W sobotni wieczór pod koniec ich pokazu jeden z grubasów miał muchy w nosie 🙂 Właściwie to rozczuliło mnie to jego lenistwo. W piątek byli jednak bezbłedni
szemrana jestem na 7 twojej focie...taka blondyna..chyba nagrywam cos telefonem 😂...obok czrany menio 🙂heheh...prawie na kazdej twojej focie jestem tłem...a tak wogole to świetne zdjecia🙂
Nie wiem czy przypadkiem nie przeoczyłam, ale nie widzę zdjęć z zawodów kucykowych z niedzieli? Dałoby się ewentualnie coś wstawić, albo linka przesłać?
W sobotni wieczór pod koniec ich pokazu jeden z grubasów miał muchy w nosie 🙂 Właściwie to rozczuliło mnie to jego lenistwo. W piątek byli jednak bezbłedni
e, w piątek też miały 'wpadkę'- ostatni 'grubas' stanął i ani myślał biec dalej 😁 równie przyjemnie oglądało się pokaz polskich ogierów, tylko spiker nieco przynudzał. taka prosta rzecz, bez zabawy światłami i strojami, a jednak cieszyła oko 🙂
wow piękne zdjecia mogłabym się uśmiechnąć o jeszcze jednego Lurona ? Mam na myśli oczywiście Imequyla :kwiatek: Wydaje mi się, że w sobotę na DR Cię widziałam, siedziałaś na dole w A ?
[quote author=Ktoś link=topic=15551.msg522336#msg522336 date=1268850794] wiecie co,lubię patrzeć na Diabła w siodle 🙂 [/quote] najlepszy efekt jest live, życzyłabym sobie żeby więskzość naszych skoczków jeździza tak "miękko" i płynnie, a nei jak p. Kubiak (starszy) spadajacy chilami na zakretach 😁
ja po HPP mam jeszcze dwóch rajtrów na których lubię patrzeć,choć to może kontrowersyjne - Lewicki i Bobik 🙂 a p.Kubiak mimo wszystko,fachurą jest,tego odebrać mu nie można 😉
[quote author=Ktoś link=topic=15551.msg522352#msg522352 date=1268851457] a p.Kubiak mimo wszystko,fachurą jest,tego odebrać mu nie można 😉 [/quote] 17 medali MP na pewno nikt mu za darmo nie dał 😉 ale styl ma osobliwy