a mi się to kojarzy z tym takim kartonikiem co są w nim ciastka takie jak markizy np :P ale nie wiem jak fachowo określić tą część opakowania 😀
Mi się to kojarzy z surimi 😁
Muszę was rozczarować .. to poprostu KABEL :-)
dla grzybiarzy 😉 podpowiedź: Śmierdzi strasznie, ale we wczesnym stadium jadalny:-) 1) [*********] 2) [******* *********] 3) [********* **********] ps: ja już zgadłem 😉
To sromotnik bezwystydny ? A macie pomysł na to : 1) [******] 2) [******]
tak jest 😉 hmm, ja to chyba miałem w "dzikiej karcie", to nie jest czasem ołówek???
Pasuje oczywiście :kwiatek:
O matko co to? Macie jakis pomysł
1) [********] 2) [*********]
Bylo juz, poszukaj wczesniej.
mój strzał dnia... macie jakieś pomysły? 1) [*******] 2) [*****] 3) [*******]
Miałam niedawno to samo. Pasuje butelka.
no właśnie mi to coś 'butelkowatego' przypominało. tak jakby kapsel? albo coś 😉 dzięki!
Mi to wygląda na przekwitły tatarak
A ma ktoś pomysł na to? Kubikmeter to metry sześcienne. Oczywiście widze, że to jest jakiś licznik, kojarzy mi się z takim na stacji benzynowej, ale nie wiem jak to nazwać. Wodomierz nie pasuje. 1) [*********]
nie widac. edit: dziekuje Kasia, pałka pasowała 🙂 !
kasia79 , dzięki wielkie.gozya , nie wiem czy nie było podpowiedzi do tego czasem, ale to substancja we wszystkich morzach i oceanach 😉
Nie ma za co :-) a powiedzcie mi dlaczego jak jest link to ja niemoge nic zobaczyc??
Jak ja otwieram link to mam pustą strone, ale odświeżam ją i obrazek się pojawia.
Gozya, musisz wrzucić na zewnenętrzy serwer lub jako załącznik.
Gozya a moze pora pogłówkować ? ja wielu nie wiedziałam, ale metoda prob i bledow jakos szło... nie widze sensu w rzucaniu KAZDEGO zdjecia...