Justyna Trz, byłaś w Zakopiance? 😉 z bryczesow tylko rozmiar L i L-XL za 79zl, duzo koszulek 29-49zl, a w marcu zapraszam na wyprzedaz ochraniaczy, oglowi i osprzetu do siodel 😉
Justyna Trz, byłaś w Zakopiance? 😉 z bryczesow tylko rozmiar L i L-XL za 79zl, duzo koszulek 29-49zl, a w marcu zapraszam na wyprzedaz ochraniaczy, oglowi i osprzetu do siodel 😉
Tak, w Zakopiance 🙂 właśnie skusiłam się na koszulkę polo 😀
Właśnie przeglądam, akurat z tych, co mi się podobają, to zostały rozmiary typu XS i XL. 🤔 Poczekam na większą przecenę na inne albo spróbuję schudnąć do XS. 😁
Przedchwilą dostałam e-maila o walentynkowych wyprzedażach w arpav-ie, więc relacjonuje 👀 Przysmaki/chrupki loveties za 16 zł (zamiast 24) Leovet Winter oel gel - zimowy żel do kopyt 500ml za 30zł (zamiast 42zł) Leovet power strigel dla koni ciemnych lub jasnych - spray 500ml za 50zł (zamiast 69zł) ,,Końcówki kolekcji Horka w niskich cenach: - bryczesy już od 30zł - wybrane modele kamizelek z rabatem do -50% - wybrane modele kurtek z rabatem -20%, -30% i -50% - wybrane koszule konkursowe za jedyne 39zł - zimowe derki z rabatem -20% - zimowe buty z rabatem -20%" Niewiele, ale zawsze coś ;3 Ja z pewnością pójdę zobaczyć kurtki i po dodatkowe zapasy chrupek ^^
mam stajnie zarejestrowaną u większosci dystrybutorów pasz,moge podesłac cos w dobrej cenie...a akcesoria polecam york,ja jestem zadowolona ,a już sporo mam ich produktów
Hej, czy nie widział ktoś z Was gdzieś w promocji czapraków z eskadrona najlepiej z owijkami do kompletu, ochraniaczy magnetycznych i koszuli na zawody jakiejś fajnej? Rozmiar 38 (40 z pikeura) Będę wdzięczna za pomoc :kwiatek: