uroczo. Ale przynajmniej wakacyjny problem z głowy 😉
nesca,  27 sierpien to dobry termin  😎 rok temu tego dnia mialam i zdalam
nesca,  27 sierpien to dobry termin  cool rok temu tego dnia mialam i zdalamtak do mnie mów 😁 😁 to będzie mój 4 egzamin, przy czym ostatni zdawałam pod koniec listopada 2004-nawet z placu nie wyjechałam- taki ze mnie orzeł  😁 😁
eee no kiedys musi sie udac 😉 bede trzymac kciuki
od roku jezdze samochodem po miescie, ale dopiero w ten weekend bede miała okazje pojechac w dluzsza trasę- na mazury  😅 niesamowicie sie ciesze, tym bardziej, że cięzko było wyklocic sie o samochod (mama ma podejsce, ze na pewno rozwale sie na pierwszym lepszym drzewie. jak prowadze po miescie to wydzwania co 10 minut i pyta sie czy jeszcze zyje  :wysmiewa🙂

nesca volta będzie trzymać za Ciebie kciuki  😉
za kciuki i dobre życzenia (nie)dziękuję-przydadzą się
Edytka mamuśkę zneutralizuj przed podróżą jakimś dobrym winkiem  😁
Szepcik-fajny gość był?
Dziewczęta-jadę!
zaczynam 7.30....
Fajny, już dwóch fajnych tam obczaiłam 😉
Powodzenia 😉
nesca,  27 sierpien to dobry termin  cool rok temu tego dnia mialam i zdalamtak do mnie mów 😁 😁 to będzie mój 4 egzamin, przy czym ostatni zdawałam pod koniec listopada 2004-nawet z placu nie wyjechałam- taki ze mnie orzeł  😁 😁

ze mnie podobny, zaraz idę na 4 podejście i też jeszcze nie udało mi się wydostać placu 🤦
trzymajcie kciuki  😵

powodzenia Daglezja !
od roku jezdze samochodem po miescie, ale dopiero w ten weekend bede miała okazje pojechac w dluzsza trasę- na mazury  😅 niesamowicie sie ciesze,

ja jeżdzę - mam prawko - od listopada, jeżdżę codziennie krótkie i dłuższe trasy, też jadę na mazury w tym roku. moja najdłuższa trasa była do tej pory jakieś 150 km więc teraz nie wiem jak dam radę około ponad 500 km przejechać 🙂 ale też nie mogę się doczekać 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się