Notarialna wyglada na zlozony w kostke kocyk - podejrzewam, ze moze miec w sobie termofor albo inny kompres rozgrzewajacy tylko czemu to na derke zalozyli? za cieple czy jak?
dzisiaj niedziela, pewnie dlatego kupy leza 🤣 obijaja sie luzacy 🤣
właśnie to samo chciałam napisać 😉
a i teraz już wiem, co mam zrobić, by stać się sławna - skoro wszyscy tak zacięcie podgladają siwego - wystarczy że wejdę do jego boksu i pomacham do kamery 😁
No na pewno nie po to by mu derka nie zjechała, bo to w porównaniu do wczorajszej jest zapięta. Teraz będziemy rozkminiać jakie intencje miała luzaczka zakładając mu pas ;D
no bo to jest derka, ktora normalnie pod zimowka lezy. Ona jest lekko wypchana i nie ma pasow brzusznych. Moze byc, ze jest teraz cieplej w stajni, albo ze byl w maszynie, i zeby sie nie spocil, ma tylko ta derke na sobie. Aby nie slizgala sie, ma ten pas, a zeby sie nie odgniotl od pasa, ma ta podkladke, ktora moze byc nawet normalna podkladka pod owijki.
edit: Ja już wiem czemu ta kamera jest taka "poklatkowa" i co 1 minutę. Bo koń jest taki szybki, że byśmy nie zobaczyli jak się przemieszcza. Dowód? KLIK