Kurczę, że też nie pomyślałam, żeby wziąć rozmiar większe 🙁 Chciałabym zamówić kolejne, ale pierwsze chce opchąć te dla pewności, tylko się boje że jak będę czekać aż się sprzedadzą to się skończą w moim rozmiarze na sklepie 😅 problemy..
trzeszczki, łydkę ma 34 w sensie grubości czy długości?
Ej to ja jestem jakimś downem, bo mam łydkę 41 wysoką to 38 powinno być chyba dobre, skoro Strzyga ma podobnie.
Dziewczyny, jako moderator upominam żeby skończyć ten off top z oficerkami. Tu tylko info o promocji a właściwy wątek do takich dyskusji to "oficerki".
Niestety na nowym forum moderacja nie ma możliwości przenosić postów między wątkami i nie mogę przenieść tej dyskusji, co najwyżej mogę wykasować off topa ale tym razem go zostawię.
Proszę od teraz pisać o oficerkach w wątku dedykowanym.
(nie ma możliwości zmiany koloru czcionki dlatego bolduję)
_Gaga, Tak, oczywiście 😉 dzięki za podrzucenie, już zmieniłam.
Zasugerowałam się tym że w wątku o czapsach i butach który przed chwilą przeglądałam ostatnie posty są o oficerkach.
Dzisiaj na dział dla jeźdźca w pegazshop -26% na hasło MAMA
w pasi-konik -15% na cały asortyment sklepu do 6.06 i promki do 40% na PS of Sweden
w horseandpony -17% na hasło wiosna
w equishopie promocje do 50% na dzień matki i dziecka
w horsetack - 17% na hasło mamke22 (nie obejmuje pikeur, eskadron, equestran stockholm, pasz, suplementów, siodeł)
w gnl od 26 maja do 4 czerwca -15% na wszystko oprócz: Pikeur, Eskadron, Samshield, pasze, suplementy, bony oraz książki