AleksNever underestimate the possibility for things to improve in ways you cannot yet imagine - Karen Rohlf 17 listopada 2023 21:43
Dobra, jak to jest z tym Horze. Chciałam kupić wędzidło, jest na dużej promce i jak dodałam do koszyka to figa z makiem .... wchodzi po standardowej cenie .... 🙄🤷
Czytuje, że jednym się udaje z Horze bez perturbacji, a innym nie. Obserwuję to konkretne wędzidło i rozmiar, którego potrzebuje notorycznie wyprzedany. Teraz jest dostępny, na bardzo dużej promocji i doopa .... Coś się da z tym zrobić, w sensie skontaktować się ?
Aleks, a jakie to wędzidło i rozmiar? Zobaczę jak u mnie to wygląda, nie miałam wcześniej przygód z nimi. Zwróć uwagę, bo czasami tylko konkretny rozmiar jest przeceniony. Też się już na pare rzeczy napaliłam, a przy wyborze rozmiaru tylko kucykowe rozmiary przecenione.
Aleks, tak jak Fokusowa pisze, czasem widnieje cena dużo niższa, a jak wejdziesz w wybór rozmiaru to się okazuje, że tylko jeden rozmiar jest w takiej cenie, a reszta w regularnej.
AleksNever underestimate the possibility for things to improve in ways you cannot yet imagine - Karen Rohlf 18 listopada 2023 10:20
Fokusowa,NowaJa, dobra dziewczyny, faktycznie przecenione na 47% w rozmiarze XXL znaczy nie wiem na Perszerona .... w L taniej, ale już nie tak atrakcyjnie, a w M, który potrzebuje na nasze 13/13,5 stara, standardowa cena .... No nic, to ja podziękuję w takim razie, za niemal tysiaka to nie kupię. NS Turtle Tactio - chciałam kupić w rozmiarze M bo S mam i jest ciut ciut małe, jeszcze ujdzie, ale mogłoby być większe.