nie wiem, czy już było, ale mam pytanie o kaski Villa Horse, konkretnie o taki KASK jest akurat promocja, stąd taka cena, normalnie było coś 250zł. obecnie jeżdżę w Jabu Delta i w sumie podobałyby mi się porównywalna jakość, więcej nie wymagam 🙂 no i rozmiar - czy 54 Jabu to będzie to samo 54 Villa Horse?
Też zastanawia mnie, dlaczego praktycznie każdy sklep jeździecki wyprzedaje te kaski Villa Horse.
Ale jak kupowałam to o tym nie myślałam 🙂 Akurat przyszedł czas na wymianę kasku, szukałam czegoś sensownego i w miarę taniego. Spodobały mi się te kaski i zaryzykowałam.
Nie żałuję. Kask bardzo fajny 🙂 Głowa mi się nie poci, trzyma się stabilnie na głowie i wygląda solidnie, ale bardzo ładnie.
Co do rozmiarówki się nie wypowiem, bo nie mam porównania. Ale na promocjach zostały już nieliczne sztuki i trudno jest znaleźć małe rozmiary.
Upadek przeżył na szczęście tylko jeden. I to też spadłam wtedy wprost na tyłek, więc nie miało prawa mu się nic stać. Dlatego nie mogę też nic powiedzieć o jego faktycznej trwałości, ale mam nadzieję, że posłuży mi jak najdłużej 🙂