Zakładam wątek dla osób co lubią fajne filmy romantyczne oraz książki! proszę o podawanie tytułów sprawdzonych fajnych filmów i książek. O tematyce miłości!
bhdemeter, Błagam już po raz ktoryś. Zmień ton wypowiedzi, nie pisz z wykrzyknikami. Krzyk w necie nie jest mile widziany. Trochę mnie już denerwuje twój styl pisania.
Ja to lubię takie do popłakania i raczej nie głębokie. Takie co by się rozluźnić i odstresować. Na szybko przychodzi mi teraz na myśl z filmu Moulin Rouge, a z książki to Samotność w sieci. Później pomyślę nad czymś jeszcze, bo co dziwne oglądam tego masę, ale widać mało zapada w pamięć, bo jak chce sobie coś przypomnieć to nie pamiętam.
Querido, Jak "Duma i uprzedzenie" to nie klasyczne romansidło, to co? Ja zamierzam być w przyszłości poczytną autorką Harlequinów. I uważam, bardzo osobiście, że Jane Austin była geniuszem. A jej książki, pomimo tego, że nie ma w nich seksu i przemocy, jeszcze przez stulecia będą wzorcem i będą nieustannie powielane przez rzesze autorzyn.
w tytule wątku dopisałbym w środku "czytać lub oglądać" bo tak jak jest teraz to może sugerować zupełnie inny charakter zawartości wątku, charakter powiedzmy...flirciarski.