Forum konie »

PENSJONAT - Tarnów i okolice

Witam serdecznie!

Poszukuję informacji i pensjonatach w Tarnowie i okolicach z wyjątkiem ośrodków takich jak Furioso, Roleski Ranch i Rancho Palomino w Starych Żukowicach. Jeśli macie jakieś informację odnośnie pensjonatów w Tuchowie i okolicach także proszę o informację. Wszelkie dodatkowe wiadomości jak cena, warunki, itp bardzo mile widziane  🙇

Pozdrawiam 🙂
Ktoś z forumowiczów stoi może w Furioso, albo gdzieś w okolicy? Będę gościć w tej stajni od 18 lipca, miło by było kogoś nowego poznać. 😉
ja jestem miedzy krakowem a tarnowem - niestety tylko dla zmotoryzowanych lub dla kogos, kto chce oddac konia na emeryture czy odchowanie, bo dojazd komunikacja miejska jest bardzo uciazliwy
Ja jestem z Tarnowa i wybieram się do Żukowic, bo będą w tym czasie zawody w Roleski Ranch  🏇
Malga, którego są te zawody?
W Tuchowie masz OJK  Saroyan u doktora Jacka Kańki
Caira zawody są 17-18 lipca także spokojnie się załapiesz  😅
Tarnowscy jeźdzcy- wytrzymajcie jeszcze z trzy ,cztery tygodnie i swoje wrota  otworzy KLIKOWA !
W nowej szacie, prowadzona przez miłośników koni i samej Klikowej.
Pojawiło się światełko w tunelu i slusznie mówią,że nadzieja umiera ostatnia.
Dobre wieści .Odrobinka cierpliwości.
😅
Oooo, to super, nie wiedziałam o żadnych zawodach wcześniej. miło będzie popatrzeć.
A ja chyba jednak zostaję do końca miesiąca w Furioso!  💃 a miałam jechać tylko na 10 dni.
Caira no to Ci zazdroszczę  😍 Ja w Żukowicach spędzałam kiedyś całe wakacje za dzieciaka i było boskoooooooo  💘 Jak coś zapraszam na gg 3711504 możemy się dogadać i spotkać na zawodach 😀 🏇
Startował ktoś z was na zawodach  w roleski ranch?
Caira, no i się nie spotkałyśmy  😕 Powiedz mi, czy chodziłaś razem z koleżanką w takich jasnych kapeluszach??
polecam SO Klikowa, tydzień temu przeniosłam tam Bazyla i naprawdę jestem zadowolona z tej decyzji, obsługa bardzo sympatyczna, warunki też fajne - stoimy w nowiutkim boksie, automatyczne poidła, karmienie wg. życzeń 3 razy dziennie, prawie codziennie pojawia się tam weterynarz żeby sprawdzić co i jak, kowala można załatwić bardzo prosto (szczegółów jeszcze nie znam, bo kucie wypada mi za jakiś miesiąc, więc się nie dowiadywałam jeszcze, a wcześniej miałam innego 🙂 ) na miejscu można się dogadać o treningi, generalnie ludzie są życzliwi i jak poprosisz kogoś żeby zwrócił Ci uwagę co do jazdy, to zawsze się ktoś znajdzie... prócz wielkiego parkuru trawiastego użytkowanego podczas imprez jest do codziennego użytku parkur piaskowy i 3 ogrodzone trawiaste placyki, do tego przed stajnią posadzone żywopłoty i podłoże piaskowe, gdzie też można pojeździć. do tego osobno ogrodzone małe padoczki do wypuszczenia konia. 3 myjki na zewnątrz. wygodny dojazd, samochodem, rowerem albo autobusem miejskim, linia nr 3, jeździ co ok. 20 - 30 min 🙂 można wyjechać w teren, wzdłuż wałów przy rzece Białej... cena pensjonatu to ok. 500zł/mies 🙂 o jakieś dodatkowe informacje zapraszam na pw, mogę podać namiary do szefostwa itp. 😉
Malga, nie. ja od westernu trzymam się z daleka, jedynie co, to lubię popatrzeć. 😉 jasne bryczeski, buty i sztylpy, ale częściej chodziłam w jeansach i kolorowych t-shirtach. można mnie było łatwo rozpoznać, bo jestem uczennicą pani Wąsowskiej i razem z nią trochę czasu spędziłam. 😉
Ktoś słyszał o stajni w miejscowości Ostrowiec w okolicach Tarnowa?

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się