Nasturcja-Renata, Ja w życiu już nie wezmę pierwszego rzędu. Lipne foty wychodzą i niewygodnie się obserwuje 😁 Mam nadzieje, ze będę miała już nowy obiektyw to i Wam[Nam] i kuniom się zdjęcia porobi 😁
[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=15551.msg486411#msg486411 date=1266258001] a z 6,7 rzędu o wiele lepiej widać 😉 [/quote] ja rok temu miałam bilety na rzędy 4-6 (w zależności od dnia i części), imo to najfajniesze rzędy 🙂
przyjdź w jakimś przebraniu, może nie będziesz przyciągać dziwaków 😂 ale jak ja zrobię zakupy to zajmę wszystkie miejsca dookoła, nikt przy nas nie usiądzie. a jak do tego dojdą Twoje nabytki, to juz 3 rzędy będą tylko dla nas 😂
ElaPe ze 2 tygodnie temu obiecałam, że zajmę się koszulkami po 25 lutego, pod warunkiem, że znajdę jakiegoś pomocnika wsród 'starych' voltowiczow 😉 jezeli ktoś się do mnie zgłosi to ja wtedy skontakuje się z różnymi firmami, przejrzę oferty, wybiorę najlepszą. zbiorę zamówienia, pieniadze, ale to ta druga osoba będzie musiała zająć się dostarczeniem tych koszulek do voltowiczów (osobiscie, poczta, jakkolwiek) 😉
[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=15551.msg487492#msg487492 date=1266331499] Edytka a zostawicie mi tak z 5 wolnycj miejsc w 7 rzędzie :kwiatek: [/quote] ale wiesz, za ochronę miejsc to ja i Zen będziemy pobierać haracz 😀iabeł: jakoś trzeba zarobić na zakupoholizm 😁
[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=15551.msg487492#msg487492 date=1266331499] Edytka a zostawicie mi tak z 5 wolnycj miejsc w 7 rzędzie :kwiatek:
ale wiesz, za ochronę miejsc to ja i Zen będziemy pobierać haracz 😀iabeł: jakoś trzeba zarobić na zakupoholizm 😁 [/quote]
a co? Jesteście z mafii 👀 No dobra, dostaniecie po lizaku 😁