xxagaxx, a nie wiem, ja zamawiałam kawecan i mi weszło jeszcze więcej rabatu od ceny promocyjnej. Na pewno jakieś produkty są wyłączone ze zniżek jak zwykle, ale nie wiem jakie.
xxagaxx, wyłączyli już kod całkowicie chyba 🙈 wczoraj mi wszedł na większość produktów, dziś chciałam domówić pare rzeczy i nie działa 😩
Może zna ktoś jakiś inny kod? 🤣
infantil, szewcwbutach łączył się z promkami na stronie 🙂 wczoraj zdąrzyłam się załapać, dziś chciałam domówić pare rzeczy i niestety, już się nie udało haha
Maya już wystartowała z promocją, 20% na bryczesy, 25% na górę i 30% na rzeczy dla konia i akcesoria. 3 osoby mam zgłoszone, złożę zamówienie jutro rano, jakby się ktoś jeszcze chciał namyślić. 🙂
martrix, Ja poprzednie zamówienie dostałam bardzo sprawnie i załapałam się na fajną promkę na całość, a zamówienie na ponad 2 tys więc ten rabat to całkiem spor kwota była zaoszczędzona.
zembria, poprzednie zamówienie do mnie też dotarło, ale na raty i też nie do końca w terminie, no ale chociaż kontakt był, a teraz piszę chyba już piąty raz i nic.
No to słabo :/ Muszę niedługo znów większe zakupy zrobić, a tam nie dość, że mam wszystko co potrzebuję to jeszcze promki i kody najczęściej pasze obejmują.
zembria, 1 czerwca (o ile dobrze pamiętam) mają otworzyć nową stronę internetową, ma być czyszczenie magazynu😅 może akurat coś z sieczek będzie na promce?
Doniaa, Dzięki! Zaczekam może jeszcze te dwa dni to zobaczę co mają w Happyhorses w takim razie. W Obiegłym nigdy zakupów nie robiłam, ale widzę ze Nube mają w normalnych cenach wiec te 5% i darmowa wysyłka to już i tak spoko by było.
Rolia, wielokrotnie u nich zamawiałam i wszystko było ok. Raz tylko czekałam na podkładkę pod siodło miesiąc, ale byłam o tym poinformowana, że jest ściągana zza granicy i trzeba poczekać🙂