Forum towarzyskie »

Na pomoc WACUSIOWI!

JARA, szalejesz  😁
A gdzie w tym paszporcie jest odcisk prawej kończyny dolnej ?
JARA,  sama jesteś odcisk prawej kończyny dolnej. Nie można im robić, bo one się tuszu boją i s ą uczulone.
I zdjęcie z odsłoniętym organem słuchowym?
Strzyga, dzięki spontanicznej akcji w stajniach krakowskich uzbieraliśmy brakujące fujarki:
Wacław Jarząbek ...
ushia,  🙇
Ale to ciągle za mało. Okazuje się, że Wacuś ma chorego wacusia i potrzebna jest operacja w klinice w Szwajcarii!!!
UWAGA + najnowsze wieści z frontu:

byłam u aktualnego oprawcy Wacka...niestety było tak zimno,że nie chciał pokazać Wacka,twierdząc,że za bardzo straci na wartości i wielkości:

ja bym mu nie ufała....źle mu z oczy patrzy.
Fujarka dla Wacusia
O współudział podejrzewa się również arabską nindże
ushia,  🙇
Ale to ciągle za mało. Okazuje się, że Wacuś ma chorego wacusia i potrzebna jest operacja w klinice w Szwajcarii!!!

rozumiem, że chorobe wykrylas osobiscie, metoda wzrokowo-palpacyjna?  👀
ushia, powiedział mi pewien pan pracujący przy wacusiu.
Ktoś, i w dodatku pali! Jeszcze Wacuś złapie od niego raka...
A czy ten pan zna sie na wacusiach? Lepiej sprawdz sama!
[quote author=Strzyga link=topic=15203.msg454846#msg454846 date=1264336588]
ushia,  🙇

rozumiem, że chorobe wykrylas osobiscie, metoda wzrokowo-palpacyjna?  👀
[/quote]

Metodą organoleptyczna ;D
ushia, a to trzeba się znać na wacusiach? Wacuś jest wacuś, albo jest zdrowy, albo nie. A ten pan ma bardzo duże doświadczenie z wacusiami... on spojrzy i wie.
protestuję ! to że Wacuś może być zoperowany tylko w Szwajcarii ,to jest jakiś spisek! Strzyga weszła w słowo z oprawcą,czekolada jej się kończy i chce jechać po nowy zapas do siostry w Szwajcarii,to jest wykorzystywanie biednego Wacka do celów osobistych!
Nie prawda, kłamcujesz! To są wstrętne oszczerstwa, a Ty się zakochałaś w Fujarze i dlatego chcesz storpedować całą akcje i wysłać Wacusia na rzeź!!!! [font=Verdana]MORDERCZYNI!!![/font]
nieprawda! ten pan co się na Wacusiach zna jest chorą tkanką i nie chce prowadzić kończyn Wacka metodami naturalnymi!
A jaka to choroba w ogóle dopadła Wacka? Brak drętwienia członków ?
brak drętwienia połączone z brakiem wybrzuszenia, IV faza ostra.
a skoro jesteśmy przy naturalnie prowadzonych Wackach - to po całej akcji, Wacuś powinien trafić do mnie - bo ja byłam na weekendowym kursie i wiem jak to się robi  😎
ja byłam pierwsza  😕
zrobimy ankietę,sprawdzimy sprawozdania majątkowe i wybierzemy opiekuna Wacka!
Wnoszę o przeprowadzenie dodatkowych testów psychologicznych.
JESTEŚCIE OKRUTNI!
Zobaczcie, co czeka Wacusia, jeśli mu nie pomożemy!
[font=Verdana]
UWAGA DRASTYCZNE ZDJĘCIE!!![/font]

a ja wnoszę o przeprowadzenie testów manualnych,sprawdzona musi być umiejętność ręcznych robótek,bo ewentualne cerowanie jest nadrzędne w stosunku do naprasowywanych łatek,poza tym,nie chodzi o to,żeby ktos się nim cały czas krztusił!

Strzyga! rozdwojenie członków?o nieee! poza tym,to zdjęcie jest tak drastyczne,że powinnaś dać samego linka!
królik ale na kursie mowili, ze po nim ( po kursie) to mozna jedynie swojego wacka prowadzic, a nei obce, wiec nie mozesz...
ja chcialam sie zapytac jakie Wacek ma pochodzenie, czy na pewno nazywa sie Wacek?
czy po calej akcji bedzie mozliwa adopcja Wacka?
Wnoszę o testy DNA oraz testy ciążowe.

Phii kurs.. zaoczny przez internet, co to za kurs?!
Słuchajcie, obejrzałam dziś Wacusia w świetle dziennym - jest CZARNY.

Karla🙂, Wacuś jest po świetnym reproduktorze - NNie
Co do imienia, początkowo myśleliśmy, że to Barnaba, ale nie - to Wacuś.
[s]ginekologiczne najważniejsze[/s]
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się