Perlica, miałam teraz taką samą sytuację z krzesłami w Jysk. Weszłam sobie przy okazji z ciekawości zobaczyć co mają. Patrzę fajne krzesła do domu i w promocji.
Z ponad 400 zł na 360 zł.
Byłam elektrykiem, więc szanse na upchnięcie ich do auta zerowe.
Pojechałam większym autem 2 dni później, a te krzesła bez przeceny za 270 zł 🤡
Naciau, też szukam, czasami szewcwbutach bądź tumisia się łączą. Ostatnio udało mi się jeszcze kupić, gdy kody łączyły się z promo, ale teraz tak patrzę i niestety wyłączone
A z tą informacją o cenie przez 30 dni wcześniej to nie chodzi o to że mogła być wcześniej jakaś większa promka i dlatego tak jest? Oni to maja niefortunnie sformułowane że przed obniżka, a to chodzi o to ze taka najniższa cena była w ostatnich 30 dniach, np. podczas działania jakiegoś kodu rabatowego.
czy ktoś się orientuje czy bedzie black friday w febro lub innym sklepie gdzie są produkty kentucky? w zeszłym roku oparłam się potrzebie zakupu czapraka i teraz rok czekam na okazje 🙈
Gillian, mogłabym spytać dlaczego? Od dawna zamawiam głównie tam, bo mam przypisane spore rabaty do konta i cenowo mi wychodzi najkorzystniej, nigdy nie miałam do tego sklepu żadnych uwag.