Burza, jak ci się tak Romeo podoba to ci mogę odłożyć;] thaya, no tak, my akurat obniżamy do tych sugerowanych bo nie chce nam się bawić w kilkakrotne przeceny. Bee., jeździectwo jest traktowane po macoszemu w takich sklepach, bo ma po prostu mało klientów. U mnie też cudów żadnych nie znajdziesz, u Thayi jest ze 3 razy więcej wszystkiego. Ale to kwestia polityki sklepu i zaradności sprzedawców (ja tam szczypior jestem to se mogę pobimbać). Przejechać się zawsze można i sprawdzić- a nuż też będą leniwi jak ja i zjadą ze wszystkimi cenami;]
Nielada gratka ----- wyprzedaż w Equishop! -20% na rzeczy Pikeur i Eskadron 😅 Nie wiem jak w sprzedaży online, ale na miejsu w sklepie w KTW wyprzedaż trwa 😉
Nielada gratka ----- wyprzedaż w Equishop! -20% na rzeczy Pikeur i Eskadron 😅 Nie wiem jak w sprzedaży online, ale na miejsu w sklepie w KTW wyprzedaż trwa 😉
Ale jak to 😲 Na stronie Deca jeszcze go nie ma. A przed moim wyjazdem czyli 29 czerwca były blibordy z napisem Wktótce Otwarcie. No chyba że otwarcie przypadło na 1-wszego.
Ostatnio w Decathlonie Gliwicach były wyprzedaże niektórych ogłowi, szczotek i innych - ogółem dość dużo rzeczy w dość przystępnych cenach
W Equishopie w Katowicach przyjemne przeceny bryczesów - niektóre nawet ze 200zł mniej, oczywiście same porządne firmówki 😉 nie wiem czy baciki w promocji, czy ogółem taka cena - ale dzisiaj kupiłam ujeżdżeniowy (taki zwykły czarny, żadna piękność, 100cm) za całe 15zł (były jeszcze kolorowe) a ogółem bacików i batów duży wybór, a można znaleźć dość tanie (ujeżdżeniowe od 15zł, do lonżowania od 55)
w sobotę nawiedziłam go sporta i decathlona koło Plazy - w Krakowie, więc raportuję: w decathlonie jedno brązowe Romeo rozmiar pony za 79zł i jakies dosłownie sztuki czapraków i bryczesów w przecenie - ogółem kicha
W go sporcie - fajne ogłowie bonidosa rozm Cob z kobinowanym nachrapnikiem z 250zł na 125zł, skóra wyglądała na bdb jakość duzo kantarów Jacsona po 19zł ale głownie full i shetty derki siatkowe po 69zł szczotki czapsy baciki w przecenach
znow jest wyprzedaz w Matrasie (dobraksiazka.net) czasem mozna dorwac konskie ksiazki, na ostatniej wyprzedazy upolowalam 3-przeceniona z 50 na 14, z 25 na 6 i 30 na 9, takze warto sie rozejrzec 😀