[quote author=Dada link=topic=15196.msg643029#msg643029 date=1278329986] Nielada gratka ----- wyprzedaż w Equishop! -20% na rzeczy Pikeur i Eskadron 😅 Nie wiem jak w sprzedaży online, ale na miejsu w sklepie w KTW wyprzedaż trwa 😉
A orientujesz się do kiedy? 😀 [/quote]
jakby to powiedziec-do kiedy się wszystko z wyprzedaży wyprzeda 😀
W sobotę przy okazji zajrzałam do Go Sportu w Osowej. Można kupić sztylpy skórzane, brązowe, ale miękkie,nie oficerkowe za 40 zł. Skóra naprawdę fajna, niestety rozmiary wyłącznie L i XL, więc raczej dla facetów albo dla długonożnych Pań.
poznań malta GO SPORT - owijki jacson w kratke z 49.99 na 25 zł , naczólek z brylancikami -z 49.99 na 15 zł tez jacson i mieli tez inne promocje np czapsy , kantary zwykłe filetowe z napisem crazy 15zł, baty ujezdzeniowe po 15zł, ogłowia brązowe busse z 249 na 80zł, jakies buty i szczotki, wodze itp ... 🙂
edit : uzupełnienie 😉
edit 2 😀 : w go sport w Komornikach są przeceny ale nie takie jak na malcie... ten sam naczółek 30zl , kantar 29.99 ....
go sport ursynow (wawa) katnary cool, crazy 25zl naczolek jacson 20zl jakas wielka derka 200zl oglowie hansbo 120zl twarde szczotki busse 15zl decathlon reduta duzo polowek w przecenie, jakies akcje 2 plus 1 gratis rekawiczki bawelniane i chyba tyle z promocji jakie dzis widzialam
Dramka, ja też nie ale można zamówić, szkoda że się nie zgadałyśmy bo zamawiałam czaprak i wędzidło więc i tak płaciłam za wysyłkę to byśmy się w wawie jakoś złapały
Ja się trochę naciełam na derki w equishopie.. Kupiłam w sklepie za 170 zł polarówkę a dwa dni później czy nawet chyba 5 dni spuścili jego cenę do 129 🤔wirek: Eh.. nadgorliwość a specjalnie jechałam z Krakowa.