Forum konie »

Promocje i wyprzedaże - centrum informacji

W okser.pl jest 5% zniżki na wszystko do niedzieli, a w equi-point.pl do niedzieli jak ktoś kupi pasze to wysyłają ja kurierem za darmo  😅
Nie chce być złośliwa ale jedna i druga promocja została wpisana zaledwie stronę wcześniej...
Polecam zniżki na jhorse.pl a także w ich sklepie stacjonarnym pod tą samą nazwą 😀

🤔trzałka: VEREDUS wybrane produkty - 30%
🤔trzałka: Absorbine - 50%
🤔trzałka: Euro Star - 20 %

A także rabaty na ostrogi Sprenger, promocje na czapraki i produkty pielęgnacyjne (2 w cenie 1, 3 w cenie 2);
sprzęt super jakości, polecam!
marta_sz sorki nie czytałam całego tematu... 🤔wirek:
Udało się komuś dodzwonić do JHorse ? Bardzo zainteresowała mnie ich promocja, ale na stronie brak szczegółów, a dodzwonić się nie mogę  🙁 Np. te ceny Absorbiny na stronie to są przed obniżką chyba  🤔.

edit. Doczytałam, że sklep czynny chyba od 11:30. A ja bym wszystko chciała tak od razu  😉
ja właśnie zamówiłam 3 czapraki 🙂 2 schockemohle i euro star gratis 😀 tylko ktoś mi sprzątnął biały ujeżdżeniowy...
Wychodzi po 115zł za czaprak 🙂
ja właśnie zamówiłam 3 czapraki 🙂 2 schockemohle i euro star gratis 😀 tylko ktoś mi sprzątnął biały ujeżdżeniowy...

Najtańszy jest gratis? Czy jak to wygląda?
Już wszystko wiem. Promocja na czapraki wygląda tak, że najtańszy jest gratis. Tylko z ujeżdżeniowych schockemohle został tylko jeden  🙁
tak najtańszy gratis, z tym że moje były w jednej cenie wszystkie
a w tym jhorse to np na wszystkie produkty absorbine jest -50% czy wybrane - jest to jakos zaznaczone w sklepie te rabaty, bo ja nie widzę... 🤔wirek:
Niestety wybrane, pytałam na gg. Na pewno obejmuje nabłyszczacz i szampon
Ja właśnie też tego nie ogarniam. 😀
[quote author=marta__sz link=topic=15196.msg1571792#msg1571792 date=1351832953]
Rabat był dla każdej osoby, która się zarejestrowała do 30.08.2012 w sklepie konie-cznie.pl
Nie pamiętam czy była określona kwota, moje pierwsze zamówienie tam było na 150zł, a rabat jest na stałe.
Nalicza się nawet na produkty już przecenione.

Natomiast do niedzieli jest rabat 6% i też nalicza się na produkty już przecenione.

[/quote]

no to dobrze wiedzieć, ja właśnie nie widzę żebym miała zniżkę ;/;/ ehh ten sklep mnie chyba nie  lubi xD
jutro 15% zniżki na wszystko w stacjonarnym beckersport
http://beckersport.pl/newsdesk_info.php?newsdesk_id=27
http://www.horsehouse.pl/pl/Katalog/Wyprzedaze/Oficerki-Advance-Tretorn.html?pa=5

Są grzechy i grzeszki... ale gdybym miała kasę, to już dawno bym ją wpłacała. *.* Bardzo mi się te oficerki podobają, model czarny ze srebrnymi lamówkami.
Czy orientuje się ktoś gdzie można dostać tanio duże wkłady do likitów? ewentualnie jakieś promocje albo wyprzedaże z bliskim końcem daty ważności?
Czy orientuje się ktoś gdzie można dostać tanio duże wkłady do likitów? ewentualnie jakieś promocje albo wyprzedaże z bliskim końcem daty ważności?

jaka ilosc potrzebujesz?

jaka ilosc potrzebujesz?

uuuu każdą 😀 10-20?
[quote author=mtl link=topic=15196.msg1576578#msg1576578 date=1352278211]

jaka ilosc potrzebujesz?

uuuu każdą 😀 10-20?
[/quote]

zamów tutaj
http://www.equestrianclearance.com/westgate_efi/likit_licks_paddock_likit/index.html
przy zamówieniu za 50f przesylka 5f chyba  😁
Chyba tak właśnie zrobie!

aaaaaa likity po 12zł!  😍
pantofel, może wobec tego jakieś zamówienie zbiorowe?  :kwiatek:
pod zbiorowe też bym się podłączyła :-)
i ja!  😅
Czemu nie, pierwszy raz widzę to stronę ale myślę, że ogarnę🙂 Chyba że ktoś jest bardziej zorientowany w temacie? Hanoverka? Pisać na pw w razie czego.
z Clearence zamawiac będziecie? 🙂 😅 :kwiatek:
w dobrym koniu są przecenione derki 🙂
przez dwa tygodnie w Amigo rabaty 5% i 10%, w obu stacjonarnych i internetowym 😉 a 17.11.12 rabat do 20% w Będzinie. chyba na wszystko te rabaty.
Szukam jakiś tanich izolatorów do taśmy -ktoś widział?
Poznaniacy i Poznanianki!!!
Wciąż mam 3 kupony na 21% rabatu na sprzęt do JHorse w Poznaniu. Są one ważne do 17.11 bieżącego roku.
Chętnie oddam je osobie, która zdąży je wykorzystać (ja wykorzystałam już tyle, ile mogłam, a miałam ich sporo :P), żeby się nie zmarnowały. Piszcie w razie co na PW, na pewno odpowiem.

A promocje w sklepie z tego co widziałam, są dalej. Na wybrane produkty tych marek, z tego wynika.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się