Forum konie »

Torwar 2010

Jak przyjemnie popatrzeć na takie śmigające dzieciaki 🙂 Aż zazdroszcze im mozliwości i odwagi. 🙂 Ja wprawdzie poźno zaczęłam ale z tych dzieci mogą być w przyszłości bardzo dobrzy jeźdzcy :P
Fajnie Ci wyszły kuce 🙂
U mnie będzie z tym kiepsko - nie przyłożyłam się 🙂
Strasznie trudne do ustrzelenia. Chyba muszę potrenować 🙂 Gdy się siedzi zbyt wysoko, trudno rozpoznać i trafić w moment odbicia. Co widać na załączonych wyżej obrazkach 😉

No i damskie siodła.

Boże jaka ja już jestem stara...
Ksenia S., nie Ty stara, tylko światło do *** 😉 Dziewczyny w b&w bo miały na zdjęciach zielony kolor skóry. Co bym nie robiła, nie sposób było się tego pozbyć! Zresztą, pasuje im b&w 🙂
Super fotki, rozumiem , że po podpianiu ,że są Twoje mogę je wrzucić do siebie na stronkę FCD ?
rider1, możesz. Robiłam je w sumie z myślą o Tobie 😉
rider1, możesz. Robiłam je w sumie z myślą o Tobie 😉

Dzieki.

Już wrzuciłem do galerii.

W artykule o Torwarze napiszę ,że są Twoje.
rider1, super,gratulacje dla dziewczynek i dla Ciebie,trenerze 🙂
swoją drogą,córki skóra zdarta z Ciebie,nie wyparł byś się 😉 nawet kask krosowy już jedna nosi...fajnie...też chce,żeby Marysia jeździła,ale wrotki nie chce 🙁

abre,szemrana -super fotki 🙂 jakby złapał się wam w obiektyw Otill po Luronie,to ja chętnie sobie na konia popatrzę  😎
abre, To ty byłaś tą dziewczyną z warkoczem na schodach w sektorze H po prawej stronie? 😁
Notarialna, pudło. To na pewno nie byłam ja.

Ktoś, jeśli masz to podeślij mi zdjęcie, na którym go widać. Ja sobie go nie przypominam.
abre, niestety nie mam 🙁 szedł 3 dni MR pod D.Czarneckim
To niestety nie będę mieć. W piątek i w niedzielę na MR nie byłam a w sobotę przegadałam  😡
trudno 😉 w końcu na razie to nie jest koń 140+,ale może będzie 😉
Ktoś, jeśli trafię na niego na jakichś zawodach to postaram się go sfotografować.
Ktoś
ja mam Otilla, zajrzyj wieczorem pewnie wtedy wrzucę 😉
Ktoś posiada fotkę kasztana "Dan" szedł mają rundę.
Dramka- Dana I masz gdzieś na poprzednich stronach 🙂- mignął mi gdzieś 🙂
Ksenia gdzie stara  🤬 No co ty! Kapelusz cie zaslania i tyle  😀
armara, zaglądam 🙂
Dana masz na 17 stronie 🙂 Ale jeszcze trochę dorzucę
A ja byłam od 10 do końca. Łaziłam po całym sektorze H i nikogo nie rozpoznałam -.-
A i mam jedno głupie pytanie 😀 Ja jestem tak rozgarnięta, że nie wiem czy to chłopak czy w końcu dziewczyna i jak miał/miała na imię w konkursie dla  dzieci (to na dużych koniach ^^) ta osoba co koń się bał mokate ? 😁 Mam sporo fot ale nie wiem czy chcecie bo to zwykłą cyfrówką... (nie, nie są rozmazane  :cool🙂

Wie ktoś co to za osoba? Bo się nie doczytałam odp.  😉 Albo jej znów nie zauważyłam 😡 😡
[quote author=Alabamka link=topic=15551.msg519217#msg519217 date=1268590978]
A ja byłam od 10 do końca. Łaziłam po całym sektorze H i nikogo nie rozpoznałam -.-
A i mam jedno głupie pytanie 😀 Ja jestem tak rozgarnięta, że nie wiem czy to chłopak czy w końcu dziewczyna i jak miał/miała na imię w konkursie dla  dzieci (to na dużych koniach ^^) ta osoba co koń się bał mokate ? 😁 Mam sporo fot ale nie wiem czy chcecie bo to zwykłą cyfrówką... (nie, nie są rozmazane  :cool🙂

Wie ktoś co to za osoba? Bo się nie doczytałam odp.  😉 Albo jej znów nie zauważyłam 😡 😡
[/quote]

W czerwonym fraku i białych rękawiczkach?, Czy taka co spadła?
Obiecany Otill

Dan

i jeszcze Sielankowe chłopaki (Geronimo i Konsul) w zaprzęgu

Alabamka
Wydaje mi się, że masz na myśli Patryka Badowskiego na Mountaine, w niedziele miał dwie odmowy na Mokate właśnie. Upadek zaliczyła Alicja Charuk.

Ach możliwe  😀 dziękuje armara  😉. Bo jakoś miałam dziwne wrażenie, że był jeden chłopak a potem w wynikach go nie wyczytali  👀 Ale to pewnie ja przygłucha jestem  😁 A tak dokładniej to kto i za co dostał tego konia wlkp? 😲 Bo też nie dosłyszałam  😁 (chodzi mi też o ten niedzielny konkurs dla dzieci kl.N)
A tak dokładniej to kto i za co dostał tego konia wlkp? 😲 Bo też nie dosłyszałam  😁 (chodzi mi też o ten niedzielny konkurs dla dzieci kl.N)

Nikt nie dostał konia, PZHK ufundował nagrodę dla hodowcy Cassino S, na którym jeździ (a raczej jest przewożona, ale to OT  🤔wirek🙂 Józefina Sialkowska.
armara, bardzo dziękuję za fotki  :kwiatek:
ciekawe jak ten koń by skakał,gdyby jeździec nie cofał ręki nad przeszkodą  😤
mam osobistą nadzieje,że będzie mu to dane  😎
Ja niedługo wrzucę zdjęcia na swoje www. Tymczasem jedno jako zachęta.

Ktoś
Pod Mateuszem Mrugałą skakał luźniej na pewno, ale ja tam jestem fanką Luronów tak czy siak  😜
armara Lurony ostatnio staja się coraz bliższe naszym sercom 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się