Słyszałam coś o jakichś przetotalnych przewyprzedażach w sklepie stacjonarnym w Warszawie w ten weekend (27-28.list) Czy się przesłyszałam? Czy chodzi o Koński Świat? HELP!
Dramka, coś tam przywiozłam, byłam już o 10.30 może o 11.00 a i tak nie było już paru rzeczy które bym chciała. Generalnie Bryczesów w moim rozmiarze niemal żadnych, a przynajmniej nic co by mi się podobało. Wszłam z cottonem petrol, rękawiczkami i jeszcze paroma potrzebnymi mi drobiazgami oraz derką chilli, ale ona jest prezętem gwiazdkowym więc jej liczyć nie powinnam 😁
Fajnie, że w InterApi będzie taka wyprzedaż 💃 Tylko trzeba być 1szego dnia zaraz po otworzeniu sklepu, bo później, to juz większość rzeczy jest przebrana 😉
Kurde, szkoda, że mam do inetr-api tak stasznie daleko. Drug koniec miasta. 😵 Może się wybiara ktoś z re-voltowiczów i chciałby dać znać czy jest coś ciekawego? :kwiatek:
Wybrałam się do Deca i wyszłam z przeceniona siatkową derą 155 (zgarnęłam ostatnią w dużym rozmiarze). W domu porównałam ją z Jacsonem (tym z kosmicznej siatki) i muszę przyznać, że szczęka na dywan mi opadła - dera z Deca jakością kompletnie nie odbiegała od Jacsonowej.
ale decathlonowa ta szara z zielonymi obszyciami czy brązowawa? macałam tą brązową i była świetna- siatka nie różniła wcale się od tej w mojej weatherbeecie 😉