Udało się komuś dodzwonić do JHorse ? Bardzo zainteresowała mnie ich promocja, ale na stronie brak szczegółów, a dodzwonić się nie mogę 🙁 Np. te ceny Absorbiny na stronie to są przed obniżką chyba 🤔.
edit. Doczytałam, że sklep czynny chyba od 11:30. A ja bym wszystko chciała tak od razu 😉
[quote author=marta__sz link=topic=15196.msg1571792#msg1571792 date=1351832953] Rabat był dla każdej osoby, która się zarejestrowała do 30.08.2012 w sklepie konie-cznie.pl Nie pamiętam czy była określona kwota, moje pierwsze zamówienie tam było na 150zł, a rabat jest na stałe. Nalicza się nawet na produkty już przecenione.
Natomiast do niedzieli jest rabat 6% i też nalicza się na produkty już przecenione.
[/quote]
no to dobrze wiedzieć, ja właśnie nie widzę żebym miała zniżkę ;/;/ ehh ten sklep mnie chyba nie lubi xD
Są grzechy i grzeszki... ale gdybym miała kasę, to już dawno bym ją wpłacała. *.* Bardzo mi się te oficerki podobają, model czarny ze srebrnymi lamówkami.
Czemu nie, pierwszy raz widzę to stronę ale myślę, że ogarnę🙂 Chyba że ktoś jest bardziej zorientowany w temacie? Hanoverka? Pisać na pw w razie czego.
Poznaniacy i Poznanianki!!! Wciąż mam 3 kupony na 21% rabatu na sprzęt do JHorse w Poznaniu. Są one ważne do 17.11 bieżącego roku. Chętnie oddam je osobie, która zdąży je wykorzystać (ja wykorzystałam już tyle, ile mogłam, a miałam ich sporo :P), żeby się nie zmarnowały. Piszcie w razie co na PW, na pewno odpowiem.
A promocje w sklepie z tego co widziałam, są dalej. Na wybrane produkty tych marek, z tego wynika.