Forum konie »

Torwar 2010

jakiś ubogi program w tym roku  🙁 ale najważniejsze, że Torwar sie odbędzie  😉

Jeśli chodzi o powożenie, to może wcisną jako czaso-zapychacz  😁 bo Edytka wkleiła tylko program samych konkursów, a między nimi musi coś się dziać  😉
Myślę, że w programie także powinny być widoczne zaprzęgi, jakby się miały odbyć. Kurcze, na nie liczyłam najbardziej i na ujeżdzenie..  👿
a więc znaleziono sponsorów i Torwar na bank się ma odbyć?
kasska, Jak zobaczę wiedźmę Dowborową to szału na miejscu chyba dostanę 👿
nie tylko Ty , ja upadnę i wszyscy będziecie się o mnie potykać na schodach :p
Ale Zubilewicz jak najbardziej pozytywne wrażenie zrobił 😁
ciska,
obawiam sie, ze nie unikniesz upadku:P p.Dowbor to moim zdaniem pewnik wsrod 'atrakcji':P
Masakra.
Co ją widzę w tv to mi się ciśnienie automatycznie podnosi. A jak już ją zobaczyłam któregoś razu w gałkowie to na wymioty mi się zebrało :emot4:
oby tylko schody dobrze umyli zebym sie nie pobrudziła

juz nie wiem co gorsze jej głupkowato-wkur****** słowotok czy klauni  🤔wirek:
ciska, No co ty chcesz od niej 😁
To koniara pełną gębą, miszczu profi w wiedzy książkowej 😁
ciska, No co ty chcesz od niej 😁
To koniara pełną gębą, miszczu profi w wiedzy książkowej 😁

Notarialna, troche szacunku do starszych... mozna kogos lubic lub nie, ale ciekawa jestem czy jak staniesz przed nia twarza w twarz to powiesz grzecznie dzien dobry, czy jest pani profi w wiedzy ksiazkowej?

uwazam, ze dla masowego odbiorcy robi dobra robote propagujac jezdziectwo.  art cup w zakrzowie byl jej pomyslem i przyczynia sie do tego aby konie byly coraz bardziej popularne.
Lostak oczywiscie ale mamy prawo czuc się znudzone  😉 ja zazwyczaj jak zaczyna sie cos co mnie nie interesuje idę na hot-doga i po sprawie  🤣
ciska, ehe i 3kg po torwarze więcej 😀
Poza tym pani Dowbor mogłaby wykazac więcej szacunku do widzów i nie występować w za ciasnych bryczesach i za ciasnej marynarce 🤔
lostak, Ale nie mam obowiązku jej lubić.
Szczególnie po tym jak na chama się przepychała w tłumie z wnuczkami i nawet 'przeraszam' nie powiedziała, a spojrzała się na mnie jak na jakiegoś robaka.
i ja też za nią nie przepadam.
Denerwuje mnie jak na nią patrze, jak jej słucham..  👿
jakaś słąbizna, a imprezy dodatkowe - wiadomo co będzie i kiedy?
lostak, Ale nie mam obowiązku jej lubić.
Szczególnie po tym jak na chama się przepychała w tłumie z wnuczkami i nawet 'przeraszam' nie powiedziała, a spojrzała się na mnie jak na jakiegoś robaka.

Notarialna, oczywiscie, ze nie masz oowiazku jej lubic.  kazdy ma prawo do absolutnie dowolnego lubienia lub nielubienia🙂
nie myl lubienia/nielubienia z obrazaniem.  tym bardziej, ze to nie twoja kolezanka ze szkolnej lawki, tylko dorosla kobieta- szacunek, a to nie jest pudelek😉 i nie jestesmy anonimowi.
bilety już są w sprzedaży na Ticket Pro. zamówiłam już dla siebie  💃

dodatkowe info:

Program dodatkowy

Uzupełnieniem konkursów skokowych będzie szereg atrakcji towarzyszących, wśród których każdy znajdzie coś dla siebie.
W piątkowy wieczór zapraszamy Państwa na paradę, podczas której będą mieli Państwo okazję zobaczyć m.in. najlepsze polskie konie sportowe, a także rzadko widywane na imprezach sportowych hucuły i konie zimnokrwiste.
W sobotę również nie zabraknie rozrywek: konkursów pełnych niespodzianek, pokazów w wykonaniu najmłodszych jeźdźców, czy też pięknych amazonek w damskich siodłach. Wieńcząca sobotni dzień Gala Jeździecka, podczas której pośród innych atrakcji  nie zabraknie śmiałych pokazów kaskaderskich, zakończy się brawurowym konkursem powożenia rozegranym przez czołowych polskich zawodników.
W niedzielę podczas południowej przerwy Organizatorzy przygotowują dla Widzów pokaz-niespodziankę, przy której doskonale bawić się będą całe Rodziny, a zwłaszcza najmłodsi.

To tylko niektóre spośród licznych atrakcji i rozrywek, jakie przygotowują Organizatorzy. Zapraszamy!

ja się już nie mogę doczekać  😅
czekam na bilety
czyli w Empiku nie można kupić jak rozumiem  👀

Edytka kupowałaś bilety na konkretne miejsca? Bo na ticket pro chyba tylko tak można kupić, czy mi się coś pokićkało  👀
w tym roku nie ma konkretnych miejsc. wzięłam więc 'karnet normalny' 😉
A ja w tym roku na 70% jednak jadę. 😅
Pojawię się z Bischą L w piątek i niedzielę 😁
Ooo nie, co w tym roku tak wcześnie ten Torwar, liczyłam że będzie po 20-stym  👿
pierwotnie miał byc 19-21 marca. na 14 marca zmienili bodajże jakoś w grudniu, po tym jak equisport się wycofał 😉
Mam już karnet! 💃 Normalny, kupiony w Empiku 😀 Ale pewnie będę tylko w weekend... szkoła :/ no, chyba że uda się rodziców przekonać, żeby mnie w piątek z lekcji zwolnili 😜
czyli można w Empiku  😍 cudownie. Jutro lecę kupić bilety  😀iabeł:

Będę przez 3 dni, a w sobotę zabieramy siostrzenice narzeczonego. Obiecałam dziewczynkom, więc chętnie się pobawię w niańkę  😉
Edytka, ta pierwsza wersja dużo bardziej mi pasowała.

Wrrr  👿 miałam jechać na 100% a teraz to już sama nie wiem jak to wyjdzie  🙄
A jakieś znaki rozpoznawcze proponujecie?
Sektor H jest tradycyjnie sektorem volty już 😁
Ja jestem za znakami rozpoznawczymi, tylko coś co widać z daleka  😀 czerwone wstążeczki jak w Twilight  😂 😵
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się