Quality Time zaaaaaajjjjeeeeebiaszczo się zbiera i pięknie baskiluje 😍 ale i tak najbardziej kocham pokracznego, brzydkiego, nieproporcjalnego Poncorde :p
zeszłoroczne, jeszcze z Equisport Toyota World Cup
[quote author=hate me! link=topic=15551.msg535058#msg535058 date=1269863598] Hania ze swoim turbo kucykiem jest świetna. Na żywo oglądałam i byłam dziewczynami oczarowana. Gratuluje poiciech! 😍 [/quote]
Dzięki, Sharif już taki jest , on wie lepiej i musi i skakać z tempa 🙂
Quality Time też zwrócił moją uwagę . Poncorde - śmieszny zwierz , taki chodzący flegamtyczny koń . Ale faktycznie ma coś w sobie . Jedno zdarzenie z jego udziałem zapadło mi bardzo mocno w pamięć - CSI Leszno 2008 , DR wszystko na czysto , bodajże przed ostatnia przeszkoda skakana na wprost mnie - Poncorde zapomina rozłożyć podwozie i ryje łbem w podłoże parkuru , zdzierając całe ogłowie . Serce mi stanęło na moment z przerażenia , zapadła grobowa cisza na hali . Poncorde spojrzał wokoło nieprzytomnym wzrokiem po czym na chwiejnych nogach się podniósł "ochłonął" , otrzepał i pomaszerował wraz ze swoim jeźdźcem do wyjścia .
Edit Jessy , a masz może więcej ze stajni ? Może by się gdzieś "mój" Siwy znalazł ? :kwiatek: Na Torwar przyjechał , ale nie wystartował , ale może coś masz ? 😉
W ten weekend, podczas zawodów w Poznaniu została podpisana umowa pomiędzy PZJ a firmą Woffmark na organizację zawodów CSI Torwar 2011. Prezentujemy wywiad zprezesami firmy Woffmark dotyczący organizacji zawodów na warszawskim Torwarze.