Forum konie »

Promocje i wyprzedaże - centrum informacji

[quote author=Dada link=topic=15196.msg643029#msg643029 date=1278329986]
Nielada gratka ----- wyprzedaż w Equishop! -20% na rzeczy Pikeur i Eskadron  😅
Nie wiem jak w sprzedaży online, ale na miejsu w sklepie w KTW wyprzedaż trwa 😉

A orientujesz się do kiedy? 😀
[/quote]

jakby to powiedziec-do kiedy się wszystko z wyprzedaży wyprzeda  😀
deborah, to akurat nie jest czekoladowe tylko takie nooo pod pomarańczkę podchodzące (czyli jak na focie). Ale są też takie czekoladowe.
W sobotę przy okazji zajrzałam do Go Sportu w Osowej. Można kupić sztylpy skórzane, brązowe, ale miękkie,nie oficerkowe za 40 zł. Skóra naprawdę fajna, niestety rozmiary wyłącznie L i XL, więc raczej dla facetów albo dla długonożnych Pań.
poznań malta GO SPORT  -  owijki jacson w kratke z 49.99 na  25 zł , naczólek z brylancikami  -z 49.99 na 15 zł tez jacson i mieli tez inne promocje np czapsy , kantary zwykłe filetowe z napisem crazy 15zł,   baty ujezdzeniowe po 15zł, ogłowia brązowe busse z 249 na 80zł, jakies buty i szczotki, wodze itp ... 🙂

edit : uzupełnienie 😉

edit 2 😀 : w go sport w Komornikach są przeceny ale nie takie jak na malcie... ten sam naczółek 30zl , kantar 29.99 ....
Czy ktoś wie o jakichś promocjach w Go Sporcie Katowickim? Warto zajrzeć?
go sport ursynow (wawa)
katnary cool, crazy 25zl
naczolek jacson 20zl
jakas wielka derka 200zl oglowie hansbo 120zl
twarde szczotki busse 15zl
decathlon reduta
duzo polowek w przecenie, jakies akcje 2 plus 1 gratis rekawiczki bawelniane
i chyba tyle z promocji jakie dzis widzialam
W zeszłym sezonie na wyprzedażach ostatnie dralony były nawet po 199zł.
Ale fakt, faktem że na allegro equi-shop wystawił rzeczy w dobrych cenach.
przez 3 dni amigo ma promocje na niektóre produkty. Może się komuś przyda  😉
http://www.amigo-konie.pl/
W Decathlon Targówek

Przecena na maski na owady  😅
w Equishopie kantarki Eskadrona po 55 zł i owijki po 60 i 59 zł
55zł?! Dlaczego Ja nie mieszkam przy Equishop  😵
Dramka, ja też nie ale można zamówić, szkoda że się nie zgadałyśmy bo zamawiałam czaprak i wędzidło więc i tak płaciłam za wysyłkę to byśmy się w wawie jakoś złapały
a juz twoja paczka wyszła od nich ?
Ja się trochę naciełam na derki w equishopie..
Kupiłam w sklepie za 170 zł polarówkę a dwa dni później czy nawet chyba 5 dni spuścili jego cenę do 129  🤔wirek:
Eh.. nadgorliwość a specjalnie jechałam z Krakowa.
ciska, tak dwa dni temu przyszła ale może jak zbierze się nas kilka z wawy to zbiorowe zamówienie i koszty przesyłki wyjdą po pare złotych
bo mojej jeszcze nie wysłali  🙂 jutro wpłace dopiero wiec jak cos chcesz od nich to mogą dorzucic do mojej paczki.
W Decathlon Targówek

Przecena na maski na owady  😅

Na te Fly-eyes? Sporo ich jeszcze było? Poluję na nią od jakiegoś czasu. Na Targówek co prawda mam kawał drogi, ale... 🙂
3 sztuki zostaly jesli Dramka wszystkiego nie ogarnela :P  👍
No to jutro pędzę na Targówek z samego rana  😅
4 są, jedna znalazłam dzisiaj w derkach.  🏇
3 sztuki zostaly jesli Dramka wszystkiego nie ogarnela :P  👍

Nie ogarneła  😉
Zastanawiałam się nad którąś z derek polarowych Eskadrona z wyprzedaży, ale żaden kolor mi się nie podoba  😉 Szkoda, że nie ma tej w kratke z bloom  😁
Ja jestem zakochana w kratce MARITIM  😍

STRIPE-IN  😅

http://www.horse-trade.pl/produkt/index.php?id=1087&img=2
UWAGA 😅

W Decahtlon Poznań przecena na czapraki 59,99 ( na niektóre modele)  porządnie wykonane,grube.
darmowa przesylka w okserze do 1listopada przy zakupach za ponad 100zł 🙂
W Awil Horse w Katowicach od miesiaca jest wyprzedaz -20 % na czapraki kolekcyjne i ubrania 🙂 www.awilhorse.pl

[img]http://i830.photobucket.com/albums/zz227/awilhorse/asas.gif?t=1288960701[/img]
dziś wiele produktów przecenionych na konik.com.pl z okazji hubertusa, rownież rzeczy eskadron
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się