Forum towarzyskie »

Porozmawiajmy o reklamach - wydzielony z "Co mnie wkurza[...]"

Reklama AXE - faktycznie, uwielbiam  😎

A poza tym... dla fanek Filipa B.  😁
Prince Polo
Dworcika - przyznaje sie bez bicia, ze na ta reklame polecialam  😜 😜 😜  jesli o mnie chodzi, to mozna mnie zaliczyc do fanek tej reklamy oraz Filipa oraz prince polo. Wczesniej wolalam princesse  😂 ale to prince polo mialo czuja  😁
Albo goplany reklama 😜

bylam castingowana do tej reklamy  😅 😁 ale ostatecznie dostal ktos inny
E...ja na Prince Polo, to lecę od dzieciaka 😁
Kaprioleczka, A na jakiej zasadzie? Za kogo byś miała robić? 😁
No przecież, że za mleczną czekoladę :P
Dokladnie - za mleczna czekolade  😁 to sa normalni ludzie jadacy konno, tylko ze zanimowani potem  😁
Właśnie na TVNie leci 😁
Nowość /dla mnie nowość/
Regina papier toaletowy .
Każą znów się psem podcierać. 🤦
Białym psem.W niebieskiej czapce. 👀
Papier lepszy bo "ma poduszki powietrza" .
Jasne -jak pies, biały. W niebieskiej czapce.

Może jakiś spec od reklamy mi wytłumaczy jak to działa?
I teraz współczuję tym co mają na imię Regina. 🤔wirek:
Mam taką jedną na uczelni x.x
Bebiko  😜
kocham te dzieciaki, a jak słyszę początek to robię głośniej   😍 

a propos dzieciakow, co myslicie o kampanii scan holiday o rodzinnych wakacjach?
jak dla mnie te reklamy sa tak optymistyczne i wesole, pierwszy raz dzieciaki w reklamie mnie nie wkurzaja. rodzice delikatnie w cien odsunieci i te dzieciaki vel eksperci (hipopotam, co ty opowiadasz  🤣 ), wprost super.
ciekawska, też tak myślę 🙂 Byłam pozytywnie zaskoczona, jak zobaczyłam 🙂
a propos reklam o dzieciach: kogo, podobnie jak mnie, irytuje strasznie reklama bakusia z mamą Małysza? Taaak, na pewno w czasach młodości Adasia były dmuchane jogurciki  :emota2006097:
Może je Adaś sam dmuchał...
albo ktoś mu je dmuchał przed podaniem? Tego nie wie nikt, bo to jest tajemnica lasu ^^

A ja lubię jeszcze reklamę Durex'a - tą z tym żelem. Taka optymistyczna jest 😉
Może je Adaś sam dmuchał...
albo ktoś mu je dmuchał przed podaniem? Tego nie wie nikt, bo to jest tajemnica lasu ^^

Może dlatego Adaś tak lubi banany?  😲
busch, wiesz...ja chyba nie chce wnikać 😉 Wolę się zająć swoją niereklamowaną maślanką i nie wnikać zbyt głęboko 😀

A ja patrząc na tę reklamę zawsze myślę,że Strzeszynopitek tak wygląda. 😡
Co sugeruje, że Strzeszynopitek musi wstawić gdzieś swoje zdjęcie i nas oświecić 😉 Jak wstawiłaś ten link, to automatycznie i ja uznałam, że tak by mi się kojarzył 😉
Co sugeruje, że Strzeszynopitek nie powinien wstawiać swojego zdjęcia aby Wam nie zburzyć wyobrażeń i oszczędzić rozczarowania - nie mam takiego kapelutka. Zdjęcia, na którym byłbym przodem do aparatu lub blisko niego też nie mam.

Skojarzyłem, że mam jedno, ale z uwagi na obcy mundurek raczej nie specjalnie by się nadawało.

A ta reklama już tu była?
nie nie wstawiaj zdjecia, ja sobie Ciebie wyobrazam zupelnie inaczej. zniszczysz moje wyobrazenia  😂
Łeee....  🙄

A reklama genialna  😂 Nie widziałam wcześniej i uśmiałam się jak norka. A początkowo chciałam pisać o niej, że od samego patrzenia się robi fajnie  😁

Swoją drogą... nie wiedziałam, że reklama tego typu produktów, może mi się podobać  😲
A co myślicie o tym?

umyj rączki - kampania higieniczna!

Hmm... mnie rozbawiło i... W pierwszej chwili miałam mieszane uczucia, ale przy dłuższym zastanowieniu, to bardzo do mnie trafia. Zwłaszcza pies.
a co jest napisane tam tymi malymi literkami obok? slepa jestem 😉

pomysl bardzo ciekawy, ale mi osobiscie sie troche za bardzo kojarzy z kampania na rzecz wegetarianizmu "5 powodow by zjesc swojego psa/kota" 😉 a to chyba nie jest o robieniu muffinek z chomikow 😉  😂
brr okropne
jeśli już by miało przemawiać, to tylko muffinka z chomikiem ale musiałby to być szczur
chomik jest bez sensu
a z psem nietrafione i obrzydliwe. rolada z psa? co ma do nieumytych rąk.
już raczej mi się kojarzy z roladą z mięsa świni zakażonej włośniem.. blee sorry że tak obrzydliwie, ale takie mam skojarzenia. może przez tą formę

Kaprioleczka, nie jestes ślepa tylko rozdzielczość obrazków za mała. nawet po powiększeniu nie widać

edit:
to i ja wkleję swoją ukochaną reklamę  😜
uwielbiam ją, zwłaszcza z muzyką na ful (no dobra, może nie jestem do końca obiektywna  😎

Toyota Rav4 Jousting
a ja znalazlam swietna reklame na demotach  😀

Dempsey, super! Najlepsi są panowie w środku 0:34 i 0:43 😂
Jak oni zrobili to ostatnie ujęcie? 😁
Znów anglopolski nowotwór
Podpaski : "freszodorkontrol"  😂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się