No tak dziękuję :kwiatek:
co to za zabawa, skoro o każdą zagadkę się pytasz? Nie nie każdą nie przesadzaj!
A tego to już kompletnie nie wiem. Nic to mi mówi🙁 1) [********] 2) [***********] Już dziękuje nieaktualne.🙂
Ktoś ma pomysł co to może być? 1) [*****] 2) [*********]
Tak masz rację bardzo dziękuje :kwiatek:
A tego to już kompletnie nie wiem. Nic to mi mówi🙁 1) [********] 2) [***********] Już dziękuje nieaktualne.🙂 A to nieaktualne, to co to to to jest :P ??
To była szczotka, szczoteczka. A może tą ktoś będzie wiedział? 1) [b**********] 2) [w******]
nie, też myślałam o czymś w tym rodzaju 🙁
niestety Edytko ani żarówka, ani jarzeniówka.
To była szczotka, szczoteczka. A może tą ktoś będzie wiedział? 1) [b**********] 2) [w******] [bezpiecznik]
No tak dziękuję ślicznie🙂
A może ktoś wie co to jest?? 1) [*********]
A może ktoś wie co to jest?? 1) [*********] Na początek proponuję [koralowce], choć szczerze wątpię :P
Zmużdżam się zatem dalej . . . 👿
będę wdzięczna ja się "zmużdzam" od rana 😉
A może ktoś wie co to jest?? 1) [*********] [styropian] 😅
Dobry, dobry jesteś. Wczoraj mi wyłączyli internet /codzienne przerwy ostatnio/ nie miałam okazji się pochwalić.Też wpadłam na to tak od niechcenia wpisałam i strzał 😅 😅 Bardzo dziękuję.
Jeszcze proszę o pomoc 1) [*****] 2) [*******] 3) [*******]
Jeszcze proszę o pomoc 1) [*****] 2) [*******] 3) [*******] [zamek] taki w drzwiach, oczywiście zdjęcie obrócone :P
Taaak!! Bardzo dziękuję :kwiatek: [b]Właśnie skończyłam wszystkie zagadki 400. Ślicznie dziękuję za pomoc. 💘 💘 W razie czego służę pomocą 😀
fortepian ❓ ❓ Następnym razem pisz na ile liter jest podpowiedź 😉
Fortepian już wpisywałam i wyskakiwało, że źle. Wpisałam teraz i wyszło, że ok :/ 😀
pliss 😵 zagadka 3🙂 myślałam że to pomarańcz...albo jakaś skórka