STRZYGA!!!!! Skoro go znalazłaś na śniegu to znaczy że wszystko wymyśliłas i oczerniłaś tego pana co rzekomo miał go uhandlowac kupcom Białoruskim a stryjecznemu wujkowi szwagra....... dałaś łapówke żeby mi opchnął błędne info 😵 A ostatnio dowiedziałam się że właściciel jest dobry i wcale nie sprzedaje wacków handlarzom. Uważaj na to są paragrafy!!!!
A jakie masz na to dowody? Bo ja mam dowód na to że to uzurpacja. Wymyśliłaś sobie że wacek jest zagrożony żeby wyłudzic nasze drogocenne fujary! Od stryjecznego wujka szwagra...któremu dałaś łapówke wiedziałaś że właściciel będzie na początku Końca Świata. Więc kiedy przejeżdżał tamtędy swoim różowym rowerem zaczaiłaś się na niego i zaproponowałaś mu darmową wódke i go spiłaś!!!
A ja tam byłam, w krzakach wino piłam I kawałek twojego swetra na zdjęciu w komórce uwieczniłam
honey przygarniesz dlatego, ze to korpusik pokoju? duzego pokoju? ja od razu wiedzialam, ze ten wacek jest grubymi nicmi szyty i takie kity ze sie rozprul ze ma dziure itp.to nie dla mnie
ach tyle szumu w okół niego, harpii, oszustów, i węszących byznesu, hien bez serca, co raz mocniej żal. smutek i zal.pl 🙁 Od początku ma chłopak ( bo już chyba oficjalnie można podać, że chłopak ? ) przeje..ane Pytanie tylko z kim najbardziej. Trzeba zrobić... dochodzenie 😎
niecka
A co ty robiłaś na początku Końca Świata nieopodal bezbronnego Wacka i Fujary w noc libacji poprzedzonej jazdą na róźowym damskim rowerku z dwoma pedałami (już nie wnikając kto pedałami kręcił) 👀
Bo wiesz ja to mam wtyki...(Ruska mafia, KGB i te sprawy 😀) i tak specjalnie się zaczaiłam żeby zwęszyc sprawe. A że po drodze natrafiłam na czynny 24h monopolowy to jak tu nie wykorzystac okazji 🥂
sznurka 🤬 teraz nikt nie przyjedzie na konsultacje ze znanym i cenionym na całym swiecie autorytetem fujarkowym,którego nazwiska nie wolno wymawiać...czekam na odpowiedź TVN24 bo mieli reportaż z przejęcia Wacusia nakrecić...a tak mleko się wylało 👀
[quote author=Ktoś link=topic=15203.msg456575#msg456575 date=1264418522] ...a tak mleko się wylało 👀 [/quote] I jeszcze nie raz się wyleje, no oczywiście jak wacek sprawny będzie.... 😎