mery 'pranie' by się zgadzało- ma 6 liter 🙂 sprawdziłaś czy akceptuje takie hasło? edit. o, widzę, że pasuje 😅
to nie siano, nie torebka, nie gąbka do naczyń 🙁 jutro dostaniemy pierwszą literkę wyrazu, może to coś ruszy a moze to jest: 1) [*******] herbata 9) [******* * *******] torebka z herbatą tak mi się przynajmniej kojarzy że to kawałek torebki z herabtą ekspresową 😉 i literki się zgadzają 😉
[quote author=Burza link=topic=9072.msg465163#msg465163 date=1264894666] Błagam o podpowiedź do 24 Burza, nie da sie zyc bez tego [/quote] 🤦 Ja dalej nie wiem co to... 🤔
A co przedstawiał ten obrazek?
A co przedstawiał ten obrazek? Przedstawia mapę. wstawić? Btw jesteśmy w rankingu 17 💃
kujka litosci 🤬 jest podpowiedz !! u mnie w poscie, wszystko zamiescilam !! 🤬 ninevet środek płatniczy! ręce i piersi opadają przy Was 😀 😵
[quote author=Edytka link=topic=9072.msg470203#msg470203 date=1265213161] to nie siano, nie torebka, nie gąbka do naczyń 🙁 jutro dostaniemy pierwszą literkę wyrazu, może to coś ruszy a moze to jest: 1) [*******] herbata 9) [******* * *******] torebka z herbatą tak mi się przynajmniej kojarzy że to kawałek torebki z herabtą ekspresową 😉 i literki się zgadzają 😉 [/quote] jaaaaa. zgadza się 🙇 numer 49
chipsy? te takie krabowe, co sie do jezyka przyczepiaja 😉?
ninevet środek płatniczy! przepraszam no .. 🤬 już nie będe :kwiatek: po waszej podpowiedzi szukałam wśród jedzenia, wody, powietrza i innych niezbędnych do życia rzeczy 😁Edytka to nie jest makaron taki jak do spaghetti ?
jeszcze chwila i zaraz zrobie liste odpowiedzi 😎
chipsy? te takie krabowe, co sie do jezyka przyczepiaja 😉? nie. 7 liter ma
To chyba śnieg jest na tym..? Czy mróz? Jakoś obleśnie mi to wygląda 😁
Edytka to nie jest makaron taki jak do spaghetti ? makaron pasuje 😲
po zgadywałam co mogłam teraz idę się uczyć drogie Panie 🙂 edit: a widzisz ! 🙂 dawaj następną
Kurde, a wygląda w sumie jak chrupki kukurydziane 🤔
fuuuj.. teraz powiększyłam to zdjęcie.. makaron naprawdę jest taki brzydki z bliska ? 🤔
zatem 50 [*********] wskazówka: To jest bardzo kruche:-)
mery, kajam sie...! Edytka a to nie jest szklo po prostu?
kujka, to ma mieć 9 liter 🤬
Edytka - kalafonia (taka żywica) 😉
co za dramat ! odświeżam ten wątek co 30 sekund 😵
nie pasuje mi to wygląda na: karmel, który wystygł, lizaka, bursztyn, starą twardą żywicę. ale nic nie pasuje 😁 edit.Michał przyznaj się, masz jakies odpowiedzi pod ręką. ja nawet nie znałam takiego słowa edit 2. zatem wrzucam 51 1) [*******] edit 3. wrzucam 52 1) [******] 2) [*******]
52 :popcorn, trociny ? edit: za późno.