Jak przyjemnie popatrzeć na takie śmigające dzieciaki 🙂 Aż zazdroszcze im mozliwości i odwagi. 🙂 Ja wprawdzie poźno zaczęłam ale z tych dzieci mogą być w przyszłości bardzo dobrzy jeźdzcy :P
Strasznie trudne do ustrzelenia. Chyba muszę potrenować 🙂 Gdy się siedzi zbyt wysoko, trudno rozpoznać i trafić w moment odbicia. Co widać na załączonych wyżej obrazkach 😉
Ksenia S., nie Ty stara, tylko światło do *** 😉 Dziewczyny w b&w bo miały na zdjęciach zielony kolor skóry. Co bym nie robiła, nie sposób było się tego pozbyć! Zresztą, pasuje im b&w 🙂
rider1, super,gratulacje dla dziewczynek i dla Ciebie,trenerze 🙂 swoją drogą,córki skóra zdarta z Ciebie,nie wyparł byś się 😉 nawet kask krosowy już jedna nosi...fajnie...też chce,żeby Marysia jeździła,ale wrotki nie chce 🙁
abre,szemrana -super fotki 🙂 jakby złapał się wam w obiektyw Otill po Luronie,to ja chętnie sobie na konia popatrzę 😎
A ja byłam od 10 do końca. Łaziłam po całym sektorze H i nikogo nie rozpoznałam -.- A i mam jedno głupie pytanie 😀 Ja jestem tak rozgarnięta, że nie wiem czy to chłopak czy w końcu dziewczyna i jak miał/miała na imię w konkursie dla dzieci (to na dużych koniach ^^) ta osoba co koń się bał mokate ? 😁 Mam sporo fot ale nie wiem czy chcecie bo to zwykłą cyfrówką... (nie, nie są rozmazane :cool🙂
Wie ktoś co to za osoba? Bo się nie doczytałam odp. 😉 Albo jej znów nie zauważyłam 😡 😡
[quote author=Alabamka link=topic=15551.msg519217#msg519217 date=1268590978] A ja byłam od 10 do końca. Łaziłam po całym sektorze H i nikogo nie rozpoznałam -.- A i mam jedno głupie pytanie 😀 Ja jestem tak rozgarnięta, że nie wiem czy to chłopak czy w końcu dziewczyna i jak miał/miała na imię w konkursie dla dzieci (to na dużych koniach ^^) ta osoba co koń się bał mokate ? 😁 Mam sporo fot ale nie wiem czy chcecie bo to zwykłą cyfrówką... (nie, nie są rozmazane :cool🙂
Wie ktoś co to za osoba? Bo się nie doczytałam odp. 😉 Albo jej znów nie zauważyłam 😡 😡 [/quote]
W czerwonym fraku i białych rękawiczkach?, Czy taka co spadła?
i jeszcze Sielankowe chłopaki (Geronimo i Konsul) w zaprzęgu
Alabamka Wydaje mi się, że masz na myśli Patryka Badowskiego na Mountaine, w niedziele miał dwie odmowy na Mokate właśnie. Upadek zaliczyła Alicja Charuk.
Ach możliwe 😀 dziękuje armara 😉. Bo jakoś miałam dziwne wrażenie, że był jeden chłopak a potem w wynikach go nie wyczytali 👀 Ale to pewnie ja przygłucha jestem 😁 A tak dokładniej to kto i za co dostał tego konia wlkp? 😲 Bo też nie dosłyszałam 😁 (chodzi mi też o ten niedzielny konkurs dla dzieci kl.N)
A tak dokładniej to kto i za co dostał tego konia wlkp? 😲 Bo też nie dosłyszałam 😁 (chodzi mi też o ten niedzielny konkurs dla dzieci kl.N)
Nikt nie dostał konia, PZHK ufundował nagrodę dla hodowcy Cassino S, na którym jeździ (a raczej jest przewożona, ale to OT 🤔wirek🙂 Józefina Sialkowska.
armara, bardzo dziękuję za fotki :kwiatek: ciekawe jak ten koń by skakał,gdyby jeździec nie cofał ręki nad przeszkodą 😤 mam osobistą nadzieje,że będzie mu to dane 😎