Forum konie »

Torwar 2010

Notarialna oczywiście, że H jest re-voltovy/voltopirowy  😀iabeł:

tylko tym razem muszę usiąść gdzieś wyżej np 6,7 rząd  😉
Nasturcja-Renata, Ja w życiu już nie wezmę pierwszego rzędu. Lipne foty wychodzą i niewygodnie się obserwuje 😁
Mam nadzieje, ze będę miała już nowy obiektyw to i Wam[Nam] i kuniom się zdjęcia porobi 😁
Notarialna no właśnie. Ja w 2008 roku w Katowicach kupiłam bilety na 3 rząd i to była masakra. Konie mi latały prawie koło nosa  😂  😁

a z 6,7 rzędu o wiele lepiej widać  😉
Jedne zdjecie, które wyszło w miarę:

😁 😁

I jedno z ujeżdżenia też mam w sumie spoko.
[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=15551.msg486411#msg486411 date=1266258001]
a z 6,7 rzędu o wiele lepiej widać  😉
[/quote]
ja rok temu miałam bilety na rzędy 4-6 (w zależności od dnia i części), imo to najfajniesze rzędy 🙂
Edytka, nawet towarzystwo za nami? 🤣 😁 Nikt mi nie wmówi, że nie przyciągam jakiś pokrętów... 😵
nie, sąsiedzi byli straszni. ale wołałam panów-znawców, niż pana który przeciskał się ze swoim 'ładunkiem' tuż przed moją twarzą  😵
O rany, a ja już zapomniałam o tej traumie 😲
ja jeszcze nie 🙁 co myslę o Torwarze, to przypomina mi się ten obrazek  :oczopląs:
Ciekawe kogo w tym roku 'poznamy' 😁
Ja już się nie mogę doczekać 😁

Tylko proszę [simy] nie bać się i podchodzić jak kto z volty 😁

Zen, ciebie widziałam i Tycjana też, ale jakoś się złożyło, ze nie podeszłam  😡
Ciekawe kogo w tym roku 'poznamy' 😁

przyjdź w jakimś przebraniu, może nie będziesz przyciągać dziwaków  😂 ale jak ja zrobię zakupy to zajmę wszystkie miejsca dookoła, nikt przy nas nie usiądzie. a jak do tego dojdą Twoje nabytki, to juz 3 rzędy będą tylko dla nas  😂
bilety kupione  😀

ale lipa ze nie ma miejsc numerowanych 🙁
he ale bede koczowac przed wejsciem od rana  🙂
Zamówiłam wczoraj karnet 3-dniowy  😅

A propo rozpoznawania się, przypnę sobie jakąś plakietkę ze swoim nickiem :P
Severus, W tamtym roku identyfikator Raven voltowa miała ;-)

Chyba :P
Wtedy wszystko jasne  😉
fajnie by było te koszulki re-voltowe załozyć - ale zdaje się projekt umarł śmiercią naturalną...
No, koszulki byłyby najlepsze, szkoda że nie wyszło
ElaPe ze 2 tygodnie temu obiecałam, że zajmę się koszulkami po 25 lutego, pod warunkiem, że znajdę jakiegoś pomocnika wsród 'starych' voltowiczow 😉
jezeli ktoś się do mnie zgłosi to ja wtedy skontakuje się z różnymi firmami, przejrzę oferty, wybiorę najlepszą. zbiorę zamówienia, pieniadze, ale to ta druga osoba będzie musiała zająć się dostarczeniem tych koszulek do voltowiczów (osobiscie, poczta, jakkolwiek) 😉
Edytka a zostawicie mi tak z 5 wolnycj miejsc w 7 rzędzie  :kwiatek: bo jak się zaczniecie rozkładać, to już nie bedzie ani jednego  🤬  😉
i bilety nawet nie drogie  💃
No, bilety taniocha, karnet 3-dniowy kosztuje 100  😀
kupiłam wczoraj dwa karnety dla dorosłych i dwa dla dzieci  😀iabeł:
Nie mogę się doczekać
[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=15551.msg487492#msg487492 date=1266331499]
Edytka a zostawicie mi tak z 5 wolnycj miejsc w 7 rzędzie  :kwiatek:
[/quote]
ale wiesz, za ochronę miejsc to ja i Zen będziemy pobierać haracz  😀iabeł: jakoś trzeba zarobić na zakupoholizm  😁
i mnie nie zabraknie 🙂

[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=15551.msg487492#msg487492 date=1266331499]
Edytka a zostawicie mi tak z 5 wolnycj miejsc w 7 rzędzie  :kwiatek:

ale wiesz, za ochronę miejsc to ja i Zen będziemy pobierać haracz  😀iabeł: jakoś trzeba zarobić na zakupoholizm  😁
[/quote]

a co? Jesteście z mafii  👀 No dobra, dostaniecie po lizaku  😁
Jakieś wyprzedaże były w tamtym roku? Bo jak dobrze pójdzie to będę mieć koło 2 stów na końskie zakupy 😁
A będzie na co wydać 😁
i ja może będę  🤣
Ja będę, no i jakieś większe zakupy się szykują  🏇
Edytka, ja jeszcze mogę rozważyć przyjęcie haraczu w formie gadżetu z wotwotsów 🤣
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się