dziękuję... kurcze mój błąd, przeglądałam watek, przed rejestracja i częśc obrazków było dla mnie nie widoczne a potem dopiero robiłam reszte... od tyłka strony, przepraszam, już się to nie powtórzy🙂
Jakieś pomysły? pojawiły się pierwsze litery: 1) [k******] 2) [k******] 3) [l****] 4) [l****]
Mam problem z tą zagadką ktoś mi pomoże???
są jakieś literki lub ich ilość?
Tak zapomniałam wkleić: 1) [*****]
Jakieś pomysły? pojawiły się pierwsze litery: 1) [k******] 2) [k******] 3) [l****] 4) [l****] kijanki, larwy 🙂
Mam problem z tą zagadką ktoś mi pomoże??? klucz, Waćpani 😀
[quote author=lifli link=topic=16370.msg726234#msg726234 date=1286142524] Jakieś pomysły? pojawiły się pierwsze litery: 1) [k******] 2) [k******] 3) [l****] 4) [l****] kijanki, larwy 🙂 [/quote] To wygląda, na fotografie akwarium ,zrobiona z góry, a akwarium jest pełne molinezji. 😉
[quote author=juLka link=topic=16370.msg726527#msg726527 date=1286195903] Mam problem z tą zagadką ktoś mi pomoże??? klucz, Waćpani 😀 [/quote] Rubikwat dzięki ufffff. :kwiatek:
cały dzień siedzę nad tą. Kto mi pomoże? k****
cały dzień siedzę nad tą. Kto mi pomoże? k**** Kubki bym obstawiał :P
Uffff tak, tak śliczne dzięki 😀
[quote author=juLka link=topic=16370.msg727980#msg727980 date=1286302788] cały dzień siedzę nad tą. Kto mi pomoże? k**** Kubki bym obstawiał :P [/quote] hahaha, a ja myslalam, ze juLka tutaj juz "panienkami" rzuca, bo trudne 😉 😂 😂 😂
dokładnie, trudne bo to końcówka liczę na Waszą pomoc ok??
ok, ok, ja sie usmialam z wlasnej wyobrazni, nie masz co sie gniewac 😉
No co Ty ja nie taka gniewalska spokojnie. 😉 😉
A co powiecie na tą jakiś pomysł?? 1) [*****] 2) [****] 3) [**********]
A co powiecie na tą jakiś pomysł?? 1) [*****] 2) [****] 3) [**********] gumka, guma, recepturka 😉
A wiesz co Ci powiem jesteś wielki i bardzo dziękuję🙂
A wiesz co Ci powiem jesteś wielki i bardzo dziękuję🙂 Proszę bardzo 🙂. Daj spokój z tą "wielkością", zaledwie 191cm ;P
To trafiłam i wzrostem i spostrzegawczością 😉
To trafiłam i wzrostem i spostrzegawczością 😉 Mój avatar nie jest fotozagadką :P. Powodzenia w dalszych zmaganiach . . .
Jakby był fotozagadką to napisałabym: dymek /z papierosa/ 😀
Coś mi dzwoni, ale nie wiem w którym kościele ❓. Czy ktoś wie?? proszę🙂 1) [******] 2) [********]
Coś mi dzwoni, ale nie wiem w którym kościele ❓. Czy ktoś wie?? proszę🙂 1) [******] 2) [********] Coraz łatwiejsze te Twoje fotozagadki, "palnik" gazowy ma się rozumieć. A dym z shishy, papierosy są do du*py :P
No tak trochę dobrze mi dzwoniło dziękuję bardzo. A zanadrzu mam jeszcze "łatwiejsze" fotozagadki ponieważ niedługo finisz. 🙂
No a to co jest?? :prosi: 1) [******] 2) [***********]
mi to wygląda na daszek od czapki 😂
No faktycznie widzę daszek ślicznie dziękuję :kwiatek: