Forum konie »

Torwar 2010

armara ooo, Kaliciński 😀 ja mam śmieszne jak stali i im coś tam wręczali. robili prześmieszne miny!

Nominacje do kadry pewnie, niektórzy wygladali na mocno zdziwionych  😁

Dziewczyny Benas, to jedno ale ten jego Quick Jet to dopiero ciacho  😜
e tam, Benas! (piękny, piękny, ale już za dużo Panien się nim interesuje 😀 poza tym jest zajęty)

ja tam uwielbiam Hanno Ellermanna 🏇
Hanno może być ale za to jego dwa siwki-boskie 😜
Quality Time zaaaaaajjjjeeeeebiaszczo się zbiera i pięknie baskiluje 😍
ale i tak najbardziej kocham pokracznego, brzydkiego, nieproporcjalnego Poncorde :p

zeszłoroczne, jeszcze z Equisport Toyota World Cup

i tegoroczne ze stajni 😀
O tak tego konia też bardzo lubię🙂
aj lof him
jeszcze raz poprosze o zdjęcia Biskwita sp i Efekta młp z pokazów

:kwiatek: :kwiatek:
Ja chyba nie mam ale......zajrzyj na stronę Torwaru -  w zakladce "galeria" jest  sporo zdjęć z pokazów
http://www.csiwarszawa2010.pl/
szemrana dzięki znam 😉
wybierałam część razem z podpisanym tam "Tlenionym" 🙂

mialam nadzieje, że ktoś z forum ma cos fajnego 🙂
Poncorde wygląda jak taki stary poczciwy koń 🙂 śliczny jest
Jessy, cudowne zdjęcia Diabła!
MsCarmen, Ty pracujesz na nikonie? I Nikkor 2.8 czy Sigma do niego? Jednak chyba Nikon lepiej ostrzy niż Canon... eh...
Epikea jakiej były maści? mam trochę zdjęć łogierów.

Anaa tak, na Nikonie. Sigma 70-200 2.8, na Nikkora mnie nie stać (;
Epikea jakiej były maści? mam trochę zdjęć łogierów.

Biskwit był "mastrem" w trakcie pokazu ogierów, a Efekt wchodził pierwszy - gniady, janowski, b.o
MsCarmen, a który Nikon?... 🙂 może być na pewu 🙂 Martwi mnie że chyba na kolejny sezon halowy czeka mnie upgrade sprzętu...
Epikea
znalazłam tylko takie

Burza 😡 :kwiatek:

Epikea coś wygrzebałam:

jak będę w domu wieczorkiem to coś wrzucę (-:
Buuu... A ja nie widzę zdjęć szemranej :/ Wczoraj były a dziś się photobucket obraził 👿
armara Jessy
pięknie dziękuję!  :kwiatek:
skoro już czujesz się usatysfakcjonowana, to wrzucę tylko jedno (;

składał zażalenia
MsCarmen ale usatysfakcjonowania nigdy dość  😎
ok kilka ode mnie, wieczorem postaram się wrzucić więcej 🙂

Będę monotematyczny, ale dopiero co zdobyłem ten film.

Hania ze swoim turbo kucykiem jest świetna. Na żywo oglądałam i byłam dziewczynami oczarowana. Gratuluje poiciech!  😍
[quote author=hate me! link=topic=15551.msg535058#msg535058 date=1269863598]
Hania ze swoim turbo kucykiem jest świetna. Na żywo oglądałam i byłam dziewczynami oczarowana. Gratuluje poiciech!  😍
[/quote]

Dzięki, Sharif już taki jest , on wie lepiej i musi i skakać z tempa 🙂
Quality Time też zwrócił moją uwagę .
Poncorde - śmieszny zwierz , taki chodzący flegamtyczny koń . Ale faktycznie ma coś w sobie . Jedno zdarzenie z jego udziałem zapadło mi bardzo mocno w pamięć - CSI Leszno 2008 , DR wszystko na czysto , bodajże przed ostatnia przeszkoda skakana na wprost mnie - Poncorde zapomina rozłożyć podwozie i ryje łbem w podłoże parkuru , zdzierając całe ogłowie . Serce mi stanęło na moment z przerażenia , zapadła grobowa cisza na hali  . Poncorde spojrzał wokoło nieprzytomnym wzrokiem po czym na chwiejnych nogach się podniósł "ochłonął" , otrzepał i pomaszerował wraz ze swoim jeźdźcem do wyjścia .

Edit Jessy , a masz może więcej ze stajni ? Może by się gdzieś "mój" Siwy znalazł ?  :kwiatek: Na Torwar przyjechał , ale nie wystartował , ale może coś masz ?  😉
Trochę późno ale też mamy swój film na youtube - nie będziemy gorsi  😉

[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] za duży rozmiar zdjęcia.
może czas zmienić tytuł wątku na Torwar 2011? 😎

W ten weekend, podczas zawodów w Poznaniu została podpisana umowa pomiędzy PZJ a firmą Woffmark na organizację zawodów CSI Torwar 2011. Prezentujemy wywiad zprezesami firmy Woffmark dotyczący organizacji zawodów na warszawskim Torwarze.
w tym roku ma byc 25 - 27.03
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się