Forum towarzyskie »

Gdzie na narty/snowboard???

mery, ale wiosenne, piękne!!! Co to za portki?
nawet nie pomyślałam, że to wiosenne, a rzeczywiście masz rację 🙂 oby pogoda mi dopisała! i już narty też zamówiłam  😅 🏇 😅
a portki to Salomony  😎
mery, cudne zakupy! I zazdroszczę wyjazdu, też bym jeszcze raz pojechała 😀 Proszę o relację jak wrócisz.
Dzisiaj wyjazd  😅

Wczoraj kupiłam kurtkę  🤔wirek: fajna jest bo elastyczna

Mery a gdzie w koncu jedziesz i z kim?
Do mojego wyjazdy zostaly rowno 2 tygodnie. Uzbierala sie ekipa 12 osob znajomych i znajomych znajomych z Warszawy i Krakowa, do tego wszyscy jedziemy jednym autokarem... can't wait!
Hiacynta Gdzie jedziesz?
Val d'Allos z deskidance
Hiacynta, dobra ekipa znajomych na nartach to podstawa 🙂 Mnie tylko to uratowało na tym "cudnym" wyjeździe ze Snow Events 😀
Dramka, to ile masz już tych kurtek ? 😉
Zazdroszczę wszystkim wyjeżdżającym, my na razie kombinujemy z drugim wyjazdem. Za to chyba skorzystam z przecen i kupię sobie nowe narty.
Hiacynta- moja koleżanka chciała jechać z ekipą, podobno organizują bardzo przyzwoite wypady. U mnie niestety urlop by musiałabyć za długi, gdybym chciała jechać autokarem, więc w tym roku alp nie będzie, zostają Polskie góry.

Dramka- baw się dobrze 🙂
ja do Risoul  😅 jadę z chłopem i koleżanką z pracy i jeszcze jakieś 127 osób 😉 wyjazd studencki!
w sumie to już za chwile wychodzę z domu, więc pozdrawiam i do zobaczenia zapewne po powrocie 😉
Baw się dobrze!!!
karolina_  :kwiatek:

anai czarną 4F i czerwoną tchibo  😀 Jak zakupy to tylko teraz po sezonie  😉

Wyjazd bardzo udany, wchłaniałam wiedzę jak gąbka  😂

W sobotę jeździliśmy cały dzień (rano UFO, popołudniu Rusinski, wieczorem Białka) Bardzo mi się podobało w Białce i chciałabym zabrać dzieci w święta ale nie wiem czy będzie jeszcze śnieg   🙁

W niedzielę 3 razy zjechałam z Kasprowego  😎 Przepaść i tasiemka zrobiła na mnie ogromne wrażenie  🤔 nartostrada na koniec przepiękna  😍

Wybieram się na weekend do Bałtowa z dzieciakami.  😀

W niedzielę 3 razy zjechałam z Kasprowego  😎 Przepaść i tasiemka zrobiła na mnie ogromne wrażenie  🤔 nartostrada na koniec przepiękna  😍

wymiatasz 🙂 Mi się marzy, ale tam na początku wąsko... trzeba się będzie w końcu zebrać w sobie.

Jak w Białce? Nie było kolejek na wyciąg? Bo w lutym była masakra, pół godziny stania. 
Tam gdzie było wąsko zjechałam pługiem  😂

Byliśmy wieczorem i nie było kolejek  💃
No wieczorem jest ok - na tej tarsie 6A (na kotelnicy najbardziej na lewo, zjeżdżając z wyciągu) jest wtedy fajna impreza :P

A co do Kasprowego- ja jeżdże na desce :P więc jak jest bardzo wąsko, to jest śmiesznie.
Kasprowy zrobił na mnie ogromne wrażenie.. w końcu jeżdżę dopiero miesiąc  😁 Instruktor na koniec powiedział że jest z nas dumny, że jesteśmy dzielne dziewczyny  😀
A mówiłam, że KAsprowy robi wrażenie 😉 Chociaż w Zakopcu mi się najlepiej jeździło na Nosalu, to Kasprowy, gdyby nie zieloni, byłby fajną górą.
dokładnie 😉 Teraz muszę się kurować na weekend.
A do mnie jutro dotrą nowe nartki i dzięki tym opadom śniegu może w sobotę uda mi się je wypróbować (wprawdzie na mini górce, ale zawsze 😉) 
Anai- no właśnie, jak jest z tą mini górką (zakładam, że myślisz o Wierzycy)? Warto się wybrać? Moja deska jest w Krakowie, ale może na przyszły sezon wartoby ją przywieźć do domu, właśnie z myślą o wypadach tam...
anai, co to są zieloni? zieloni w sensie bez umiejętności zjeżdżacze? 😉
zieloni w sensie ekolodzy  😉 nie chcą kolejki na Kasprowy  👿
Anaa, Dramka dobrze napisała. Kasprowy ma potencjał, można wytyczyć kilka tras. Wszystkie tego typu pomysły są blokowane przez ekologów.
karolina_, no wiesz, jak się nie ma co się lubi... Jeździmy na Wieżycę dość regularnie, zawsze można te kilka skrętów zrobić. Deskarzy jest sporo. Tu masz kamerki: http://www.wiezyca.pl/kamerki.html#kamerki
znów jestem przeziębiona  😵 Muszę się wykurować do weekend. W bałtowie zniżka na karnety  💃
Dramka, dasz radę, herbata z prądem wieczorem i rano będziesz zdrowa 😉
Tadam, są moje cudne K2 superburnin:
Aaale czad 🙂 i te kolorki 🙂
anai WOW  😲

Muszę wyjechać w ten weekend!

Własnie zrobiłam rezerwacje w Białce na święta  💃
Dramka- na przyszłość, mogę polecić super miejsce spacerkiem od kotelnicy, bardzo mili górale, tanio, dobre warunki i na tej samej ulicy (o ile potrzebujesz) wypożyczalnia tańsza niż przy stoku.

Ja już oficjalnie odliczam dni do urlopu 🙂 w Wielkanoc pociąg do Krakowa, potem Korbielów i tydzień szusowania na Pilsku 🙂
Wypożyczalni nie potrzebuje ponieważ wszyscy mamy własny sprzęt  😀

Natomiast zarezerwowałam sobie pokój przy stoku ponieważ do pokoju karnety gratis  💃
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się