Koniczka, dobra wentylacja? wyglada b. fajnie... zastanawiam się właśnie nad nim (plus) albo champ. champ chyba głębszy? po zdjęciach ciężko poznać co innego jest za te 200 zł ;/ kurcze, ale te kwiatki fajne.... plus chyba nie ma takich 🙁 Wiki*, w bergo sa najlepsze ceny plus teraz 15% promocji :P
Koniczka Ty wyglądasz super! Szkoda że na mnie tak dobrze nie wygląda 😀 mam nadzieje, że Ked będzie wyglądał lepiej, bo chyba kupię na czuja, najwyżej pójdzie w świat 🙂
szukajac po stacjonarnych casco do przymierzenia,znalazlam wszystkie chyba poza tymi mnie interesujacymi (mistrallli champ). wygladaly i trzymaly sie fatalnie.. bardzo plytkie. lecizatem do mnie champ i mistral ew-moze akurat....i mam nadzieje,ze rozm bedize dobry bo moj obwod jest "graniczny"
ale... mierzylam przy okazji kilka innych innych firm. bardzo fajnie lezy, wyglada, materialy tez wygladaja na solidne i porzadne Busse (4modele mierzylam/macalam). ceny tez przyzwoite. oczyiscie zkrysztalkami prawie opolowe drozej 😉 ale i taknie jest zle w porownaniu do innnych. mozna polecic
Moim zdaniem za ponad 1000 zł można kupić (według mnie) dużo ładniejszy kask, a za 3000, to... bym nic nie kupiła, bo szkodaby mi było tylu pieniędzy. 😁
Dziwny jest ten daszek. Oglądałam ten model w sklepie i ten daszek mnie zniechęcił. Nie wiem do czego go przyrównac, ale nie wygląda to ładnie moim zdaniem.
Lamila teoretycznie tak, mogły powstać mikrouszkodzenia i przy następnym upadku może nie chronić już tak dobrze jak nowy. Jednak nie znam nikogo kto po każdym upadku zmieniałby kask 😉
Cześć. Mam pytanie. Czy należy wymieniać kask którym uderzyło się o ziemie przy upadku z konia pomimo tego że z zawnatrz nie widac uszkodzeń?
wlansie na ulotce jabu (tzn tej książeczce dołącznej do kasku) wyczytałam, ze nalezy po upadkach wymieniać, bo dochodzi do mikrouszkodzeń (ble ble) nawet nie widocznych i przestaje w pełni chronić