Forum konie »

Promocje i wyprzedaże - centrum informacji

Do końca październia można zamówić kantar na http://ohmypet.pl/ za 30 zł.

(To nie kryptoreklama, strona nie jest moja, choć mój koń biega w prototypie)
izydorex: dla mnie taśmowy kantar z nieznanej firmy za 30 zł to nie jest promocja. Tyle normalnie kosztują kantary, a tak swoją drogą ktoś nie wie co chcebo w tytule jest napisane że kantary są za 20 zł,  a niżej że już za 30 😀
Cała zabawa polega na tym, że sama możesz sobie taki kantar zaprojektować, to nie jest standardowa masowa produkcja. I te zwykłe taśmowe nie mają raczej naszytych ozdobych taśm i podszycia nachrapnika 😉
a ja może się skuszę bo właśnie jestem na etapie kupowania kantara a chciałam w fajnym kolorze i rozmiarze nam pasującym (bo nie każdy full pasuje) a tu duży plus, że rozmiary można sobie dobrać indywidualnie wg potrzeb🙂 Już na psich artykułach przekonałam się, że często takie obroże są dużo fajniejsze i solidniejsze od sklepowych.
izydorex: nie widzę tu informacji na temat podszycia nachrapnika ,ale może po prostu jestem za bardzo zmęczona 😉 Fakt że samemu można kantar zaprojektować fajna sprawa jak ktoś ma wyobraźnie bo jaj jej niestety nie mam 😀
Nigna jest możliwość podszycia ekoskórą są kolory w zakładce dot. materiałów.
Magdzior : Faktycznie , jest . Zwracam honor  :kwiatek:
izydorex, swietne, dzieki za cynka, skusze sie 🙂
a podpowiesz, czy ta taśma to taka gruba, sztywna, miekka, cienka, "błyszcząca" czy mm...jakby z bawełny, czy nieobciera?
mam kurde delikatne zwierzaki, a ekoskóra, jesli to taka jak w meblach to do mnie nei przemawia na podszycia;/

ale super że ktoś robi. ja potrzebuje dla kn - one mają łby takie niewymiarowe... wszystkie kantary jak dobre w obwodach (na maksa powiększone nawet) to są za długi ei na chrapach leżą ;/ jesli mi zrobią na wymiar byłoby idealnie...
izydorex a jest tam może jakiś cennik dokładny, bo skusiłabym się na szelki dla kota bo jakiegoś niewymiarowego mam i żadne nie pasują. a jakoś nie mogę znaleźć cennika, chyba że trzeba pisać do nich i wtedy podadzą cenę  🤔
horse_art ja co prawda z tymi kantarami nie miałam do czynienia, ale mam obrozę dla psa też robioną na zamówienie z podszyciem z ecoskóry, wzornik kolorów wygląda identycznie więć śmiem sądzić, że materiały też podobne. Mi się to podszycie bardzo podoba bo nie jest bardzo sztywne, w sumie nic sie z nim nie dzieje złego (nie załamuje się, nie gniecie jakoś brzydko), nie łapie sierści.

Ja też na kantar się skuszę, a co do cen to sądzę, że trzepia pisać do nich mi już odpisali bardzo szyhbko  i jakby kogoś interesowało to na dostałam odpowiedź na moje pytanie dot. zapięcia i w połowie listopada powinno być juz dostępne również zapięcie regulowane klamerką i dziurkami a nie takie jak teraz przesuwane.
Dokładnie, w sprawie cen proponuje pisać, strona nie moja, dla kotów nic nie zamawiałam 🙂 Mojego konia kantar nie obciera, ale on nie należy do jakichś wrażliwców. W porównaniu z takim normalnym taśmowym taśma jest na pewno mniej sztywna. Nie wiem, jak z podszyciem, bo ten niebieski jest bez, a z podszyciem dopiero będę zamawiać.
ok, też wyslalam zapytanie. i o cene bez tasm.
ciekawe ile mi napiszą. chce narazie ze 4, jak dobra cena to i na zmiane... to cena ważna.
takei kantarki, z taka regulacją i po 8-10 zł są sprzdadawane, więc mam nadzieje, że nie przesadzi bo ma strone, ladne logo i szyje na wymiar, wszyscy szyją przecież.....(moze nei na wymiar, ale w kilku rozmiarach, recznie, wiec skrocic ktorys pasek to nie jest cięzkie)
swoja droga cennik powinien być oficjalny ;/

edit. no i brawa za błyskawiczne odp na maile i chec wyslania probek 😉 cena calkiem dobra za goły na indywidualne wymiary. mam nadzieje ze tylko z kosztami przesylki kilku szt. przemysli 😉
Tylko czas wojny jest wciąż dostępny 🙁
🙁 a jeszcze przed chwilą były dostępne, na pewno "Wielka encyklopedia koni"
Aż chyba zamówię obrożę z OH MY DOG, podszytą ekoskorą 🙂 Ładnie wygląda, może moje rozrabiaki jej nie rozwala 😉
Windziakowa polecam takie obroże, mam co prawda z dog style, ale myslę, że materiały podobne, ta ecoskóra fajnie usztywnia obroże, nasza wygląda tak:

podszycie niewiele widać bo nie chciałam zbyt szerokiej, ale to to fioletowe🙂
Czy jest jakaś dobra duszyczka i dysponuje zniżką w koniku.com i była by chętna się nią podzielić  :kwiatek: :kwiatek:
Do końca październia można zamówić kantar na http://ohmypet.pl/ za 30 zł.

z ciekawości zerknęłam, jak za kantar bez regulacji nachrapnika, bez zapięcia z bolcem na potylicy i bez podszycia potylicy, to jednak sporo 😉 szkoda, że nie mają takich  bo bym się skusiła na ładny kolor🙂
bez taśmy 20 zł. to już duzo nie jest. tzn mozna za 15 (z zapinką, po 10 bez zapinki), ale fajnie że na wymiar.
ja już wczoraj niewymiarowe kn pomierzylam 🙂
mamy caly pęk takich za dyszke i płowieją po kilku dniach ;]
mam nadzieje że te będą trwalsze, pani tak zapewnia, gwarancje daje... mam nadzieje 🙂
Hmmm, a gdzie są na stronie ceny? Bo chciałam zamówić obroze, ale cennika nie widzę. 👀
no własnie w tym ból , że nei ma. trzeba pisac do nich i powiedzą. dla mnie to głupie, upierdliwe i nieuczciwością trąci. no ale cóż. może zrobią jak dojrzeją iel za co chcą ....
A rzeczywiście, dopiero teraz przeczytałam resztę postów  😡 w kazdym razie pomysł fajny, ale brak cen mnie odwiódł od zakupu  😉
ma ktoś może zniżkę do amigo? może komuś jest nie potrzebna czy cuś tam :kwiatek:
Nie rzuciły Wam się może jakieś promocyjne ceny na pasze?  :kwiatek:
ew. może wiecie czy gdzieś się coś szykuję  😉
-10% na mesz Baileysa
w Atosie też były jakieś promocje🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się