Czy ktoś widział może gdzieś na przecenach/promocji jakieś ładne czapraki ujeżdżeniowe? Intesują mnie takie w okolicy 100 zł, bo przecena z 250 na 200 mnie nie rajcuje i tak 😉
Alaska widziałam gdzieś... tylko zabij mnie... nie pamiętam... za ok 85 zł pasiaki ala polopad dwukolorowe z harrys horse, jak sobie przypomne gdzie to podlinkuje...
Dzięki dziewczyny, akurat pasiaki ani te HKM to nie moje gusta, a equiline widziałam już bardzo ładny, klasyczny. Niestety czaprak muszę odłożyć na inny termin, bo przepadłam dziś na wyprzedaży w decatchlonie 😀
Pojechałam w poszukiwaniu wspominanego kantara za 20 zł, co prawda nie były przecenione, ale kupiłam przeceniony pas do lonżowania za 69 i komplet podkładek pod owijki po 10 zł para 😅 Było jeszcze sporo przecenionych ogłowi, wodzy, puślisk wytoków, ochraniaczy i takich pierdółek. Były ochraniacze neoprenowe z ceną regularną 98 przecenione na 50 😀
Izydorex byłam akurat w Plazie, bo miałam bliżej, ale mam jutro zamiar zajrzeć też na Zakopiankę, bo na stronie internetowej wszytko jest w cenach regularnych, a tym kantarem za 20 zł bym nie pogardziła 😉
Kurde! Kraków, Wawa, Częstochowa - wyprzedaże w deca a na naszym Wrocławskim zadupiu lipa! W koronie nic.. jutro jadę na Bielany, ale czuję że to samo będzie..
Izydorex w Zakopiance nic nie ma 🙁 Tzn. nie ma żadnej wyprzedaży, rzeczy przecenione w Plazie tam są w cenach normalnych. Zrobiłam sobie tylko 45 minutową przejażdżkę tramwajem w jedną stronę 😁 Evson widziałam dziś takie sztyblety. Było ich mnie niż czarnych, ale były 😉
Dziewczyny! Nie musicie jeździć specjalnie po waszych Decathlonach, wystarczy zadzwonić i poprosić o połączenie z działem jeździeckim - ja tak zrobiłam i przesympatyczna pani z obsługi wszystko dla mnie sprawdziła (nawet w systemie, bo była ciekawa czy może nie wynika to z końcówki serii) - niestety u nas we Wrocku lipa.. wyprzedaży tyle co z gazetki
Ja zamówiłam dwie dla znajomych a dzięki super zniżce wyszło mi za książkę Klimke o szkoleniu młodych koni 26zł zamiast 49 😉 I przesyłka 8zł/3 🙂 Super 🙂
Fajna promocja jest w sklepie Equipro w Krakowie (sklep stacjonarny) i na allegro minus 40% na KINGSLAND: bluzy, softshell, kurtki, koszulki startowe i bluzki, trampki, kalosze, czapeczki, fraki 😎
Upolowałam wczoraj ostatni pas do lonzowania i gogue w bardzo przjemnej cenie w Deca w Plazie. Przecenione były jeszcze jakieś ogłowia, wodze, popręgi chyba.