[quote author=rewir link=topic=16064.msg469224#msg469224 date=1265146779] [quote author=lostak link=topic=16064.msg469217#msg469217 date=1265146672] nie zapomnij wrzucic mu sniegu do boksu, w zdjecia naszych koni, wszystkie chhodza jak grand prixy w sniegu Powiedziała ta co ma białą imitację śniegu na hali i jej konie też tam chodzą jak grand pixy bo się boją tego białego koloru 😎 [/quote]
To jest efekt "białych kafelek", jak umyjesz je potem chodzisz na palcach by ich nie pobrudzić. One mają to samo. Wiedzą, że jak nasyfią to Lostak da mi po mopie i jazda. 😉 [/quote]
mop to najbardziej nowoczesna forma treningu, walenie batem koni to juz staroc z XX wieku
Się Ciociu nie dziwię. Zamówiłam z miesiąc temu moje sterydy i ni widu, ni słychu. Będę musiała Cie podać do nieuczciwych voltowiczów... I podkabluję, że nie używasz edycji...
Padłam i nie mogę uwierzyć, ze ten wątek wisi otwarty 😵 🤣 Myślałam, że po kamerze Goldfevera mnie nic nie zdziwi, ale tamten wątek ma teraz konkurencję!
darolga - przedostatni najlepszy, więc przekonaj go żeby zawsze taki był i na inne kolory juz futra nie zmieniał!
Phi darloga a gdzie magiczny pelham z kryształkami swarovskiego, poświęcony w kaplicy siły różu i mrocznych kucyków ciemności??? A gdzie różowe ogłowie z diamencikami w kształcie serduszek? I jak ty chcesz bez tego podstawowego sprzętu robić pasaże i skakać 180 ze stępa? No jak?? Poza tym brakuje ci diamencikowych ostróg, one sprawiają że koń od razu sam wie którą przeszkodę skakać!