Forum towarzyskie »

Lip Dub

Cześć!
Zainteresowałam się ostatnio. Obejrzałam kilka różnych- tych Polskich, i tych zagranicznych. Są lepsze  gorsze, bardziej i mniej profesjonalne.
Miał ktoś styczność? Brał udział, a może obserwował z boku?
Może jest ktoś z UAM-u w Poznaniu i wspołtworzył ten lip dub?

Może jakies fajne pomysły, wskazówki?

Tak mi się spodobało, że postanowiłam zorganizowac ze znajomymi u siebie na uczelni, tak na odchodne, przed magisterką🙂

pony, fajny ten poznanski lip dub, widac ze dopracowany 🙂
Mam mojego ulubionego, ale nie pamietam gdzie go widzialam, jak znajde to wyedytuje posta...

generalnie mysle ze lip duby to super sprawa, mozna sie zgrac i dobrze bawic, przy okazji miec pamiatke.
mi się ten podoba i chyba nawet był pokazywany w telewizji
😀
Ja też bym chciała kiedyś takie coś w szkole tylko pewnie by nie wypaliło 🙄
ale co to w zasadzie jest?
To taki film, który się kręci bez przerw np. do jakiejś piosenki, bierze w tym udział np. uczelnia.
Więcej szczegółów nie znam 😉
Moim zdaniem UAM nakręcił jak narazie najlepszy <polski> LipDub, na SGH jakoś tak ponuro wyszło, ale taka uczelnia, nie ma się co dziwić 😉
helcia- ten też fajny, widziałam🙂
sienka- właśnie! super zabawa! Ja akurat jestem na dziennikarstwie, byłaby to jakaś tam własna mini produkcja. Dodatkowo moja uczelnia przeniosła teraz jeden wydział- mój właśnie- w niezbyt atrakcyjne póki co miejsce. Byłaby to więc tez forma reklamy wydziału i dałoby rade wyciągnąć jakies pieniazki z uczelni na ten cel! Zrobimy to, tak się napaliłam, że nie ma na co czekać, trzeba pisać scenariusz!🙂

krokus- proszę http://www.lipdub.pl/projekt/152 🙂
ale to fajne  😜
my kręcimy jak przyjdzie wiosna 🙂
Krokus - prawda?🙂
Jolaa- my też chcemy jak już będzie słonko, ale trzeba zacząć działać już!🙂
pony niedługo drugie spotkanie 😉
I jak wygląda to u Was od strony organizacyjnej? Będe wdzięczna za wszelkie wskazówki🙂
ojej, jakie to jest fajne!!!  😀

szkoda, ze u nas cos takiego jest nie do zorganizowania; w kazdym razie ja bym sie nie podjela - za duzo nas 😉
a pony się podejmuje, a co mi tam! za bardzo mi sie spodobało,zeb odpuścic Kapri🙂przeciez się uuuda (ps. napisalam Ci w wątku o stajniach w L. o fotkach + pw)
PW nie dostalam  🙄 w watku czytalam.

Pony, ale ja jestem tylko jedna, ja nie moge ogarniac wszystkiego - pracy licencjackiej, studiow, zespolu, wycieczki tenisowej, wyjazdu do Polski, stu tysiecy drobniejszych rzeczy i JESZCZE NA TO tego, bo sie nie rozerwe, a na zatrudnienie asystenta mnie jeszcze nei stac.

poza tym zebrac TYCH ludzi razem to jest nie do zrobienia, albo ustalic cos, zeby sie wszyscy na to zgodzili; trzeba by poswiecic tyle godzin, ze JA sie poddaje.
Ale P. powiem, moze jej sie spodoba na tyle by to ogarniac 😉
ten jest fajny, ale zagraniczny  😅

edit:
tworzenie tego dzieła
ooo Krokus, to wlasnie ten co mi sie podobal!
a tu cala stronka:
http://universitylipdub.com/response-videos/
PW nie dostalam  🙄 w watku czytalam.

Pony, ale ja jestem tylko jedna, ja nie moge ogarniac wszystkiego - pracy licencjackiej, studiow, zespolu, wycieczki tenisowej, wyjazdu do Polski, stu tysiecy drobniejszych rzeczy i JESZCZE NA TO tego, bo sie nie rozerwe, a na zatrudnienie asystenta mnie jeszcze nei stac.

poza tym zebrac TYCH ludzi razem to jest nie do zrobienia, albo ustalic cos, zeby sie wszyscy na to zgodzili; trzeba by poswiecic tyle godzin, ze JA sie poddaje.
Ale P. powiem, moze jej sie spodoba na tyle by to ogarniac 😉

Kaprio- to ma byc przede wszystkim dobra zabawa, więc u Ciebie z tym podejściem, póki masz tyle na głowe to rozumiem, bo przestałoby to byc fajne
a stało się uciążliwe😉 masz pw

sienka, Krokus- tak, to też widziałam i również uważam, że jest przefajne!🙂

edit/coś mi się zakałapućkało.
ale mi się to podoba  😜
jak znajdziecie jakieś fajne filmiki to podzielcie się koniecznie
Edytka ja pokaże jak zrobimy nasze, będzie najlepsze 😎

żartuje oczywiście, fajnie, że wątek zainteresował🙂
W UAM-owskim LipDubie wzięło udział sporo moich znajomych, z opowieści wiem że mieli świetną zabawę, ale poświęcili na to też sporo czasu 😉
Podbijam 🙂

Szkoła mojego syna ma szykować Lipdub, może macie jakieś pomysły, co klasy I-VI mogą przygotować?

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się