Forum konie »

Torwar 2010

armara, dziękuję ślicznie
frodoslaw, te również jest na ŚK 😉
I ja byłam na Torwarze i bardzo miło było mi poznać Ksenię - dzięki za duzą dawkę humoru
Caroline - za uzdrowienie, miłą pogawędkę no i "próbeczki" 😉
Sierra, Burza, Ponia, Zen 🙂
oczywiście Lostak - dziękuję za miłą pogawędkę, z zaproszenia skorzystam z wielką chęcią 🙂

Rider, Dramka czy Wy byliście razem z kucykami na rozprężalni?

Żeby nie być tajemniczą, byłam tą osobą, która ustawiała rozprężalnię podczas pokazów i gali 🙂
Epikea, jesteś totalną bombą dobrego humoru, dzięki za spotkanie i oby do kolejnego 🙂
Epikea, jesteś totalną bombą dobrego humoru, dzięki za spotkanie i oby do kolejnego 🙂

O! tak! zgadzam się ! 😉

Dziękuję Burzy za męczenie się ze mną 3 dni :kwiatek:
Sierrę ogłaszam winną moich zakwasów od śmiania się 😉
Smerfi dziękuję za miłą pogawędkę 😉

W niedzielę taki Kros GB też nie "wytrzymał napięcia".

I myślałam, że go za to uduszę. Jedyny feliniak podczas tej imprezy i tak położył temat. Spiker usprawiedliwiał krótki okresem pracy tego konia z tym jeźdźcem, pod którym jechał. Ale i tak u mnie niedsyt wielki z powodu ich niepowodzenia.
Kros jest aktualnie kucem koleżanki mojej przyjaciólki i  nie jest to moja wymarzona para. Zobaczymy jak to się rozwinie.
Porti, ja mogę miec jakieś zdjęcia, zerknij do mojej galerii, jak tam nie bedzie to daj znac, przejrze komp.

W przyszłym roku mam zamiar się poprzedstawiać, może tym razem mi się uda  😁
a ja przyczaiłam Ponię , która mi uciekła z niezawysoką, długo włosą blondynką ( Sierra ?). nie moglam gonić bo w aktualnie kupowanych bryczesach na tyłku byłam. generalnie jak dla mnie kiepsko poorganizowane pokazy i trochę się ten czas dłuzyl (chociaż dawał pole na pogdauchy 😉 no i finał MR o 8 rano 🤔wirek: nie dotrałam, a przynajmniej połowe chciałam zobaczyć 🤔

a Kroś faktycznie dał ciała, ale on taki jest, że przyparkować potrafi jak mu się coś "nie", a jak już skacze to często wygrywa. co do kuców pani Niemczewskiej. pokazuje młode dzieciaczki, bo 1 tych starszych już nie bawią konkursy do kolan 2 jakby przywiozła championów to byście na niej suchej nitki nie zostawili, że takie dobre dzieciaki przywiozła i nie dała szansy. IMO powien być regularny konkurs pokazowy pony gr D na niespotykanym poziomie w Polsce np konkursu klasy C czy C1. to by było wrażenie i wzbudzenie zainteresowania klasami pony. a dla dzieciaków zrobić pony-games a nie parkur.
christine, dlaczego mielibyśmy "nie zostawić suchej nitki"?
Z Twoimi ostatnimi zdaniami zgadzam się w 100%. Na Torwarze powinien być rozgrywany jeden oficjalny konkurs kucowy. Która by to była grupa to już do przedystkutowania - może każdego dnia inna? Może co roku inna?
A dla tych pierwotniczków pony games - super pomysł.
Kryśka trza było krzyczeć!
A nie było pony games już kiedyś na torwarze? A może to tylko pokaz był, nie pamiętam. W każdym razie moja kolezanka startowała.

edit:: literowka, a prosze o wyrozumialosc, bo chora jestem, i nie do konca widze co pisze. Tak wiem- sprawdzanie ortografii- Robie jak najczęściej mogę.
arvile koleŻanka.. błagam.

Było pony games, chyba 2006.
Ponia, a do mnie się nie przyznajesz? ładnie... 😉
Z tymi kucami to zawsze było coś nie tak, choć kilka lat temu był regularny konkurs. Pamiętam jak Paweł Kaliciński ogral wsyztskich jadąc na Egano kłusem  😁
W tamtym roku byly pony games,wkkw,potega skoku,woltyzerka,ujezdzenie i maluchy na kucykach wszystkiego po trochu  😉
Ponia, a do mnie się nie przyznajesz? ładnie... 😉

Przyznaję przynaję 😀
Złapałaś tego Tir'a?  😁
no trzeba było, ale jakoś mi Was tłum wciągnął. 🍴 z poniakami zwsze było duzo śmiechu, ale jednak mi się wydaje, że pony-games dla dzieciaków, żeby się oswoiły z taką w sumie dużą publiką to jest pomysł fajny, bo trochę więcej możliwości ugrania czegoś daje. a regularne konkursy "poważne" powinny być atrakcją. czyli nie kurde 50cm dla kucy C, a 105cm czy ile one tam mają. to robi wrażenie.

dla mnie poiwnien być konkurs pony dla tych wszystkich z DR. to by były jaja 😂

Rider, Dramka czy Wy byliście razem z kucykami na rozprężalni?

Żeby nie być tajemniczą, byłam tą osobą, która ustawiała rozprężalnię podczas pokazów i gali 🙂

Rider tak Dramka - chyba nie.

To żesmy się tam spotkali 🙂

Oprócz spłodzenia, również trenuję , więc i rozprężam córy.
Ponia, tym razem nie 😀
oj Rider to szkoda ze nie wiedziałam
a który to byłes Ty?
kojarze Pana w czerwonej kurtce i pana w granatowej kurtce i czapce uszatce 🙂
oj Rider to szkoda ze nie wiedziałam
a który to byłes Ty?
kojarze Pana w czerwonej kurtce i pana w granatowej kurtce i czapce uszatce 🙂

granat tak, uszatka nie.

ten trzeci 🙂
Pokazów sobotnich ciut

no właśnie a co myślicie o występie Cabrioli?? jak dla mnie porażka gorzej niż w zeszłym roku to miał być krok hiszpański?? w ogóle był to samo tylko inny strój i te tancerki nie mówię ze pokaz zakończył się nieposłuszeństwem konia  moim zdaniem Ci kaskaderzy zasługiwali na nagrode to było coś niesamowitego
armara dziękuję pięknie za Eposa :kwiatek:

Kasztan co skakał pod sufit

Chyba dzisiaj nie dam rady dać więcej zdjęć
Na rozprężalni byłam ja a nie Dramka  😉.Urodziłam,trnuję i rozprężam.Prawie jak Rider 😉
Czy ma ktoś może zdjęcia Potomaka? (kolekcjonuję  😁 )
Na Potomaka musisz poczekać aż się dogrzebię  do niedzieli
Ok, będę czekać (z utęsknieniem  😁 )
Dokopałam się do kucyków. Potem wkleję jeszcze damskie siodła.
Jeśli ktoś chce wykorzystać zdjęcia proszę o podpisanie ich Pola Gałczyńska. Z góry dziękuję 🙂

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się