Dokładnie, ja czekam od 12 styczna na paczkę ;/ Miała być 25 i ani nie odpisują ani nic .. ;/ A w bergo zdążyłam już 2 razy zamówienia zrobić
Ja od października 😉
nie pisz do nich tylko zadzwoń, my wysyłali zamówienie na 3 raty, na trzecią nadal czekam. Nie wiem ile rzeczy zamawiałaś ale jak więcej jak jedna to zadzwoń i zapytaj czego nie mają i żeby ci wysłali to co mają, będziesz miała następnego dnia kurierem.
Ja zadzwoniłam po trzech miesiącach, wymieniłam zamówienie na kompletnie inne, ale od poprzedniego różniło się kwotą 10 zł, które kazano mi dopłacić. Czekam 3 miesiace, a oni kłócą się o 10 zł?... Przepraszam za offa... 🤔
Dzień Dobry, Na stanie magazynowym mamy trampki, naklejka, podkolanówki, curium balsam i curium soap. Dostawa z uwiązem oraz pokrowcem będzie u nas w przyszłym tygodniu. Oczywiście aby przyspieszyć wysyłkę proponuję zamienniki takie jak....[...]
Przepraszam za utrudnienia i małe opóźnienie w realizacji zamówienia. I proszę o odpowiedź.
Szlag mnie weźmie ;/ Napisałam im,że mają mi wysłać w ratach i ze sami pokryją koszta,albo jeżeli chcą wysłać w jednej paczce to mają dołożyć jakiś gratis, o ile chcą ,żebym nie zepsuła sobie opinii na ich temat ;p
A ja myślałam, że tylko z moim zamówieniem są takie kłopoty, a czekam od początku grudnia. Wczoraj miałam obiecane, że dziś wyjdzie paczka. Dzięki, że uświadomiłyście mnie, że mogę się jeszcze nie cieszyć... :kwiatek:
Dzień Dobry, Dzisiaj zrealizujemy częściowe zamówienie. A uwiąz i pokrowiec w przyszłym tygodniu. I moja sprawa z okserem rozwiązana ;] Wystarczyło ich postraszyć ;p