Das Bild wird jede Minute aktualisiert, die Übertragung läuft von ca. 8 bis 18 Uhr. Sollte Coupe de Coeur mal längere Zeit nicht in seiner Box stehen, dann geht er seinem Haupterwerb nach - dem Springen von Wettbewerben. Dann ist er mit Ludger Beerbaum unterwegs auf den großen Turnieren dieser Welt. 🙄 🙄
Kamera jest odświeżana co minutę, działa od 8 do 18 rano. Coupe de Ceur jeśli nie stoi w stajni dłuższy czas udaje się na treningi, co jest jego głównym zajęciem - skoki przez przeszkody. Nastepnie z Ludger Beerbaum jest w drodze na duże turnieje na całym świecie.
Kaprioleczka, Tylko tyle zrozumiałam. Nienawidzę niemieckiego. Na szczęście od 3 lat nie miałam z nim styczności 😁
vissenna - fakt, raporty by się przydały. Bo ja niby mam ferie... ale to jest tak... a tu wyjdę z koleżankami... a tu film obejrzę... a tu z psem się przejdę... to czasu nie ma! 😂
[quote author=Northern_Star link=topic=15631.msg470856#msg470856 date=1265232778] Aaaaa, ja dziś nie patrzyłam...! A ten tego. Nie wiem, czy już ktoś to zauważył, ale to nie jest Goldfever, który jest KASZTANKIEM, a nie siwkiem... 😂 [/quote] Zauważył, w tytule wątku wspomniany jest Goldfever, ponieważ to jego poprzednio "śledzono".
[quote author=Northern_Star link=topic=15631.msg470856#msg470856 date=1265232778] Aaaaa, ja dziś nie patrzyłam...! A ten tego. Nie wiem, czy już ktoś to zauważył, ale to nie jest Goldfever, który jest KASZTANKIEM, a nie siwkiem... 😂
Zauważył, w tytule wątku wspomniany jest Goldfever, ponieważ to jego poprzednio "śledzono". [/quote]
i idąc takim tokiem myslenia napisałam o nim! przeciez kazdy kto ma choc troche pojecia wie ze goldfever był ryży...
Ahh, sorry, ja Goldfevera oglądać - nie oglądałam, ale jakoś mi się tak skojarzyło, że on siwkiem raczej nie był 🤣 w każdym razie przepraszam za zaśmiecanie forum i takie tam. :P Moje kolejne małe pytanko - czy ktoś wie, co ten koń ma zapięte na derce? 🤔 Bo jakoś tak nie mogę się domyślić. 😁