Masakra. Co ją widzę w tv to mi się ciśnienie automatycznie podnosi. A jak już ją zobaczyłam któregoś razu w gałkowie to na wymioty mi się zebrało :emot4:
ciska, No co ty chcesz od niej 😁 To koniara pełną gębą, miszczu profi w wiedzy książkowej 😁
Notarialna, troche szacunku do starszych... mozna kogos lubic lub nie, ale ciekawa jestem czy jak staniesz przed nia twarza w twarz to powiesz grzecznie dzien dobry, czy jest pani profi w wiedzy ksiazkowej?
uwazam, ze dla masowego odbiorcy robi dobra robote propagujac jezdziectwo. art cup w zakrzowie byl jej pomyslem i przyczynia sie do tego aby konie byly coraz bardziej popularne.
lostak, Ale nie mam obowiązku jej lubić. Szczególnie po tym jak na chama się przepychała w tłumie z wnuczkami i nawet 'przeraszam' nie powiedziała, a spojrzała się na mnie jak na jakiegoś robaka.
lostak, Ale nie mam obowiązku jej lubić. Szczególnie po tym jak na chama się przepychała w tłumie z wnuczkami i nawet 'przeraszam' nie powiedziała, a spojrzała się na mnie jak na jakiegoś robaka.
Notarialna, oczywiscie, ze nie masz oowiazku jej lubic. kazdy ma prawo do absolutnie dowolnego lubienia lub nielubienia🙂 nie myl lubienia/nielubienia z obrazaniem. tym bardziej, ze to nie twoja kolezanka ze szkolnej lawki, tylko dorosla kobieta- szacunek, a to nie jest pudelek😉 i nie jestesmy anonimowi.
bilety już są w sprzedaży na Ticket Pro. zamówiłam już dla siebie 💃
dodatkowe info:
Program dodatkowy
Uzupełnieniem konkursów skokowych będzie szereg atrakcji towarzyszących, wśród których każdy znajdzie coś dla siebie. W piątkowy wieczór zapraszamy Państwa na paradę, podczas której będą mieli Państwo okazję zobaczyć m.in. najlepsze polskie konie sportowe, a także rzadko widywane na imprezach sportowych hucuły i konie zimnokrwiste. W sobotę również nie zabraknie rozrywek: konkursów pełnych niespodzianek, pokazów w wykonaniu najmłodszych jeźdźców, czy też pięknych amazonek w damskich siodłach. Wieńcząca sobotni dzień Gala Jeździecka, podczas której pośród innych atrakcji nie zabraknie śmiałych pokazów kaskaderskich, zakończy się brawurowym konkursem powożenia rozegranym przez czołowych polskich zawodników. W niedzielę podczas południowej przerwy Organizatorzy przygotowują dla Widzów pokaz-niespodziankę, przy której doskonale bawić się będą całe Rodziny, a zwłaszcza najmłodsi.
To tylko niektóre spośród licznych atrakcji i rozrywek, jakie przygotowują Organizatorzy. Zapraszamy!
Mam już karnet! 💃 Normalny, kupiony w Empiku 😀 Ale pewnie będę tylko w weekend... szkoła :/ no, chyba że uda się rodziców przekonać, żeby mnie w piątek z lekcji zwolnili 😜